γεια σας παιδες πολλα και ορθια χλμ σε ολους,,εχω μια απορια,,τα δηλωνετε τα βστρομια σας καθολου στην εφορια?
γεια σας παιδες πολλα και ορθια χλμ σε ολους,,εχω μια απορια,,τα δηλωνετε τα βστρομια σας καθολου στην εφορια?
δηλώνεις τα λεφτά που έδωσες ή τα λεφτά που πήρες από κάθε αγοραπωλησά μηχανοκίνητου μέσου (άρα και του vstrom).
Αυτό όμως το κάνεις στη δήλωση της χρονιάς που το αγοράζεις ή το πουλάς.
από κει και πέρα, σε κάθε δήλωση δηλώνεις απλά ότι το έχεις χωρίς να γράφεις αξία
φιλε οσες μοτο εχω παρει και μεταπουλησει μεχρι τωρα,,καμια δεν εχω δηλωσειΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
δηλώνεις τα λεφτά που έδωσες ή τα λεφτά που πήρες από κάθε αγοραπωλησά μηχανοκίνητου μέσου (άρα και του vstrom).
Αυτό όμως το κάνεις στη δήλωση της χρονιάς που το αγοράζεις ή το πουλάς.
από κει και πέρα, σε κάθε δήλωση δηλώνεις απλά ότι το έχεις χωρίς να γράφεις αξία
αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να το κάνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
φιλε οσες μοτο εχω παρει και μεταπουλησει μεχρι τωρα,,καμια δεν εχω δηλωσει
υπαρχουν κηρωσεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να το κάνεις.
Εγώ πάντως μέχρι και πέρσι δήλωνα στην κατοχή μου και το xmax και το fazer απλώς οτι τα έχω. Κατά την αγορά τους βέβαια είχαν δηλωθεί με το ποσό αγοράς.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά δεδομένου ότι δεν υπάρχει (για την ώρα τουλάχιστον) τεκμήρια, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημαΑρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
υπαρχουν κηρωσεις?
εκτός και αν το εισόδημά σου δεν δικαιολογεί τις αγορές αυτές.
πάντως έτσι όπως είναι το θέμα, καλύτερα να μην κάνεις τίποτα.
το θεμα ειναι τι θα γινει,,η μαλλον τι θα εισχει με τα νεα μετρα
Δεν έχω δηλώσει τίποτα
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
και τι προβλεπεις λες να τις δηλωσουμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Δεν έχω δηλώσει τίποτα
Για φέτος έτσι λέωΑρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
και τι προβλεπεις λες να τις δηλωσουμε?
Αν και δεν παίζει τίποτα μέχρι τώρα για όσους δεν έχουν δηλώσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
και τι προβλεπεις λες να τις δηλωσουμε?
Οι περισσότεροι που ξέρω ΔΕΝ έχουν δηλώσει τίποτα.
Απλά άλλοι τις δηλώνουν, ενώ αλλοι όχι. Δήλωσε την να
έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο, δεν ξέρεις τι πούστηδες
μπορούν να γίνουν και σ' αυτό για να στα πάρουν.
Όταν κάνεις δήλωση μέσω internet δεν μπορείς να δηλώσεις τη μηχανή.γενικά δεν δηλώνεται οποιοδήποτε όχημα με τριψήφιο αριθμό κυκλοφορίας.(Αν δοκιμάσεις να τη δηλώσεις σου βγάζει μήνυμα ότι δεν δηλώνονται οι μοτοσυκλέτες.)
την πηρα μετα το πασχα,,αλα μαλον πως δεν θα τη δηλωσω γιατι κανω μικρη δηλωση,,αλα δεν ξερω τι μετρα θα πεχτουν για το 2009
οι μηχανές δεν έχουν τριψύφιο αριθμό...στην άδεια αν προσέξεις έχει ένα μηδενικό μπροστά στα νούμερα (π.χ. 0111)Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
Όταν κάνεις δήλωση μέσω internet δεν μπορείς να δηλώσεις τη μηχανή.γενικά δεν δηλώνεται οποιοδήποτε όχημα με τριψήφιο αριθμό κυκλοφορίας.(Αν δοκιμάσεις να τη δηλώσεις σου βγάζει μήνυμα ότι δεν δηλώνονται οι μοτοσυκλέτες.)