Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: Μια απίστευτη ιστορία καθημερινής τρέλλας!!!

Μια απίστευτη ιστορία καθημερινής τρέλλας!!!

Ακούστε παιδιά τι έπαθα σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά μου.
    Κινούμαι στη Σιβιτανίδου (κεντρικός δρόμος της Καλλιθέας) στο δεξιό άκρο του δρόμου με σχετικά χαμηλή ταχύτητα, όταν πίσω μου ένα αυτοκίνητο κορνάρει έντονα. Κάνω λοιπόν ακόμα πιο άκρη απ' ότι ήμουνα για να περάσει, και όπως προσπερνάει η οδηγός με βρίζει (δεν άκουσα τι ακριβώς είπε). Πάω λοιπόν δίπλα στο αυτοκίνητο στο αριστερό πλάι με σκοπό να την ρωτήσω τι μου είπε και γιατί. Πριν προλάβω να πω ή να κάνω οτιδήποτε κόβει το τιμόνι απότομα αριστερά και φρενάρει, χτυπώντας με ελαφρά στη λεκάνη (ακόμα πονάω, αν και δεν έχω μελανιά). Ευτυχώς φρέναρα κι εγώ και δεν έπεσα κάτω. Εκείνη ξαναξεκινάει, της φωνάζω να σταματήσει και σταματάω κι εγώ. Της λέω περίμενε, θα φωνάξω αστυνομία και προσπαθώ να σταματήσω κάποιο απ' τα διερχόμενα αυόκίνητα των οποίων οι οδηγοί είχαν δει το συμβάν, αλλά δεν σταματάει κανείς! Μάλιστα σε κάνα δυο που τους είπα οτι σε χρειάζομαι για μάρτυρα, επιτάχυναν κιόλας.
    Μένω λοιπόν μόνος μου με αυτήν η οποία αρχίζει να φωνάζει οτι "εγώ θα φωνάξω αστυνομία και όχι εσύ"!
    Αφού έχουν φύγει όλοι όσοι είδαν το συμβάν μαζεύονται κάνα δυο περίεργοι οι οποίοι άκουσαν τις φωνές, και συνομιλούν μαζί της. Στη συνέχεια έρχονται και μου λένε οτι εγώ φταίω γιατί προσπερνούσα. Μα τους λέω δεν είδατε τι έγινε, το έκανε επίτηδες. Αυτή φυσικά το αρνείται και ισχυρίζεται οτι προσπάθησε να αποφύγει κάποιον πεζό κι εγώ ήρθα και την έβρισα στα καλά καθούμενα. Τελικά όσοι είχαν μαζευτεί μου λένε να το αφήσω έτσι γιατί θα βρώ το μπελά μου!
    Συνειδητοποίησα λοιπόν οτι πραγματικά δεν είχα κανένα τρόπο να αποδείξω την αλήθεια, κι έτσι σηκώθηκα κι έφυγα, κερατάς και δαρμένος.

Το πιό απίστευτο της υπόθεσης πέρα απ' τη συμπεριφορά της θεότρελλης, είναι η συμπεριφορά των άλλων οδηγών οι οποίοι για να μην μπλέξουν και καθυστερήσουν απέφυγαν να σταματήσουν, παρόλο που αυτό που είδαν ήταν κατάφωρα εγκληματικό. Αυτή είναι πραγματική κατάντια για την κοινωνία μας. Ίσως κάποια στιγμή καταλάβουν το λάθος τους όταν θα χρειαστούν κι αυτοί έναν μάρτυρα και δεν θα σταματάει κανείς ν' ασχοληθεί.

Δηστυχώς είχα και την ατυχία να μην υπάρχει ούτε ένας μοτοσυκλετιστής τριγύρω την ώρα του συμβάντος. Είμαι βέβαιος οτι θα σταμάταγε να ασχοληθεί, όπως άλλωστε κάνω κι εγώ πάντοτε.

