Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 162

Θέμα: Τι θα γίνει με τα κινητά επιτέλους?

Σκεπτόμενο Μέλος

Τι θα γίνει με τα κινητά επιτέλους?

Επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν είμαι ο μόνος που έχω φτάσει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο με τους μαλάκες και τις μαλακισμένες οδηγούς που καθημερινά παίζουν με τη ζωή μου μιλώντας στο κινητό τους (συνήθως καπνίζοντας ταυτόχρονα ή διορθώνωντας το μακιγιάζ τους), ψάχνω κάποια λύση να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση.

Με δεδομένο το ότι η οδηγική μας παιδεία (η ποιάαααααααααα?????) δεν βοηθάει καθόλου και η τροΧΧΧαία είναι πολύ απασχολημένη να κόβει κλήσεις σε φουκαριάρηδες παπάκηδες (το φουκαριάρηδες δεν πάει στο μέσο, αλλά στην δυσκόλία ν' ανοίξεις το γκάζι και τους αφήσεις να χαίρονται το μπλόκο τους) μήπως πρέπει να πάρουμε καμμιά πρωτοβουλία?

ΙΔΕΕΣ????

ΥΓ: Την προηγούμενη Πέμπτη στην Αττική οδό (αμέσως μτά τα διόδια του Μαρκόπουλου) μέτρησα 6 στους 10 ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ και χωρίς καμμία υπερβολή με αφορμή το μαλάκα που πήγαινε με πάνω από 150 χωρίς χέρια και πλησίασε το διάζωμα αριστερά απ' όπου τον προσπερνούσα!
    never ride faster than your angels can fly

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ναι είναι θέμα παιδείας καθαρά. Στη Γερμανία αν σε δει άλλος οδηγός τηλεφωνεί απευθείας στην αστυνομία κι η οποία σπεύδει.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Ναι είναι θέμα παιδείας καθαρά. Στη Γερμανία αν σε δει άλλος οδηγός τηλεφωνεί απευθείας στην αστυνομία κι η οποία σπεύδει.
    Εδώ θα σε πουν "ρουφιάνο" και αμφιβάλλω αν κινηθεί καν η αστυνομία.Τέτοια νοοτροπία έχουμε εδώ.Πολλές φορές την έχω γλυτώσει και με το αμάξι μου από "σοφεράντζες" με τα κινητά τους.

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    ας μη σχολιασω πρωινιατικα τις επιλεκτικες ασκησεις νομιμοτητας....

Χθες στη Β. Σοφίας είδα μάγκα να έχει απλώσει εφημερίδα πάνω στο τιμόνι της άλφα156 και να διαβάζει/ξεφυλίζει, ΚΑΙ όταν βρισκόταν εν κινήσει καθώς άνοιγε το φανάρι και προχωρούσε

Σκεπτόμενο Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Στη Γερμανία επίσης, αστυνομικοί κυκλοφορούν και με συμβατικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και σου κόβουν το κώλο έτσι και σε πιάσουν, αλλά όπως ξέρουμε εδώ στα πα@@@@ρια τους η ασφάλεια. Εάν δεν υπάρχει εισπρακτική ευκολία (βλέπε παπάκι - κράνος) δεν ασχολούνται.

Α, και sorry που ξεφεύγω απ' το θέμα, αλλά ας μου πει κάποιος ρε παιδιά, τι στο διάολο περιμένουν οι σκτόμπατσοι της Κερατέας τρεισίμιση τα ξημερώματα, που δεν κινείται ούτε γαλατάς, κρυμμένοι πίσω από την ταμπέλα του Atlantic στο φανάρι που στρίβει από τον περιφεριακό των Καλυβίων προς Λαγονήσι?

