Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Θεσσαλονίκη 23-11-2008 ΣΤΡΑΒΟ Κ ΑΝΑΠΟΔΟ...!!!

Θεσσαλονίκη 23-11-2008 ΣΤΡΑΒΟ Κ ΑΝΑΠΟΔΟ...!!!

Να σας πω κ εγώ το στραβό που μου έτυχε την Κυριακή το βράδυ στην Θεσσαλονίκη...

Ήμουν στην Αγίου Δημητρίου στο ύψος της ΔΕΗ (λίγο πριν το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) με τη μηχανή μου κατά τις 3.00 το βράδυ, όταν ξαφνικά ξύπνησα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με μια απίστευτη ζαλάδα κ έναν φριχτό πόνο στο γόνατο!

Μετά από 2 μέρες ξάπλας, εξετάσεων επί εξετάσεων κλπ. οι γιατροί αποφάνθηκαν πως το χτύπημα στο κεφάλι δεν χρήζει ανησυχίας (το κράνος ΣΩΖΕΙ) κ με άφησαν να φύγω λέγοντας πως με το γόνατο μπορώ να το ψάξω μόνος μου.
    Τελικά για να μην τα πολυλογώ έκανα μαγνητική στο γόνατο κ πήγα σε ορθοπεδικό (εκτός νοσοκομείου εννοείται) κ έχουμε κ λέμε:

1) ρήξη πρόσθιου χιαστού
    2) ρήξη έσω πλαγίου
    3) ρήξη μηνίσκου

Με την εγχείρηση που θα κάνω την άλλη εβδομάδα κ με 6 (κ βάλε) μήνες φυσιοθεραπείας ο γιατρός είπε ότι το γόνατο θα επανέλθει 100%.

Το παράπονό μου όμως είναι άλλο..

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!

Μετά από 2 μέρες που έφυγα από το νοσοκομείο είδα τη μηχανή μου κ καταλήγω πως μάλλον με χτύπησαν από πίσω κ δεξιά κ με παράτησαν εκεί πέρα λιπόθυμο...
    Η μηχανή (Honda FMX 650) έχει στραβωμένη προς τα πάνω την δεξιά εξάτμιση, γρατζουνιές σε όλη την δεξιά μεριά στα πλαστικά ΚΑΙ σπασμένο το monoshock (!) που κρατάει το πίσω ψαλίδι!!!!!

ΟΠΟΤΕ επειδή ρε παιδιά δεν θυμάμαι, είναι ευπρόσδεκτες οι γνώμες, οι απόψεις καθώς και τυχόν πληροφορίες που τυχόν έχει ακούσει κάποιος για το περιστατικό.

Ευχαριστώ κ συγγνώμη αν κούρασα..

Μπα@στ@ρδοι!!!Μακαρι ρε φιλε να βρεις μια ακρη!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Tι είπες τώρα...

Φίλε εύχομαι να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο και να έχεις σύντομη και ανώδυνη ανάρρωση, ελπίζω να βρεις και τον παραλίγο δολοφόνο σου..

Υπομονή

kat'arxas perastika kai grhgorh anarwsh.
    3 ta mesanyxta mhpws lipo8hmhses apo ta polla pota?
    ligo dyskolo etsi xwris logo na se xtyphsoun.
    aktws an isoun tipota tis 17noembrh....

pane ekei konte kai rota kai ton fylaka tou yporgeiou makedodias-8rakhs sthn gvnia einai to fylakio mpas kai eide h akouse kati auto h kapoioi synaderfoi tou.
    kai mh ksexnas enhmerwse mas.

perasthka kai pali.

Παλαιό μέλος
    Κατ' αρχάς περαστικά!!!
    Κάνε μύνηση (σαφώς), διότι πολλές φορές τους βρίσκουν όταν πάνε σε συνεργείο. Ο πραγματογνώμονας μπορεί να βρεί από τις ζημιές αν είναι αυτός που σε χτύπησε. Δεν είναι σίγουρο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις....

