αληθεια ποιοι ειμαστε απο δω εκτος απο τον xampos?
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
xampos? τι κανει το μουν@κι?
Υ.Γ.
δεν ξανατροω τριγωνα...
οταν ηρθα το καλοκαιρι και εφαγα τριγωνα με πηγε..............:hypnotize
![]()
![]()
![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
Από εκεί βγήκε το epp ; Εκλεκτός Παναγιώτης Πσωμιάδης ;:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Παρών!![]()
![]()
Πειραιωτης γεννημα θρεμα κι εγω κι ο πατερας μου.Οταν παντρευτηκα ομως εγινα δημοτης Θεσσαλονικης(Παοκ ημουν πριν το γαμο).Απο το 2001 ειμαι παλι στο μπουρ.. στην Αθηνα εννοω,οποτε πες πως ειμαι προξενος της Σαλονικα στο κρατος των Αθηνων.:rotflmao:
Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω ευκαιρια να ξανανεβω πανω κι αν το κανω θα ειναι οριστικο.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
eimaste arketoi ..!alla pleon den poligrafoume edo!
ka8e mera briskomaste gia kafedaki ,kai kiriakes..PANTA e3afanizomaste,ta3idaki!(gia souvlakia kalamakia opos 8elete!)
to forum me tous pio pollous salonikious einai to kawasaki-bikers.gr.
a...o XAMPOS ipiretei tin patrida !
tora einai gianitsa
kai ka8e mera einai e3o to visma!
auta!![]()
Εκεινο το χρεπι (το bandit) τοχει ακομα?Αν τοχει και το πουλαει ενδιαφερομαι για...ξυλοσομπα:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
eimaste arketoi ..!alla pleon den poligrafoume edo!
ka8e mera briskomaste gia kafedaki ,kai kiriakes..PANTA e3afanizomaste,ta3idaki!(gia souvlakia kalamakia opos 8elete!)
to forum me tous pio pollous salonikious einai to kawasaki-bikers.gr.
a...o XAMPOS ipiretei tin patrida !
tora einai gianitsa
kai ka8e mera einai e3o to visma!
auta!![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
κ εγω μενω Θεσσαλονικη.
το bandit το εδωσε εδω και καιρο![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Οχι ρε συ ειναι ακριβα τα ξυλα εφετος...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εκεινο το χρεπι (το bandit) τοχει ακομα?Αν τοχει και το πουλαει ενδιαφερομαι για...ξυλοσομπα:rotflmao: :rotflmao:...εγω στην θεση σου θα το αφηνα οπως ειναι στην μεση του σαλονιου και απλα θα εβγαζα με προεκταση εξω την εξατμιση σαν καμιναδα και θα το επαιρνα μπροστα κατασκευη ειδικα για χειρογκαζο που να το κολλαει σε συκεκριμενες στροφες οταν θελω παπαραπω θερμανση (σαν θερμοστατης
) να ανεβαζω στροφες!!
Και ολα αυτα επειδη επεσε επιτελους η βενζινη και μπορεις να το κανεις ευκολα!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Ημουν για μηνες εκτος μοτο.Ποσα εδωσε για να το ανακυκλωσει?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κ εγω μενω Θεσσαλονικη.
το bandit το εδωσε εδω και καιρο![]()
Φιλια στην πατριδα
Δυστυχώς, είναι αλήθεια ...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
κ εγω μενω Θεσσαλονικη.![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ωχ ...αρχισε εμφυλιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δυστυχώς, είναι αλήθεια ...![]()
Δεν ασχολούμαι με χαμουτζήδες που παρκάρουν τους γυαλισμένους Δούκες στα παραλιακά νυφοπαζαρομάγαζα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ωχ ...αρχισε εμφυλιος
edit: ΡΕ μπινέ OzZzZzy, εκείνο το πιπινάκι με το τατουάζ στην αρχή της κωλοχαράδρας, που το χτύπησες ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν ασχολούμαι με χαμουτζήδες που παρκάρουν τους γυαλισμένους Δούκες στα παραλιακά νυφοπαζαρομάγαζα ...
edit: ΡΕ μπινέ OzZzZzy, εκείνο το πιπινάκι με το τατουάζ στην αρχή της κωλοχαράδρας, που το χτύπησες ???![]()
ποιο απ ολα τα πιπινακια εννοειτε sir? το επισυναπτομενο?
Α και πειτε μου που συχναζετε εσεις για να ρθω με βρωμικο Δουκα και να κρινω τα στεκια σας
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!