Εντάξει, θ' απαντήσω: Τον υπογράφοντα μαλάκα, αλλά και τον κολλητό του (σε άλλη φάση) να περάσουν μέ κόκκινο και να τους χώσουν πρόστιμο που θα πρέπει να δουεύουν καμμιά βδομάδα για να πληρώσουν. Στην ευγενική μου ερώτηση εάν το όργανο πιστεύει ότι αυτό που έκανα ήταν έστω και ελάχιστα επικίνδυνο και μου αξίζει η τιμωρία, η απάντηση ήταν ότι όχι δεν ήταν επικίνδυνο, αλλά έτσι ορίζει ο νόμος. Να τους χαιρόμαστε λοιπόν τους νόμους μας και αν ξανασταματήσω σε μπλόκο θα κάτσω να με ........... κιόλας. Σημ: Αυτό το περιστατικό έγινε πρόπερσι και παρακαλώ μην μου υπενθυμίσετε πόσο μαλάκας είμαι που σταμάτησα, γιατί το γνωρίζω ήδη.

Ααααααααααχ, ξαλάφρωσα λιγάκι, αλλά με τα γαμ@κινητά τι θα κάνουμε??????

για τα συμβατικά αμάξια που θα έπρεπε να κυκλοφορούν έχεις δίκιο, έτσι θα έπιαναν πάρα πολλούς πραγματικά επικίνδυνους οδηγούς, αλλά προτιμούν να αράζουν σε γνωστά σημεία για μπλόκα

για το κόκκινο που πέρασες και θες και τα ρέστα...

αποφασίζει ο κάθε ελληνάρας τι είναι επικίνδυνο και τι όχι, και έχουμε φτάσει σ' αυτό το χάος στους δρόμους

λές αυτός που οδηγεί με το κινητό στο αυτί ή ο παραπάνω που έγραψα ότι διάβαζε εφημερίδα, να θεωρούν πως έκαναν κάτι επικίνδυνο;;;

Σκεπτόμενο Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    για τα συμβατικά αμάξια που θα έπρεπε να κυκλοφορούν έχεις δίκιο, έτσι θα έπιαναν πάρα πολλούς πραγματικά επικίνδυνους οδηγούς, αλλά προτιμούν να αράζουν σε γνωστά σημεία για μπλόκα

για το κόκκινο που πέρασες και θες και τα ρέστα...

αποφασίζει ο κάθε ελληνάρας τι είναι επικίνδυνο και τι όχι, και έχουμε φτάσει σ' αυτό το χάος στους δρόμους

λές αυτός που οδηγεί με το κινητό στο αυτί ή ο παραπάνω που έγραψα ότι διάβαζε εφημερίδα, να θεωρούν πως έκαναν κάτι επικίνδυνο;;;
    Στα 25 χρόνια που οδηγώ έχω κάνει τις μαλακίες μου και τις έχω πληρώσει (αν θεωρούμε μαλακία να οδηγείς μοτοσυκλέτα με 160 στην Αττική οδό) και έχω μάθει από αυτές, αλλά ουδέποτε προκάλεσα ατύχημα ή οδήγησα με τρόπο που να διακινδυνεύω τις ζωές των άλλων, ακόμη και όταν στρίβω γρήγορα το κάνω σε στροφές που αν τις χάσω δεν θα βγω στο αντίθετο και στο δρόμο άλλου οδηγού. Τώρα, το να περάσεις ένα κόκκινο στρίβοντας δεξιά σε ένα δρόμο με ορατότητα από παντού δεν το θεωρώ επιλήψημο, ακόμη και στις ΗΠΑ (που σου κόβουν τον κώλο αν σκεφτείς να πατήσεις διπλή διαχωριστική) στε πολλές πολιτείες επιτρέπεται!!! Και αν μπούμε σε αυτή τη λογική και πηγαίνουμε με τα όρια ταχύτητας, για παράδειγμα, θα παραλήσει η κυκλοφορία! Οπότε ας μην είμαστε τόσο αυστηροί και ειδικά όταν ΟΛΟΙ μας παραβαίνουμε καθημερινά το νόμο, γιατί απλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Και μην με παρεξηγείς, δεν εννοώ σε καμμία περίπτωση ότι πρέπει να κάνουμε ότι μας κατέβει στην κεφάλα μας αδιαφορώντας για όλα, αλλά λίγη κοινή λογική δεν θα μας έβλαπτε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    Χθες στη Β. Σοφίας είδα μάγκα να έχει απλώσει εφημερίδα πάνω στο τιμόνι της άλφα156 και να διαβάζει/ξεφυλίζει, ΚΑΙ όταν βρισκόταν εν κινήσει καθώς άνοιγε το φανάρι και προχωρούσε

