επειδη το κακο εχει παραγινει με τους στοκατζηδες(αχαρακτηριστο) και τους νορμαλακηδες, πρεπει αμεσα να μπει ταξη...![]()
δεν μπορεις κυριος να βγαζεις τετοια ιπποδυναμη και να εχεις το θρασσος να κυκλοφορεις,ακουσον ακουσον, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...κι επιπροσθετως να λες και στους φιλους σου οτι εχεις δυνατο μηχανακι...:hypnotize
να σε ενημερωσω οτι το τριπτυχο* του νορμαλακια, ΔΕΝ δημιουργηθηκε για να το παιζουμε μουρες,αλλα για να διατηρουμε καποια μικρα ψηγματα αξιοπρεπειας,οσο εχουμε το μηχανακι νορμαλ και κατ επεκτασιν να μπορουμε να το κυκλοφορησουμε μεχρι να βελτιωθει...η ισχυς της χρησης του τριπτυχου ειναι εξαμηνη, αλλα σιωπηρα παρατεινεται εως και οριακα τους εννεα μηνες...(αυτο δεν το ακουσατε απο μενα)...εσυ οχι μονο εξαντλησες τα περιθωρια ,αλλα απεκτησες και θρασσος...
γι αυτο κι εγω θα την βγαλω στην φορα μπας και ντραπεις λιγο και μαζεψεις την γλωσσα σου...
αισθανομαι ασχημα που σε δινω ετσι στεγνα,αλλα αν δεν ντροπιαστεις δημοσιως δεν προκειται ποτε να το βαλεις μεσα για να γινει αξιοπρεπες...![]()
α...και μεχρι να γινει αυτο θα σε παρακαλεσω να μην λες τριγυρω οτι ειμαστε φιλοι,διοτι εγω,εν αντιθεσει με σενα, ΕΧΩ δυνατο μηχανακι ...
υ.γ.τουλαχιστον ειχα πριν χασω 20 αλογα απο κωλοβενζινη...![]()
(εξατμιση,φιλτρο,προγραμμα)*
![]()