Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: τελος...

βρωμιλος...

τελος...

παιδες προσοχη στη γυναικες οδηγους!!!τρακαρα παρασκευη απογευμα...απλα δν ξερω αν φταιω.
    διπλη γραμη κατω,ακανα προσπερασεις απο αριστερα στη δικια μου λοριδα.μια βγικε απο παρκινγκ εκοψε την κυκλοφορια κ πηγε να στριψει απο αριστερα.μου εκοψε τον δρομο κ επεσα πανο της. τωρα εχω προβλλημα στη λεκανη.δν μποω να σηκωθω. τεσπα....για μενα τερμα τα μιχανακια.δν μας λογαριαζουν καθολου.....το fazeraki μου δν ξερω τι επαθε...αν εχει καπιος γνομι ας στειλει..
    να στε καλα!!!κ προσοχη σε ολους!

βρωμιλος...

Re: τελος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από cali
    παιδες προσοχη στη γυναικες οδηγους!!!τρακαρα παρασκευη απογευμα...απλα δν ξερω αν φταιω.
    διπλη γραμη κατω,ακανα προσπερασεις απο αριστερα στη δικια μου λοριδα.μια βγικε απο παρκινγκ εκοψε την κυκλοφορια κ πηγε να στριψει απο αριστερα.μου εκοψε τον δρομο κ επεσα πανο της. τωρα εχω προβλλημα στη λεκανη.δν μποω να σηκωθω. τεσπα....για μενα τερμα τα μιχανακια.δν μας λογαριαζουν καθολου.....το fazeraki μου δν ξερω τι επαθε...αν εχει καπιος γνομι ας στειλει..

οχι να στριψει απο αριστερα,λαθος!!!
    πηγε να στριψει αριστερα

Δυσκολη η περιπτωση...Καλυτερα να ρωτησεις δικηγορο,να του εξηγησεις ακριβως πως εγινε και να σε κατευθυνει αναλογα γιατι,τουλαχιστον εγω,δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως εγινε.

Παντως να ξερεις οτι προσπεραση σε διασταυρωση απαγορευεται,ασχετα που η διπλη διαχωριστικη διακοπτεται στις διασταυρωσεις που επιτρεπεται να περασει οχημα καθετα τον δρομο απεναντι.

Για πιο πολλα ή πρεπει να αναλυσεις ακριβως το θεμα και αν γνωριζει καποιος να σου απαντησει ή/και να πας σε δικηγορο που ειναι ο πλεον ειδικος.

ΥΓ Μαλλον καταλαβα τι εγινε και απο οσο γνωριζω φταιει αυτη.Δεν μπορει να περασει διπλη διαχωριστικη γραμμη.Να συμβουλευτεις δικηγορο γιατι αυτη ανεκοψε την πορεια σου,ασχετα αν εισουν τυπικα και εσυ παρανομος οπως καταλαβα το σκηνικο.Προσωπικη γνωμη ειναι οτι 99% θα αποζημιωθεις.

βρωμιλος...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δυσκολη η περιπτωση...Καλυτερα να ρωτησεις δικηγορο,να του εξηγησεις ακριβως πως εγινε και να σε κατευθυνει αναλογα γιατι,τουλαχιστον εγω,δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβως εγινε.

Παντως να ξερεις οτι προσπεραση σε διασταυρωση απαγορευεται,ασχετα που η διπλη διαχωριστικη διακοπτεται στις διασταυρωσεις που επιτρεπεται να περασει οχημα καθετα τον δρομο απεναντι.

Για πιο πολλα ή πρεπει να αναλυσεις ακριβως το θεμα και αν γνωριζει καποιος να σου απαντησει ή/και να πας σε δικηγορο που ειναι ο πλεον ειδικος.
    δν ηταν διασταυροση.ο δρομος πηγαινει ευθεια.εχι φαναρι πιο πανο για να κανεις αναστροφη,αυτη προτιμησε να μν παει απτο φαναρι κ να κοψει την κυκλοφορια.εκανα κ γω παρανομια βεβεα αλλα δν το θεμα ειναι ποιος ειναι πιο παρανομος.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Περαστικά και σιδερένιος .....
    Modenas Kriss 125

δν ηταν διασταυροση.ο δρομος πηγαινει ευθεια.εχι φαναρι πιο πανο για να κανεις αναστροφη,αυτη προτιμησε να μν παει απτο φαναρι κ να κοψει την κυκλοφορια.εκανα κ γω παρανομια βεβεα αλλα δν το θεμα ειναι ποιος ειναι πιο παρανομος.
    Εγραψα παραπανω οτι κατα 99% θα δικαιωθεις αφου το τρακαρισμα εγινε επειδη αυτη ανεκοψε την πορεια σου παρανομα.Ασχετα αν και εσυ δεν εισουν νομιμα κινουμενος πισω απο αυτοκινητο.Αλλα για να εισαι σιγουρος και φυσικα να προχωρησεις δικαστικα για την αποζημιωση σου για τις ζημιες στην μηχανη και το κυριοτερο τον τραυματισμο σου να πας απο τωρα σε δικηγορο με οτι στοιχεια εχεις,μαρτυρες,φωτογραφιες,αναφορα αστυνομιας κτλ ωστε να ξεκινησεις την διαδικασια αν χρειαστει...