Συγγνώμη για το μακροσκελές πόστ, αλλά ήθελα κάπου να πω τον πόνο μου. Σας ευχαριστώ που τον ακούσατε.
    Αν κάποιος μπορεί να μου υποδείξει έναν καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να είχα αντιδράσει ευχαρίστως θα τον ακούσω.

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Στις μερες της θα ηταν φιλαρακο !!!
    Καλη αναρρωση και δυστυχως εχεις δικιο στα συμπερασματα σου...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μαλ@κια σου εφοσον επελεξες να μην το συνεχισεις με μπατσους κτλ. που δεν της εκανες μια ζημια να σε θυμαται, κ@ριολες.

Περαστικα.

Ευχαριστώ! Είναι απίστευτο το τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα από τον κάθε παλαβό που κυκλοφορεί.
    Να της κάνω ζημιά δεν έπαιζε, τότε είναι που θα είχε και λόγο και μάρτυρες για να με τραβήξει σε αστυνομίες κλπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gong
    Ευχαριστώ! Είναι απίστευτο το τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα από τον κάθε παλαβό που κυκλοφορεί.
    Να της κάνω ζημιά δεν έπαιζε, τότε είναι που θα είχε και λόγο και μάρτυρες για να με τραβήξει σε αστυνομίες κλπ
    Επαιζε και παραεπαιζε, οχι εκει λιγο πιο κατω και ζημια οχι σ'αυτην αλλα στο οχημα της.

Τεσπα , ξεχνα το, απλα η ιδια αυριο μπορει να το κανει σε καποιον αλλο με χειροτερα αποτεσματα.

Την αφήνεις να φύγει. Πέφτεις κάτω (στα ψέματα), καλείς αστυνομία και ασθενοφόρο, τους δίνεις το νούμερο του αυτοκινήτου της και λες ότι σε εγκατέλειψε.
    Βάζεις τον ασθενοφόρο να σε μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου παραπονιέσαι για ζαλάδες, σε κάνουν εισαγωγή. Κάθεσαι 1-2 μέρες μέσα....

Μετά αφήνεις τους μπάτσους να κάνουν την δουλεία τους και κάνεις μήνυση για αποζημιώσεις κτλ κτλ.

Ησουν τυχερός με όλους αυτούς τους τρελλούς που κυκλοφορούν. Καλό είναι να αδιαφορείς και να συνεχίζεις ήρεμα το δρόμο σου και να μην δίνεις σημασία στα κόμπλεξ του καθένα.
    Εύχομαι να το ξεχάσεις σύντομα.
    Οσο για τους άλλους μην τους κρίνεις έτσι αμέσως. Ολοι κουβαλάνε τα άγχη τους και ιδίως πρωί πρωί κανείς δεν θα έχει όρεξη να συμπάσχει σε κάτι το οποίο θα του φέρει ακόμα περισσότερα άγχη, δυστηχώς έχει γίνει η ζωή μας απάνθρωπη.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Πινακιδα...

Πινακιδα να κρατατε...

Εμενα ο αλλος μου αναβε φωτα και μου κορναρε για κανα 2λεπτο ενω οδηγουσα αυτοκινητο στην ΔΕΞΙΑ λωριδα στις στροφες της Υλικης...

Ημουν στην δεξια λωριδα και αυτος κολλημενος στο μισο μετρο με ενα Citroen Picasso (κρατησα και πινακιδα βεβαια... ), δηλαδη τι σκατα ηθελε να κανω ο τριμάλακας;
    να καβαλησω το διαζωμα για να περασει;

Τελικα εκανα ΑΡΙΣΤΕΡΑ γιατι ο τυπος ηταν επικινδυνος και με προσπερασε συνεχιζοντας να οδηγα στην δεξια λωριδα, και μου εχωσε και Γαλλικα ο αφιονισμενος!!!

Ποσοι μαλακες κυκλοφορουν εκει εξω δεν λεγεται...

