Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Vegetarian?

beer drinker Το avatar του/της nakedorange

Vegetarian?

Κοτοπουλάκι γουστάρουμε;Οχι είπατε;Μήπως κάτι πιο light...γαλοπούλα ας πούμε;

Μάλλον μοσχαράκι... καλύτερα έτσι;

...ίσως και καμιά "χοιρινή"

Μάλλον είναι καιρός να αλλάξουμε διατροφικές συνήθειες!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Εγω εχω αλλαξει ηδη,εδω και κανα πενταρι συναπτα ετη.Το κρεας εχει διαγραφει απο την διατροφη μου
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

τους κυνοδοντες τους εβγαλες?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Κα8ολου αδικο αλλα κακα τα ψεμματα ο αν8ρωπος χρειαζεται το κρεας,τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου!
    Δεν μιλαω για υπερκαταναλωση αλλα προσωπικα ειναι σημαντικο μερος της διατροφης μου...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    τους κυνοδοντες τους εβγαλες?
    To παλευω
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Η φυση ειναι γεματη απο ωμη βια, πονο και αγωνια...

Τις προαλες εβλεπα ενα ντοκιμαντερ για τις υαινες. Οτι πιασουν το τρωνε ζωντανο....δεν το σκοτωνουν πρωτα, οπως τα λιονταρια και τα αιλουροειδη που δαγκωνουν την τραχεια, αλλα δουλευουν ομαδικα...το κρατανε ακινητοποιημενο και αρχιζουν να κοβουν κομματια κρεατος...εντελως αθλιος, επιπονος και αγωνιωδης τροπος θανατου να σε τρωνε ζωντανο.

Υπαρχουν εκατονταδες παραδειγματα τετοιου τυπου στην φυση...

Εδω και χιλιαδες χρονια αλλωστε, ο ανθρωπος δεν νομιζω οτι σκοτωνε τα ζωα με τα οποια τρεφοταν με "πολιτισμενο" τροπο....οσοι εχετε παρακολουθησει σφαγη γουρουνιου η αρνιου πιστευω οτι καταλαβαινετε τι εννοω...

Υπαρχει ενα μεγαλο "αλλα" ομως σε ολα αυτα.

Απο την στιγμη που μπορεσαμε να φερουμε το περιβαλλον στα μετρα μας, αποκωδικοποιησαμε σχεδον ολες τις παραμετρους του και ειμαστε πλεον κατ' αποκλειστικοτητα στον ρολο του κυνηγου και ποτε του θηραματος, ειναι υβρις να "καλλιεργουμε" και να σκοτωνουμε με αυτον τον τροπο τα ζωα.

Η φυση δεν χαμπαριαζει απο αυτα που ενεργοποιουν το συγκινησιακο μας κεντρο....στα @@ της τα εχει γραμμενα.
    Αυτο που λαμβανει σοβαρα υποψιν της ειναι η σπαταλη και ο υπερφυαλος εγωϊσμος μας. Θα το πληρωσουμε αργα η γρηγορα, οχι για λογους αντεκδικησης...αλλα για να διατηρηθει η ισορροπια.

Οταν συμβει αυτο, σιγουρα δεν θα γινει με "πολιτισμενο" και "ανθρωπινο" τροπο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Εγω εχω αλλαξει ηδη,εδω και κανα πενταρι συναπτα ετη.Το κρεας εχει διαγραφει απο την διατροφη μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ........... Αυτο που λαμβανει σοβαρα υποψιν της ειναι η σπαταλη και ο υπερφυαλος εγωϊσμος μας. Θα το πληρωσουμε αργα η γρηγορα, οχι για λογους αντεκδικησης...αλλα για να διατηρηθει η ισορροπια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
    ...Κα8ολου αδικο αλλα κακα τα ψεμματα ο αν8ρωπος χρειαζεται το κρεας,τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου!
    Δεν μιλαω για υπερκαταναλωση αλλα προσωπικα ειναι σημαντικο μερος της διατροφης μου...

Ειλικρινής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    κάπου 10 εγώ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εσείς που έχετε αποφασίσει εδώ & πενήντα & δέκα χρόνια να μη τρώτε τσιτσι, δε μου λέτε & μένα τι τρώτε στα 3ήμερα, 4ήμερα, 5ήμερα & στα διάφορα μέρη που πάτε......
    Γιατί οι photos άλλα λένε.....

