Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: ελατηρια για v strom 650

ελατηρια για v strom 650

εχει ρωτησει κανεις για ελατηρια για το μπροστινο του v strom? της wp που ρωτησα εχουν 105 ευρω. τα εχει δοκιμασει κανεις? αξιζουν?
    FATES WARNING

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Εγώ έχω βάλει τις Hyperpro μαζί με λάδια Hyperpro και εργατικά 140 Ευρώ. Στην αρχή μετά από ανάγνωση σχετικών ποστ σε ξένα σάιτς ανέβασα και τα καλάμια 15 mm και άλλαξε πολύ η συμπεριφορά της μηχανής αλλά αφού πειραματίστηκα και με 10mm και 5 mm, τα ξαναγύρισα στις μαμάς τις ρυθμίσεις....Δεν είναι το Strom Bros ή CBR για να χρειάζεται να παίξεις με την γεωμετρία του μπροστινού !!!

Από εντυπώσεις : σαφώς πιο σκληρό μπροστινό (αυτό το θυμάμαι) αλλά επειδή τα άλλαξα πολύ νωρίς (στα 2000 χλμ περίπου ) δεν θυμάμαι πως ήταν πρίν η συμπεριφορά στις στροφές ή σε χώμα...

γιατι τα αλλαξες τα ελατηρια¨?

AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ? KAΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ?????????
    FATES WARNING

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
    AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ? KAΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ?????????
    Δεν έχω οδηγήσει στρώμα με αλλαγμένα ελατήρια, αυτό που μπορώ να πώ βάσει γενικότερης εμπειρίας είναι ότι το μηχανάκι δεν δείχνει να διαθέτει υπερβολικά μαλακά ελατήρια για να ωφεληθεί πολύ από την αλλαγή τους...

Γενικά μιλώντας, το στρώμα από πλευράς ελατηρίων-αμορτισέρ βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο από την μαμά του και τουλάχιστον όσο αυτά λειτουργούν καλά δεν φαίνεται να αξίζει το κόστος η αντικατάστασή τους....

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ WP ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ WP.ΣΑΦΩΣ EINAI ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ .ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΑ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΛΠ.ΑΞΙΖΕΙ!!!ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ 140EURO.

se poio magazi ta ebales?
    FATES WARNING

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΑΧΑΡΝΩΝ 63 (ΜΟΥΝΤΑΤΟΣ) ΤΗΛ.2108238996.

Για WP στην αντιπροσωπεία μαζί με λάδια μου ζήτησαν 190€. Σε άλλο συνεργείο, αξιόλογο απ'ό,τι λένε οι φήμες αν και δε θυμάμαι το όνομα τώρα, για WP ή Ohlins 170€.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σημερα ρωτησα στον Παπασταυρου στην Αχαρνων και μου ειπε WP με λαδια και τοποθετηση 140 ευρω. Μαλλον θα παω τη δευτερα να τα βαλω.
    FATES WARNING

Σημερα ρωτησα στον Παπασταυρου στην Αχαρνων και μου ειπε WP με λαδια και τοποθετηση 140 ευρω. Μαλλον θα παω τη δευτερα να τα βαλω.
    ...τα εβαλες τελικα?? για πες αξιζει? εχει διαφορα?

Rider on V-Strom Το avatar του/της city
    Με ελατήρια και λάδια WP μπροστά που έβαλα πρόσφατα,η πρώτη διαφορά που κατάλαβα ήταν στα ...φρένα!
    Και μόνο αυτό να ήταν πάλι μετανιώνω που δεν τα έβαλα νωρίτερα(βλ. 36000 πλέον) Επειδή η αλλάγη συνοδεύτηκε από κώνικο ρουλεμάν δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το στρίψιμο\ελιγμό εντός πόλης.Ακόμα δεν δοκιμάστηκε σε στροφιλίκι εκτός.

Αυτό που θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω είναι ένα παίξιμο του τιμονιού αριστερά-δεξιά πάνω από τα 160 αμέσως μετά την τοποθέτηση τους.
    Δεν ξέρω αν έχει σχέση.Θα μιλήσω και με το μηχανικό μου και θα επανέλθω.
    You Shoot Me In A Dream,You Better Wake Up And Apologize

Δεν τα εχω βαλει ακομα. Μαλλον μια απο τις επομενες μερες
    FATES WARNING

Δεν τα εχω βαλει ακομα. Μαλλον μια απο τις επομενες μερες

οκ για πες μας και εσυ εντύπωσεις όταν τα βάλεις γιάτι μάλλον έχω ψηθεί και γω να βάλω!

Rider on V-Strom Το avatar του/της city
    Αρχικά δημιουργήθηκε από city

Αυτό που θα προσπαθήσω να αντιμετωπίσω είναι ένα παίξιμο του τιμονιού αριστερά-δεξιά πάνω από τα 160 αμέσως μετά την τοποθέτηση τους.
    Δεν ξέρω αν έχει σχέση.Θα μιλήσω και με το μηχανικό μου και θα επανέλθω.
    Το ελατήριο ήταν τέρμα τεντωμένο τελικά και χαλαρώνοντας την προφόρτιση μπροστά το φαινόμενο παρουσιάζεται πολύ λιγότερο.
    Από την άλλη είναι υπαρκτό και με ένα αντίστοιχο ελατήριο πίσω περιμένω να ισορροπήσει η κατάσταση. I'll be back.
    You Shoot Me In A Dream,You Better Wake Up And Apologize

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ντακάκια για V-strom 650
    από stelao στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 18:26
  2. Kαρίνα για V-strom 650???
    από dio650gs στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2006, 15:36
  3. Απαντήσεις: 9