Τί μπορεί να έπαθε αυτός ο άνθρωπος;
Τί μπορεί να έπαθε αυτός ο άνθρωπος;
Fortis Fortuna Adiuvat
Ειχα διαβασει οτι οντως ειχε πα8ει κατι σοβαρο,αλλα ΔΕΝ πε8ανε οπως λενε.Τωρα δεν ξερω αν ξαναεπαιξε μπαλα αλλα δεν ηταν μοιραιο το χτυπημα.![]()
seizure ειναι η διασειση?
αν και με ενδιαφερει περισσοτερο η υπερφυσικη εξηγηση
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Seizure ειναι η κριση νομιζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
seizure ειναι η διασειση?
αν και με ενδιαφερει περισσοτερο η υπερφυσικη εξηγηση
Η διασειση ειναι concussion.
Οπως και ναχει το βιντεο ειναι καπως.....disturbing....![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
το σιγουρο ειναι... οτι πειρε αναποδες.
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Εφαγε κλοτσια στην μαπα....γυρισε η γλωσσα του....και οσο ειχε τις αισθησεις του προσπαθησε να την επαναφερει....με τις κολοτουμπες....με το που τελειωσε το οξυγονο.....πουφ λιποθυμος......
![]()
υ.γ. γνωμη μου βεβαια....
Η γλώσσα δεν γυρνάει φίλε μου ποτέ οπότε καμμια σχέση με αυτό που είπες. Εγω πιο πολύ για κρίση πανικού θα το έλεγα αυτό ή κάποια περίεργη επιληπτική κρίση.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Εφαγε κλοτσια στην μαπα....γυρισε η γλωσσα του....και οσο ειχε τις αισθησεις του προσπαθησε να την επαναφερει....με τις κολοτουμπες....με το που τελειωσε το οξυγονο.....πουφ λιποθυμος......
![]()
υ.γ. γνωμη μου βεβαια....
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
έχουν καταγραφεί ΠΟΛΛΑ περιστατικά όπου γύρισε η γλώσσα σε αγώνες ποδοσφαίρουΑρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Η γλώσσα δεν γυρνάει φίλε μου ποτέ οπότε καμμια σχέση με αυτό που είπες. Εγω πιο πολύ για κρίση πανικού θα το έλεγα αυτό ή κάποια περίεργη επιληπτική κρίση.
και είναι φανερό πως ό,τι έγινε έγινε ως συνέπεια του χτυπήματος, δεν έτυχε απλα να τον πιάσει κρίση επιληψίας εκείνη ακριβώς τη στιγμή
συγκλονιστικό κατ εμε παντως οτι κι αν επαθε!
![]()
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ περιστατικό στον κόσμο που η γλώσσα γυρνάει φίλε μου. Είναι αδύνατο να γυρίσει η γλώσσα μη λέτε οτι θέλετε.Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
έχουν καταγραφεί ΠΟΛΛΑ περιστατικά όπου γύρισε η γλώσσα σε αγώνες ποδοσφαίρου
και είναι φανερό πως ό,τι έγινε έγινε ως συνέπεια του χτυπήματος, δεν έτυχε απλα να τον πιάσει κρίση επιληψίας εκείνη ακριβώς τη στιγμή
Κρίση επιληψίας μπορεί να σε πιάσει οποιαδήποτε στιγμη πόσο μάλλον αν υπάρχει ένα χτύπημα στο κεφάλι που να το προκαλέσει.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Χτυπησε με τετοιον τροπο και σε τετοιο σημειο, ωστε ο εγκεφαλος του του εδωσε επαναλαμβανωμενη εντολη να ενεργησει την ιδια κινηση.
Για τον ιδιο, καθε φορα που το εκανε, ηταν η πρωτη φορα.
Εαν δεν τον σταματαγανε, ουτε ξερουμε για ποσες φορες ακομα θα το εκανε.
ειναι αραβας σε κολομβιανο ματς,
ο Abdulrahman Al-Shoaibi πριν το παιχνιδι ρουφηξε τις γραμμες -οχι του γηπεδου, αυτες τις ρουφουσε ο Αντόλφο Βαλένσια-
απλα του τα σκασανε γερα μολλις επιασε τη κεφαλια!!!
ο Abdulrahman Al-Shoaibi -το ονομα του παιχτη- επαιξε κανονικα στον επομενο αγωνα
Dorsoduro 750 & Norton 16H