Λεωνίδα, έλα έχω αντικρυστό αλλά εσύ θα φας βρούβες ρε:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Εσείς που έχετε αποφασίσει εδώ & πενήντα & δέκα χρόνια να μη τρώτε τσιτσι, δε μου λέτε & μένα τι τρώτε στα 3ήμερα, 4ήμερα, 5ήμερα & στα διάφορα μέρη που πάτε......
    Γιατί οι photos άλλα λένε.....

Λεωνίδα, έλα έχω αντικρυστό αλλά εσύ θα φας βρούβες ρε:wacko:
    βρούβες, σταμναγκάθι, κανένα ντάκο και είμαι κομπλέ φίλε μου

edit : ποιες photos λένε τι δε σε πιάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    βρούβες, σταμναγκάθι, κανένα ντάκο και είμαι κομπλέ φίλε μου

edit : ποιες photos λένε τι δε σε πιάνω

Στο Θέρισσο με Dim, Μακης & σία ρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Στο Θέρισσο με Dim, Μακης & σία ρε
    ο Dim και ο Μάκης δε δήλωσαν ποτέ χορτοφάγοι

και για να κόψουμε λίγο τα γελάκια, άντεξες να δεις το "meet your meat"
    ή κάποιος άλλος αρχιδάτος κρεατοφάγος

edit : χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις προς Θεού

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Η αφορμή (με βάση το λινκ) για να το "γυρίσουμε" στην χορτοφαγία είναι η ωμή βία απέναντι στα ζώα,ή το θέμα του πόσο υγιεινό ή μη είναι να καταναλώνουμε κρέας?

Προσωπικά δεν βλέπω με "καλό μάτι" την απόλυτη χορτοφαγία.Όχι ότι αν δεν φάω κρέας ,δεν τρώω καθόλου,αλλά πιστεύω ότι μια μεσοβέζικη λύση κατανάλωσης κρεάτος 1-2 φορές την εδβομάδα δεν βλάπτει.Το αντίθετο μάλιστα.Εξάλλου έτσι δεν έκαναν κι οι πρόγονοί μας για χρόνια τώρα πριν γίνουμε υπερκαταναλωτική κοινωνία?Έτρωγαν κρέας καθε Κυριακή σε γιορτές και σε χαρές ( γάμους,βαφτίσια,κηδείες...αν είναι καλή η κληρονομιά ).
    Ένα διαιτολόγιο που περιλαμβάνει 3 φορές την εβδομάδα όσπρια/λαδερά ,1(μακάρι και 2) φορά ψάρι,1 φορά ζυμαρικά και 1-2 φορές κρέας είναι μια χαρά!

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Υ.Γ.Πώς την παλεύετε οι χορτοφάγοι όταν σας έρθει στη μύτη κάνα κοκορετσάκι,κάνα αρνί σουβλιστό κλπ...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Εκτός από την αυξημένη χοληστερόλη και τα επιπλέον κιλά, η υπερβολική κατανάλωση κρέατος «ενοχοποιείται» και για... την καταστροφή του πλανήτη.

«Η χορτοφαγία κάνει καλό και στο... περιβάλλον». Η παραγωγή κρέατος «ενοχοποιείται» για το 18% των παγκόσμιων εκπομπών αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό ευθύνης για τις μεταφορές δεν ξεπερνά το 13%. Όταν μιλάμε για παραγωγή κρέατος, αναφερόμαστε σε όλο τον κύκλο της παραγωγής:

-την αποψίλωση δασών
    -την παραγωγή και τη μεταφορά λιπασμάτων
    -την παραγωγή ζωοτροφών
    -τη χρήση αγροτικών μηχανημάτων και οχημάτων.

Παν μέτρον άριστον λοιπόν...όπως αναφέρει ο φίλος στον "πάνω"όροφο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    ο Dim και ο Μάκης δε δήλωσαν ποτέ χορτοφάγοι

και για να κόψουμε λίγο τα γελάκια, άντεξες να δεις το "meet your meat"
    ή κάποιος άλλος αρχιδάτος κρεατοφάγος

edit : χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις προς Θεού

Πλάκα κάνω Λεω, όμως ότι & να δείχνουν τα video, το κρέας είναι βασικό συστατικό της διατροφής.
    Προσωπικά δε θα σταματούσα να τρώω κρέας εκτός αν υπήρχε παράγοντας υγείας ή κάτι τέτοιο.
    Η γιαγιά μου έχει κότες & κουνέλια & προφανώς έχω δει πολλές φορές να σφάζουν.
    Τα οικόσιτα ζώα είναι για το στομάχι μας.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF