Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: ανεκδοτα απο αυτα που ολοι εχουμε ζησει..

Νέο μέλος

ανεκδοτα απο αυτα που ολοι εχουμε ζησει..

Ταξιτζης βγαινει απο στοπ αργα αργα αφου πρωτα με εχει δει.
    Οδηγαω 15 χρονια και τους μαλακες τους καταλαβαινω μεχρι και απ το χρωμα του αυτοκινητου .
    Αυτος πραγματικα με εχει δει !! συνεχιζω την πορεια μου και συνηδειτοποιω ξαφνικα πως το ιδιο κανει και αυτος κοιταζοντας κιολας απ την αλλη ψαχνοντας για πελατη..να μην τα πολυλογω ριχνω λιγο την μηχανη αριστερα και το γλιτωνω. Τι κανεις ρε αρχηγε ; του λεω;
    και μου απαντα απαθεστατος πως επρεπε να περασω απο πισω του!
    ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ! αλλα εχε χαρη..

Μια πραγματικα αχαρακτηριστη βγαινει απο κοκκινο καθετα στην βουλιαγμενης ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ομως!! της κορναρω καθως παω κατα πανω της επιτηδες μπας και καταλαβει πως αν δεν την ειχα δει και εβλεπα μονο το πρασινο το δικο μου θα επρεπε να κανει μια κληση για ασθενοφορο .Και αυτη αντι το λιγοτερο να φανει πως τρομαξε τουλαχιστον λιγο και καταλαβε το λαθος της .. με εστειλε να παω να γαμηθω.Να ειναι καλα η γυναικα που δεν με εστειλε με ασθενοφορο..

Και το καλυτερο.. ακουω απο εναν τσαμπα-μαγκα και γκαβο προφανως.. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕιS
    ενω ο τυπος εχει S T O P !!!!!!!!

Αυτα .. την επομενη θα σας πω για το πως μπορειτε να πηγαινετε με οπισθεν μεσα σε πλατεια και να το θεωρειτε οκ
    και για το πως η ελλειψη κρανους θεωρειται απ την αστυνομια χειροτερο απ το να οδηγειτε τουτου χωρις φωτα αντιθετα σε μονοδρομο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ...απο αυτα που ολοι μας εχουμε ζησει...

καλα το ειπες!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!!

Προσοχη φιλε μου, προσοχη, δε μας εχει μεινει κατι αλλο!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: ανεκδοτα απο αυτα που ολοι εχουμε ζησει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mic_dim
    Αυτα .. την επομενη θα σας πω για το πως μπορειτε να πηγαινετε με οπισθεν μεσα σε πλατεια και να το θεωρειτε οκ
    και για το πως η ελλειψη κρανους θεωρειται απ την αστυνομια χειροτερο απ το να οδηγειτε τουτου χωρις φωτα αντιθετα σε μονοδρομο
    αναμενουμε εναγωνιως !!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Μια που το πιασαμε το τροπαριο να πω μια καλησπερα (ξανα) στον φιλτατο στην Κοδρικτωνος που

μπηκε στο αντιθετο και ερχοταν κατα πανω μου

με εκανε ν αλλαξω 3 χρωματα ταυτοχρονα.

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΕΣ
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Εγω αλλο βλεπω. οτι εχεις ταλεντο στο γραψιμο, καθαρο, αμμεσο περιγραφικο, για δες το λιγο...
    Υ.Γ. Σοβαρα μιλαω

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
    Εγω αλλο βλεπω. οτι εχεις ταλεντο στο γραψιμο, καθαρο, αμμεσο περιγραφικο, για δες το λιγο...
    Υ.Γ. Σοβαρα μιλαω
    Xαλια ειμαι ! παρολαυτα ..ευχαριστω

Νέο μέλος
    Τα αμερικανακια M16
    στην Αλβανια καλασνικοφ
    σε καποιες αλλες βαλκανο-ευρωπαικες καποια FN κτλ
    και στην Ελλαδα ΙΧ!!
    Φετος μετα τα πολυ σημαντικα (για την ασφαλεια μας παντα..)μετρα και προστιμα ειχαμε παραπανω νεκρους .
    Για το επος του 2008 ,θα λενε στο μελλον, οι παρατηρητες και αναλυτες της ιστοριας του εμφυλιου στην Μαυρη Ελλαδα με τα καγκουρο,πως οι δυκυκλοι υστερουσαν απ την ΑΡΧΗ αριθμητικα
    απεναντι στο "νεο μωρο με κινητο" και στους "ανταρτες του θορυβωδη καναπε".

Νέο μέλος
    Η κυρια μπαινει στην πλατεια με το τουτου της..
    αλλα τι δυσαρεστη και σπανια εκπληξη ε; να βρισκει μπροστα της σταματημενο λεωφορειο το οποιο ,αν ειναι δυνατον,"ανεβοκατεβαζει" επιβατες..
    Ευτυχως ο θεος την προικησε με περισια χαρη και με ενα λεβιε που εχει και ΟΠΙΣΘΕΝ.
    Α Π Λ Α Κ Α Ι Ο Μ Ο Ρ Φ Α !!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: ανεκδοτα απο αυτα που ολοι εχουμε ζησει..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mic_dim

Και το καλυτερο.. ακουω απο εναν τσαμπα-μαγκα και γκαβο προφανως.. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕιS
    ενω ο τυπος εχει S T O P !!!!!!!!