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Περαστικά σου

Συμβαίνει να μην θυμάσαι τι έγινε σε ενα ατύχημα. Ο εγκέφαλος λόγω της κρούσης δεν συγκρατεί τα δεδομένα. Είναι όπως ο σκληρός δίσκος που δεν προλαβαίνει να γράψει εαν τον χτυπήσεις.

Το πιο πιθανό για να βρεις άκρη (εαν βρεις) είναι να ρωτήσεις στο νοσοκομείο να σου πούνε ποιος σε μετέφερε εκεί ή ποιος τους ειδοποίησε. Αυτός είναι ο μόνος που θα μπορούσε να σου δώσει κάποια πληροφορία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teok8
    oxi re...
    ti atoma kikloforoun eleuthera re gm?!
    perastika file mou,esi na eisai kala kai ola ta alla ftiaxnontai...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το πιθανοτερο σεναριο ειναι οτι στην φορεσε κανας μαλακας ...ειναι αδυνατο να μην ειδες η ακουσες τιποτα, ενα φρεναρισμα...εναν ηχο αυτοκινητου που ερχεται με γκλαζι κτλ...

Αυτο που λεει ο Senninha συμβαινει και μαλιστα συχνα...υπαρχει μεγαλη περιπτωση μετα απο ισχυρο ψυχοσωματικο σοκ ο εγκεφαλος να διαγραφει επιλεκτικα αυτες τις επωδυνες στιγμες.

Σε λιγες μερες θα αρχισεις να θυμασαι σιγα, σιγα καθως τα γεγονοτα εχουν καταγραφει, απλώς ο εγκεφαλος σου απο αμυνα τα εχει απωθησει στους πιο ανηλιαγους νευτρωνες του.

Το ιδιο ειχα παθει και εγω σε σοβαρο αυτοκινητιστικο πριν απο πολλα χρονια....

απλα ξυπνησα στο νοσκομειο χωρις να ξερω ουτε που ειναι ουτε γιατι ειμαι εκει. Η μνημη μνου ομως επανηλθε μνε τον καιρο και με ολες τις αντριχιαστηκες λεπτομερειες...

Φυσικα και θα πας στο σημειο του συμβαντος και θα προσπαθησεις να συλλεξεις οσοες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις....δες και πανω στην μοτοσικλετα σοπυ αν εχει μεινει χρωμα απο του αυτοκινητο, ψαξε στις ακρες τουτ δρομου για κομματια απο το αυτοκινητο επισης...

καλα ξεμπερδεματα, περαστικα και τελευταιο να ειναι

βολτάδικο μέλος
    Περαστικά φίλε! Πάλι καλά που δεν είχες τίποτα χειρότερο!

...

aaaa kalaaaaaaa... egw twra (13:00) ksypnisa kai katalaba...
    egw nomizw oti to barousan oi gnwstoi agnwstoi me ropala gia na ton lystepsoun...

telika o prwinos kafes xreiazetai poly!!!!!!!!!!!

perastika file mou. elpizw na breis lysh.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Περαστικα και μακαρι να βρεις ακρη!

περαστικα φιλε

η αγιου δημητριου ειναι αρκετα επικινδυνη ειδικα οταν εχει κινηση
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    περαστικα ρε φιλαρακι
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Στο κεφάλι σου! Το avatar του/της Scandal
    Περαστικά αδερφέ... ελπίζω να θυμηθείς τι έγινε και να βρεις το δίκιο σου...

ΥΓ: Μου αρέσει που ο αλέξης σου την λέει για τίποτα ποτά και τέτοια
    3 ta mesanyxta mhpws lipo8hmhses apo ta polla pota? ligo dyskolo etsi xwris logo na se xtyphsoun.
    αλλά μάλλον αυτός είναι ο πιωμένος
    egw nomizw oti to barousan oi gnwstoi agnwstoi me ropala gia na ton lystepsoun... - telika o prwinos kafes xreiazetai poly!
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

oxi oxi.... mh mas bgei kai to onoma... apla.... den eixa poiei kafe kai den eixa ksypnhsei kala........

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10ο Aττικό Rally Kυριακή 23/11/2008
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2008, 00:27
  2. Το στραβο,το αναποδο και το στραβαναποδο
    από illuminatios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:49
  3. Είναι στραβό, είναι ανάποδο...
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα