:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Εμενα μαρεσει η αντιχαρακτικη του ζελατινα.
Εχει τοσες πολλες γρατζουνιες που δεν χωραει αλλη...αρα οντως...αντιχαρακτική.
![]()
![]()
![]()
Μάλλον για κλάμματα είναι το θέμα παρά για γέλια ...
και μόνο που επιτρέπουν να κυκλοφορούν τέτοια κράνη ...
ξέρετε πόσοι τα έχουν αγοράσει νομίζοντας ότι είναι καλά;
τα βλέπει ο άλλος στο κατάστημα, βλέπει και τα σηματάκια και σου λέει καλό είναι, είναι και φτηνό, ας το πάρω...
![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Και όμως αυτά κάνουν της μεγάλες πωλήσεις λόγω τιμής!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Μάλλον για κλάμματα είναι το θέμα παρά για γέλια ...
και μόνο που επιτρέπουν να κυκλοφορούν τέτοια κράνη ...
ξέρετε πόσοι τα έχουν αγοράσει νομίζοντας ότι είναι καλά;
τα βλέπει ο άλλος στο κατάστημα, βλέπει και τα σηματάκια και σου λέει καλό είναι, είναι και φτηνό, ας το πάρω...
![]()
![]()
Nικο το πουλας ρε; Τουμπανο το κρανακι.![]()
Μηπως το ανταλασεις με shoei xr 1000 μαυρο; Να δωσω και 200 ευρο.
Ξερω οτι ειναι λιγα αλλα να σου δωσω και αλλα 200 τον αλλο μηνα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Nικο το πουλας ρε; Τουμπανο το κρανακι.![]()
Μηπως το ανταλασεις με shoei xr 1000 μαυρο; Να δωσω και 200 ευρο.
Ξερω οτι ειναι λιγα αλλα να σου δωσω και αλλα 200 τον αλλο μηνα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
παραλίγο να με ψήσεις αλλά είναι ουαν οφ ε καιντ :rotflmao: :rotflmao:
Παιδιά μήπως είστε λίγο ανενημέρωτοι? Το BYE τα εισάγει η μοτοδυναμική, τα κατασκευάζει η yamaha italy και είναι αρκετά καλά κρανάκια.. ξεκινάνε από 90-100 ευρώ και φτάνουν μέχρι 250-300.. Θα τα δείτε λογικά και στους περισσότερους καταλόγους μοτοσυκλετών της yamaha (τουλάχιστον σε αυτόν που έχω εγώ) να τα φοράνε οι αναβάτες. Σίγουρα δεν είναι arai και shoei αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Προφανώς και το συγκεκριμένο έχει κακοποιηθεί πολύ γιατί ένα φιλαράκι έχει ένα και παρότι δεν το προσέχει καθόλου μετά από έναν χρόνο είναι μια χαρά (σε αντίθεση με το δικό μου..)
Έχω την εντύπωση ότι τα bye είναι τα κράνη που φτιάχνει η yamaha.... αν πάλι κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος..... δείτε εδώ
edit: με προλάβανε....
Ξερει και απο κρανοι οι γιαμαχα εκτος απο πιανα μηχανακια κλπ;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Ε από τρόμπες και στρώματα δεν ξέρει πολλά αλλά ευτυχώς πρόλαβαν άλλοιΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ξερει και απο κρανοι οι γιαμαχα εκτος απο πιανα μηχανακια κλπ;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
νταξ δεν αμφιβάλω για την ποιότητα γιατί δεν ξέρω,ίσως και να είναι καλα.Αλλά βλέποντας το όνομα και την κατάσταση του συγκεκριμένου στη φοτό δεν κρατήθηκα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Παιδιά μήπως είστε λίγο ανενημέρωτοι? Το BYE τα εισάγει η μοτοδυναμική, τα κατασκευάζει η yamaha italy και είναι αρκετά καλά κρανάκια.. ξεκινάνε από 90-100 ευρώ και φτάνουν μέχρι 250-300.. Θα τα δείτε λογικά και στους περισσότερους καταλόγους μοτοσυκλετών της yamaha (τουλάχιστον σε αυτόν που έχω εγώ) να τα φοράνε οι αναβάτες. Σίγουρα δεν είναι arai και shoei αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Προφανώς και το συγκεκριμένο έχει κακοποιηθεί πολύ γιατί ένα φιλαράκι έχει ένα και παρότι δεν το προσέχει καθόλου μετά από έναν χρόνο είναι μια χαρά (σε αντίθεση με το δικό μου..)