Αυτη σου ειπε τιποτα?Η αστυνομια ηρθε?

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

+ 100000000
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αν κατάλαβα καλά το παλικάρι προσπερνούσε μια σειρά αυτοκινήτων σε δρόμο με διπλή διαχωριστική χωρίς να έχει περάσει στο αντίθετο ρεύμα. Περνώντας τα αυτοκίνητα, κάποιο απ'τα προπορευόμενα οχήματα σταμάτησε την ουρά με σκοπό να παραχωρήσει προτεραιότητα στην κοπελιά κι ο φίλος χωρίς να καταφέρει να τη δει (λόγω της ουράς των αυτοκινήτων) έπεσε πάνω της.

Σ'αυτή την περίπτωση το παλικάρι αποζημιώνεται κανονικά πληρώνοντας πρόστιμο στην τροχαία για αντικανονικό προσπέρασμα.

Απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή τέτοιες ενέργειες πάντως..

βρωμιλος...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αν κατάλαβα καλά το παλικάρι προσπερνούσε μια σειρά αυτοκινήτων σε δρόμο με διπλή διαχωριστική χωρίς να έχει περάσει στο αντίθετο ρεύμα. Περνώντας τα αυτοκίνητα, κάποιο απ'τα προπορευόμενα οχήματα σταμάτησε την ουρά με σκοπό να παραχωρήσει προτεραιότητα στην κοπελιά κι ο φίλος χωρίς να καταφέρει να τη δει (λόγω της ουράς των αυτοκινήτων) έπεσε πάνω της.

Σ'αυτή την περίπτωση το παλικάρι αποζημιώνεται κανονικά πληρώνοντας πρόστιμο στην τροχαία για αντικανονικό προσπέρασμα.

ετσι ακριβος εγινε το σκηνικο..γνοριζετε ποσο εινε το προστιμο για κατι τετιο?καμια 700 αρα εχει παει κ αυτο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Αν δεν του την κοψανε εκει,πρεπει να παει αυταπαγγελτα μετα.Οντως κατα 99% θα αποζημιωθει για την ζημια.Αυτο ομως επειδη δεν ηταν διασταυρωση και βγηκε καθετα η αλλη με διπλη διαχωριστικη κατω.Ασχετα οπως ειπα αν και ο φιλος ηταν <<παρανομος>>.

Αν ηταν διασταυρωση εκει δεν ειχε ελπιδα,η ευθυνη ηταν δικη του.

ετσι ακριβος εγινε το σκηνικο..γνοριζετε ποσο εινε το προστιμο για κατι τετιο?καμια 700 αρα εχει παει κ αυτο?
    Σύμφωνα με αυτό
    "Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα: 200 e (από 83e) Αύξηση 141%"

:smilea:

Ο Μακης τα λεει σωστα...

ακουστε τον...
    ετσι ειναι...φιλε μαζεψε στοιχεια και βρες δικηγορο....

Φίλε περαστικά και γρήγορα. Λεκάνη έ? Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Ότι δεν μας λογαριάζουν, δεν μας λογαριάζουν. Γι' αυτό και εμείς πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας και να διαισθανόμαστε τον κίνδυνο πριν είναι αργά.

Για επιδείξεις και καγκουριές, ας μην αναφερθώ καλύτερα. Έπειτα μας φταίει ότι δεν μας βλέπουν...

Δεν μιλώ για σένα, γενικά σχολιάζω...

Αν θα συνεχίσεις να καβαλάς μηχανή είναι αποκλειστικά δική σου απόφαση, φίλε, και μην ακούσεις κανενός τη γνώμη. Κάνε όπως νομίζεις εσύ.

Γρήγορη ανάρρωση!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος

Re: τελος...

Ή του ύψους ή του βάθους είναι οι γυναίκες! Ή κομπλεξικές που οδηγούν πάρα πολύ επικίνδυνα ή πάρα πολύ προσεκτικές! Εμείς καλύπτουμε όλο το φάσμα, κλίνοντας περισσότερο προς την πρώτη κατηγορία. Στην προκειμένη περίπτωση όφειλες να είσαι πολύ προσεκτικός όταν προσπερνούσες το αυτοκίνητο που παραχώρησε προτεραιότητα! Δεν ξέρω, αλλά δε μου ακούστηκε σαν κάτι που δε θα έκανα. Της έδωσε προτεραιότητα κι αυτή θεώρησε δεδομένο πως είναι εντάξει από αριστερά! Αν ήταν και κανένα ημιφορτηγό ή τζιπ που της έκοβε την ορατότητα, τότε τη δικαιολογώ περισσότερο. Ρεαλιστικά και ειλικρινά, εσύ δεν το έκανες ποτέ αυτό;
    Βλέποντας το σταματημένο αυτοκίνητο δεν ψυλλιάστηκες τίποτα;
    Τι να πω.. Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι να σηκωθείς γρήγορα, χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα τα άλλα (ποιος έφταιγε, η αποζημίωσή σου κ.λπ.) είναι εντελώς ασήμαντα μπροστά σ' αυτό!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    φιλε ετσι οπως το περιγραφεις,εχω την εντυπωση οτι φταις...

περαστικα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εθνικά διπλώματα τελος
    από tai στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:40
  2. Τελος ΕποΧης
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 14:23
  3. Ξανθιες Τελος.......
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