εχω δει ακριβώς το ιδιο πράγμα και έμεινα τοσο μ#@$@ς που δεν πρόλαβα ούτε να την βρίσω...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Τί να γίνει δλδ με τα κινητά???

Από την στιγμή που όλοι είναι σε "ζμπούτσαμ" κατάσταση...δεν ενδιαφέρεται κανείς αν θα σκοτώσει κάποιον "μηχανόβιο" γιατί πολύ απλά αγνοεί την ύπαρξή του και τις επιπτώσεις μιας σύγκρουσης...

...τα γάντια με ωραία προστατευτικά από ανθρακόνημα είναι η καλύτερη λύση αν θολώσεις....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0017 [800x600].jpg 
Προβολές:	938 
Μέγεθος:	62,3 KB 
ID:	147207
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Τι θα γίνει με τα κινητά επιτέλους?

Αρχικά δημιουργήθηκε από agelosmarinis

ΙΔΕΕΣ????

πεφτε επανω τους !!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Ας βγει καποιος να πει οτι σπαζωντας καθρεφτι τζαμι με το carbon γαντι ειναι κινηση αδικαιολογητης βιας... περιμενω ...

Η δημοκρατια και ο πολιτισμος δεν αξιζει σε τετοιους τυπους που προκλητικα αδιαφορουν για την ασφαλεια σου και πιθανων ενος συνεπιβατη που μεταφερεις .

http://www.youtube.com/watch?v=1iskyNSbS7k

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ξαναπροσλήφθηκααααα!!!! Το avatar του/της micele
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

...τα γάντια με ωραία προστατευτικά από ανθρακόνημα είναι η καλύτερη λύση αν θολώσεις....

εντάξει αλλά ο τύπος μπορεί να τα πάρει και να σου ρίξει ένα "σπρωξιματάκι" με το αμάξι

η θρασύτητα των ΙΧήδων έχει ξεπεράσει τα όρια, και η απουσία αστυνόμευσης είναι κραυγαλέα, ωστόσο η αυτοδικία δεν είναι λύση ούτε ήταν ποτέ ούτε θα είναι

στο ράδιο το περασμένο σάββατο είχαν καλεσμένο κάποιο ταξίαρχο τροχαίας

δήλωνε πόσο επικίνδυνη είναι η οδήγηση ΙΧ πάνω στη ΛΕΑ

και όταν τον ρώτησαν τι σκοπεύει να κάνει γι' αυτό, απάντησε αφοπλιστικά "μα καταλαβαίνετε τι θα γίνει αν πάμε να τους συλλάβουμε;"

με άλλα λόγια: "οδηγείτε στη ΛΕΑ ελεύθερα, ο ταξίαρχος της τροχαίας σας εύχεται καλό και ανενόχλητο ταξίδι"

στα διάλα γαλονάδες δημόσιοι υπάλληλοι

Παλαιό μέλος
    τι να πω βεβαια και για τον μ...κα σημερα που διαβαζε μηνυμα οδηγωντας .......οχι αμαξι, αλλα
    ..............scooter honda sh.!!!!!!
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Σελίδα 1 από 11 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με τους καγκουρες με τα αυτοκινητα;
    από OrEsTiS82 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 09:17
  2. Τι θα γινει με τους Βενζιναδες?
    από Lazio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2005, 12:21
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2005, 14:45