(αλλα την πινακιδα του την εχω...)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
    Ήσουν τυχερός με όλους αυτούς τους τρελούς που κυκλοφορούν. Καλό είναι να αδιαφορείς και να συνεχίζεις ήρεμα το δρόμο σου και να μην δίνεις σημασία στα κόμπλεξ του καθένα.
    Εύχομαι να το ξεχάσεις σύντομα.
    Όσο για τους άλλους μην τους κρίνεις έτσι αμέσως. Όλοι κουβαλάνε τα άγχη τους και ιδίως πρωί πρωί κανείς δεν θα έχει όρεξη να συμπάσχει σε κάτι το οποίο θα του φέρει ακόμα περισσότερα άγχη, δυστυχώς έχει γίνει η ζωή μας απάνθρωπη.
    Συμφωνώ με το Μάκη.
    Γι'αυτό επέλεξα και προσπαθώ να στηρίζω καθημερινά την επιλογή μου, το να ζω μακριά από τα 2 μεγαλύτερα αστικά κέντρα. Τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα εδώ.
    Υπομονή σε όλους παιδιά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από petrogazz
    Την αφήνεις να φύγει. Πέφτεις κάτω (στα ψέματα), καλείς αστυνομία και ασθενοφόρο, τους δίνεις το νούμερο του αυτοκινήτου της και λες ότι σε εγκατέλειψε.
    Βάζεις τον ασθενοφόρο να σε μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου παραπονιέσαι για ζαλάδες, σε κάνουν εισαγωγή. Κάθεσαι 1-2 μέρες μέσα....
    Μετά αφήνεις τους μπάτσους να κάνουν την δουλεία τους και κάνεις μήνυση για αποζημιώσεις κτλ κτλ.

Δεν είμαι εκδικητικός άνθρωπος αλλά δεν της άξιζε και τίποτα λιγότερο της άντε να μην πω πια μ'αυτά που ακούω κάθε τόσο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    και μου εχωσε και Γαλλικα ο αφιονισμενος!!!

μπα...κανάς Άγγλος θα ηταν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Συμφωνώ με το Μάκη.
    Γι'αυτό επέλεξα και προσπαθώ να στηρίζω καθημερινά την επιλογή μου, το να ζω μακριά από τα 2 μεγαλύτερα αστικά κέντρα. Τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα εδώ.
    Υπομονή σε όλους παιδιά.

Μαλιστα και μετα απλα επιλεγεις 1 απ'τα 2 αστικα κεντρα για να τα κανεις χαμο-πουτανα.

Re: Μια απίστευτη ιστορία καθημερινής τρέλλας!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gong

Δηστυχώς είχα και την ατυχία να μην υπάρχει ούτε ένας μοτοσυκλετιστής τριγύρω την ώρα του συμβάντος. Είμαι βέβαιος οτι θα σταμάταγε να ασχοληθεί, όπως άλλωστε κάνω κι εγώ πάντοτε.

Μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια γιαυτο....εσυ παντως καλα κανεις....

περαστικα και προσοχη την επομενη φορα.....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Μαλιστα και μετα απλα επιλεγεις 1 απ'τα 2 αστικα κεντρα για να τα κανεις χαμο-πουτανα.

Τι ακριβώς εννοάς please explain..

Όλοι έχουμε τις δουλειές μας και τα άγχη μας αλλά σε κάτι τέτοιο θα το θεωρούσα αδιανόητο να μην σταματήσω έστω για να αφήσω το τηλέφωνο μου στον παθόντα μήπως με χρειαστεί.
    Την πινακίδα την έχω, αλλά για να βρεις τον κάτοχο του οχήματος πρέπει να κάνεις μήνυση και χωρίς μάρτυρες δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγείς κερδισμένος.
    Τώρα για πιο πλάγιους τρόπους δεν είχα την ψυχραιμία να σκεφτώ κάτι εκείνη τη στιγμή μέσα στη σύγχυση μου και στα νεύρα μου.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ακόμα μία ιστορία καθημερινής τρέλας
    από kalogeros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2009, 20:40
  2. ΜΙΑ........ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΦΟΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
    από irinia στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2008, 22:12
  3. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF