Σελίδα 1 από 28 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 411

Θέμα: Τεκμήρια Διαβίωσης

Τεκμήρια Διαβίωσης

Παλικάρια Ετοιμαστείτε! Επανέρχονται τεκμήρια διαβίωσης για αυτοκίνητα, μικρά σκάφη και φυσικά μοτοσικλέτες. Διότι στην Ελλάδα του 2008, όλα αυτά θεωρούνται πολυτέλειες. Μια ακόμα αποτυχία της κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών που με την ανικανότητά του να αντιμετωπίσει ακρίβεια, φοροδιαφυγή και έλλειμμα καταφεύγει σε τριτοκοσμικές, φοροεισπρακτικές λύσεις. Άντε, σε λίγο τεκμήριο και για τον αέρα που αναπνέουμε. . .

Δεν άκουσα για μοτό, αλλά αυτοί ειναι ικανοί να βάλουν τεκμήρια ακόμα και στα μποξεράκια.

Το είπε η Τρέμη και μας έκανε να τρέμουμε. Το άκουσα το απόγευμα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οντως παιζει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Καλά κάνουν. Αμά έχεις μηχανάκι των 20χιλιάδων και δηλώνεις 7 εισόδημα καλώς να σε σκίσουν. Το ίδιο για cayenne hammer ferraria και laborginia. Ελάτε μια για καφέ Κηφισσιά Κεφαλάρι Κυριακή μεσημέρι και θα χαζέψετε λέμε.

Και τις φεσωμένες πιστωτικές να σκίσουν και τα στεγαστικά να σκίσουν, μπας και αρχίσουμε να βάζουμε μυαλό.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    αυτό το κομμάτι γης δεν θα γίνει ποτέ κράτος. αντί να δώσουν και άλλα κίνητρα για την ανάπτυξη του μοτοσυκλετισμού... κοιτάνε να βγάλουν λεφτά από τέτοια πράγματα..
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Εσύ φίλε wiredgr, πιστεύεις ότι πλήττεται αυτός με τη Ferrari και τη Lamborghini? Ή μήπως ο μισθωτός οικογενειάρχης; Τεκμήρια διαβίωσης για ένα μηχανάκι ή για ένα αυτοκίνητο 1600cc; Δεν είσαι ο μόνος που βγαίνει για καφέ στην Κηφισσιά, όλοι βλέπουμε τί κυκλοφορεί. Μάλλον όμως είσαι ο μόνος που πιστεύει ότι θα μειωθούν τα Cayenne και οι χρεωμένες πιστωτικές, με τα τεκμήρια διαβίωσης. Μήπως κατά τη γνώμη σου να πούμε ευχαριστώ και για τη γενικότερη κακοδιαχείριση, και για την αύξηση του ΦΠΑ; Ή μήπως ξεχάστηκαν αυτά;

non serviam Το avatar του/της kachius
    Όπως εμείς (ΕΕ) που θα πληρώνουμε ένα 1000ρικο φόρο παραπάνω για τον νταβατζή της γειτονιάς
    θα πλήξει τον Χ επαγγελματία που δεν κόβει αποδείξεις και δηλώνει εισόδημα κάτω από το αφορολόγητο ή τους γιατρούς και τους δικηγόρους...

Μα ένα χιλιάρικο έτσι; Στ' αυτιά ρπμ;
    Ξέρω από βέσπα!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ενταξει οσο πανε και το γαμανε ολο και πιο πολυ...

αμα δε βρησκουμε δουλεια και την κανουμε για κανα εξωτερικο θα κλαιγοντε μετα οτι η Ελλαδα χανει τους νεους...

ουστ ρεεεεεεεε!!!

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    αυτό το κομμάτι γης δεν θα γίνει ποτέ κράτος.
    +650 !!!
    Εδώ φορολογούν τα κράνη σαν είδος πολυτελείας οι ΚΑΦΡΟΙ !!!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ενταξει οσο πανε και το γαμανε ολο και πιο πολυ...

αμα δε βρησκουμε δουλεια και την κανουμε για κανα εξωτερικο θα κλαιγοντε μετα οτι η Ελλαδα χανει τους νεους...

ουστ ρεεεεεεεε!!!