εμένα που μου χε πει ένας τύπος αντίστοιχα ότι

"αυτό δεν είναι στοπ"

:rotflmao:

pedia ama sas po oti me to mixanaki entaksi mas psilovlepoun entaksi to katalaveno,TIN NTALIKA POU ODIGAO GIATI DEN TIN VLEPOUN,aneveno anifora me 35 tonous gala nounou(edo stin rodo eimouna odygos se metaforiki)to fortigo kolospasmeno mexri aidias etreme olo etimo na gripari prospatho na min to kopso me tipota giati ante na ksanaparis fora stin anifora kai ksafnika na ena mixanaki mprosta mou kokaloni stin mesi tou dromou ti frena patisa tipota den eniosa na frenerni tipota(logo varous argi na kopsi)traviete o tipas piso ego xestika kiriolektika (pas aftoforo gia fono ama xtipisis kapion kai ton skotosis me ntalika)kai girnaei kai mou leei sorry ti sorry eitane na empena gia zoktonia ama ton xtipaga ti sorry,15metra fortigo den fenete gamoto

Ρακόμελος Το avatar του/της bZrOo
    Παιδιά μην το βλέπετε έτσι , τα ατυχήματα δεν γίνονται πάντα επειδή κάποιος είναι κόπανος και το κάνει επίτηδες. Και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου να βλέπει το κόκκινο τελευταία στιγμή , και αν δεν το είχα δει δέκατα του δευτερόλεπτου νωρίτερα ίσως να ήταν η κακιά στιγμή και σκότωνα και κανέναν.

Άνθρωποι είμαστε , όχι ρομπότ και το παιδί που λες ότι δεν σε είδε , που είπε και sorry , ε δεν ήθελε και πολύ να σου σερβιριστεί κάτω από τις ρόδες σου αν ήταν απρόσεκτος για κλάσματα του δευτερόλεπτου. Και όλο αυτό για μια έγνοια που μπορεί να είχε στο μυαλό του εκείνη την στιγμή.

Γιαυτό όλοι φωνάζουν για κράνος και ζώνες και προσοχή , δεν θα γίνει η μ@λακιά σε στιγμή που θα είσαι εσύ ή ο άλλος σε πλήρη διαύγεια , οπότε όσο πιο καλά μπορείς να οχυρωθείς όταν βγαίνεις στον δρόμο (είτε με εξοπλισμό είτε με καθαρό μυαλό και προσοχή) τόσο το καλύτερο.
    I make good milkshake !!!

sto eksoteriko exoun kai tampeles gia tous odygous pou einai kindinos (australia )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pleaseslowdown.thumbnail.jpg 
Προβολές:	786 
Μέγεθος:	29,5 KB 
ID:	144436

alla afti i tampela ta leei ola

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sigaus.jpg 
Προβολές:	779 
Μέγεθος:	18,4 KB 
ID:	144437

ego pantos fovame na vgo sto dromo me oti kai na kykloforo ntalika amaksi mixanaki kai me ta podia,exo xasi filous se troxeo me amaksi pou den ftegan se mixanaki gia to idio den ftegan exasa tin giagia mou pou perpatouse sto pezodromio tin paresire amaksi eleos pia pou tha ftasoume (sto entouro pou pao den fovame)exo glitosi arketes fores kai go eixa metopiki (prin 4 xronia )me enan m@l@k@ methismeno vrika kai ton mpela mou apo pano eleos oute nomi oute tipota den iparxi gia na se voithisoun edo na vris to dikio sou(o nomos gia mena einai to xeri me oli tin enia ksilo mexri aidias spasimo xerion podion kai oti allo perilamvani to paketo)

genikws poly an8rwpoi stis meres mas thn exoune dei superman h oti exoun yperfysikes ikanothtes estw.Opws gyrnousa apo ghpedo shmera,enas pezos se prwth fash vgainei sto dromo enw eimai me to papi dikavalos se apostash 3 metrwn kai pernaei XWRIS KAN na me koitaksei.ton kornarw ton vrizw alla me koitaei kai perierga giati safestata egw eftaiga..kai ka8ws synexiza mpainei anapoda enas akranwtos me scooteraki giati h8ele na paei sto periptero ka ivariotan na paei me ta podia profanws,alla kai pali afou ton kornara me evrise dioti eixe aperioristo dikio..
    :wacko:
    www.myspace.com/deathmetalito

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2006, 15:52
  2. Όλα τα μοντέλα της Honda( +αυτά που δεν έρχονται Ελλάδα)
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 22:06
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2004, 09:41
  4. φωτο απο live....που θα θυμαμαι..
    από Spazz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2004, 01:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία