Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Την Επεσα..............η Ατακα Του Μπατσου

Unhappy Την Επεσα..............η Ατακα Του Μπατσου

:( μαγκες έγινε και αυτό ......:( οχι δηλαδη πως εγω θα την γλυτωνα )..... είναι που λέτε σαββατοτου καρναβαλιου , πριν την καθαρα δευτερα , και κατεβαίνω την σολωνος στην αθηνα . ειναι η ορκομωσια του καινουργιου προεδρου δημοκρατιασ και οι δρομοι ειναι ..... σταυρολεξο. κατεβαινω λοιπον ηρεμα και με πιανουν ΟΛΑ τα κοκκινα φαναρια . διπλα μου ειναι ενα zxr750 και χαζευω τισ ριζεσ (σχεδον) του δικου μου ζ750. επαναλαμβανω οτι μασ πιανουν ΟΛΑ τα κοκκινα φαναρια . εν τω μεταξυ δεν κινειται αλλοσ στο δρομο . καποια στιγμη λιγο κατω απο τα μακντοναλντσ ανοιγει το φαναρι που εχουμε σταματησει και ταυτοχρονα ανειγει και το επομενο .... συνεπωσ δεν κοβουμε αλλα επειδη ο δρομοσ ειναι μπουρδ*****ο δεν παμε πανω απο 40 . αφηνω το 750 καμια 5αρια μετρα μπροστα και παμε . ακριβωσ πανω στο δευτερο φαναρι , που είχε ανοιξει ξεκινα ενασ παππουσ...........:cry: :cry: :cry: ....περναει ο παππουσ ? δεν περναει ο παππουσ ....τελικα ο μπροστα αποφασιζει να σταματησει απότομα να περασει στα σιγουρα ο παππουσ ...:bawl: :bawl: :bawl: και εγω..... προσγειωνομαι πανω στην πισω ροδα του τυπα .... αληθεια πώσ την πετυχα ???? .... και η γυμνη ουρα του μου καρφωνεται στη μασκα και στο φαναρι ...:bawl: :bawl: :bawl:το γελιο ???? ηρθε ο τροχαιοσ και μου λεει<εγω δεν φταιω που περασε ο παππουσ ... ειμαι εδω για να κοψω την κινηση οταν περασει ο προεδροσ ...> :cry: :confused: καταλαβενετε τι ακολουθησε ... σηκωθηκα , συνηδητοποιησα οτι δεν ειχα τιποτα ... η μασκα τησ μηχανησ .....γαματ&&& ....και μιασ και γνωριζω λιγο το χωρο τησ αστυνομιασ ....παρακαλεσα το βιτα (προχωρημενησ ηλικιασ αστυνομικοσ ) να παρατησει την δουλεια αυτη και να παει να παιξει κανα ταβλι .... αναρωτιεμαι αν με ακουσε. το 750 μπροστα μου δεν επαθε τιποτα . ξεκουμπωθηκαν κατι καπακια αλλα ευτυχωσ το παιδι δεν επεσε ... ηταν και μηχανικοσ μοτοσυκλετων .... ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑΝΑ ....
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Εγω δεν ξερω τι με εχει πιασει,ισως και η ηλικια,αλλα μεσα στην κινηση εχω αφησει και με περνανε και τα παπακια!

Φοβαμαι παρα πολυ να κανω σφηνες αν δεν ειμαι 100% σιγουρος,λες και ολοι με συμαδευουνε!

Ειναι ο μονος τροπος για να την γλυτωσεις

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    ,λες και ολοι με συμαδευουνε!
    Είπες την σωστή κουβέντα!!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Εγω δεν ξερω τι με εχει πιασει,ισως και η ηλικια,αλλα μεσα στην κινηση εχω αφησει και με περνανε και τα παπακια!

Φοβαμαι παρα πολυ να κανω σφηνες αν δεν ειμαι 100% σιγουρος,λες και ολοι με συμαδευουνε!

Ειναι ο μονος τροπος για να την γλυτωσεις

Το ίδιο έχω πάθει και εγώ με τα κάθε είδους 2τροχα!

Όλοι με περνάνε!!! Συνήθως.... όχι πάντα!

:rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    περαστικα

Παρόμοια θέματα

1. απο το ματι του μπατσου
    από ΜΟΖΑΡΤ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 184
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2008, 08:37
  2. Mαντέψτε ποιος χτίζει την πρώτη "πράσινη" πόλη του κόσμου
    από road spirit στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2008, 23:51
  3. Τεχνικο, Την αποψη σας περι του θεματος