+ άπειρο!!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Καλά αυτό με τα κράνη άλλη καφρίλα. Μάλλον υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση επειδή συνηθίζεται τα στελέχη της ΝΔ να καβαλάνε χωρίς κράνος. Φαίνεται, το θεωρούν υπερβολική πολυτέλεια. Βουλγαράκης, Ψωμιάδης και την Παρασκευή είδα στην Κοκκινοπούλου τον Πολύδωρα καβάλα σε Harley. Με μπριγιαντίνη στο μαλλί, για να μην το παίρνει ο αέρας, φυσικά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Καλά κάνουν. Αμά έχεις μηχανάκι των 20χιλιάδων και δηλώνεις 7 εισόδημα καλώς να σε σκίσουν. Το ίδιο για cayenne hammer ferraria και laborginia. Ελάτε μια για καφέ Κηφισσιά Κεφαλάρι Κυριακή μεσημέρι και θα χαζέψετε λέμε.

Και τις φεσωμένες πιστωτικές να σκίσουν και τα στεγαστικά να σκίσουν, μπας και αρχίσουμε να βάζουμε μυαλό.
    φίλε διαφωνώ κάθετα
    τα φερραρι κλπ και ότι είχε εργοστασιακή αξία άνω των 50.000? ήδη ήταν τεκμηριο
    όπως και το τεκμήριο αγοράς τους "ποθεν εσχεσ"

μετά από οικονομίες ετών έφερα από ιταλία την v11 le mans rosso corsa των ονείρων μου

αγορά τελωνεία κάτι εξατμίσεις κλπ 8500? (σαν ενα μέσο 600αρι καινούριο)
    την έχω στο γκαράζ για την κυριακή μου έχουν σφίξει τόσο πολύ τα πράγματα
    που θα έλεγα είναι και η μόνη μου ευχαριστηση
    όταν λένε τεκμήριο ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ εννοουν ότι ΚΑΘΕ χρόνο απο εδώ και πέρα πρεπει να
    δηώνω με τιμές 2002 (που σίγουρα θα αυξηθουν κατα 40-50%)
    2.200.000 δρχ ή 6500 ? μόνο για την μηχανή άρα η μηχανή θα πουλήσω ή το 10ετίας σιτροεν μου με το οποίο κάνω την δουλειά μου
    φανταστείτε ότι ανήκω και στους μπλοκάκηδεσ οπότε πάρε και ενα 10% στο ότι
    συνυπολογιστεί με τα τεκμήρια και σκατά στα μούτρα τους

παράλληλα τα τομάρια δίνουν πχ πακέτα έργων ή προμηθειών που θα μπορούσαν πχ να μας
    κοστίσουν σε μας, στο κράτος πχ 1.000.000? υπερκοστολογημένα στα 10.000.000? και μοιράζεται η διαφορά σε κόμμα, ημέτερους κλπ κλπ (πχ ομόλογα πχ κουμπάροι και καρτελ πχ
    υπόθεση παυλίδη)

καθαρά αφορολόγητα και ξεπλυμμένα μεσω οφσορ εταιρειών γίνονται τα ωράια μας λεφτά
    κότερα φερραρι τζιπαρες και ααααα ξέρετε έχουμε έλειμμα κ. Apatsi μας πουλείστε την guzzi
    σας για να πληρώσετε την εφορία.

να πάτε να γ@@@@@ θα παραδώσω την πινακίδα στο κωλοκράτος σας και θα κυκλοφορώ χύμα

ΜΑΓΚΕΣ ετοιμαστείτε 80's is back

Υ.Γ. Και μια φωτογραφία έτσι για να νευριασετε περισσότερο με τους κ@@@@@@δες

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	guzzi.jpg 
Προβολές:	1177 
Μέγεθος:	70,4 KB 
ID:	140097
    mipos ksereis apo vespa????

Κούκλα το Guzzi σου. Εγώ ετοιμάζομαι να χτυπήσω VTR1000F. Άμα θες πάμε μαζί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών για δικύλινδρο burnout διαμαρτυρίας.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
    ...αυτό το κομμάτι γης δεν θα γίνει ποτέ κράτος....

γιατί απλά εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ πολίτες! δεν θέλουμε να έχουμε κράτος....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Σελίδα 1 από 28 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aλλα επίπεδα διαβίωσης...
    από guzzistas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2011, 12:08
  2. Ερώτηση για τα νέα ΤΕΚΜΗΡΙΑ
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 16:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα