Να σας πω κ εγώ το στραβό που μου έτυχε την Κυριακή το βράδυ στην Θεσσαλονίκη...
Ήμουν στην Αγίου Δημητρίου στο ύψος της ΔΕΗ (λίγο πριν το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) με τη μηχανή μου κατά τις 3.00 το βράδυ, όταν ξαφνικά ξύπνησα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με μια απίστευτη ζαλάδα κ έναν φριχτό πόνο στο γόνατο!
Μετά από 2 μέρες ξάπλας, εξετάσεων επί εξετάσεων κλπ. οι γιατροί αποφάνθηκαν πως το χτύπημα στο κεφάλι δεν χρήζει ανησυχίας (το κράνος ΣΩΖΕΙ) κ με άφησαν να φύγω λέγοντας πως με το γόνατο μπορώ να το ψάξω μόνος μου.
Τελικά για να μην τα πολυλογώ έκανα μαγνητική στο γόνατο κ πήγα σε ορθοπεδικό (εκτός νοσοκομείου εννοείται) κ έχουμε κ λέμε:
1) ρήξη πρόσθιου χιαστού
2) ρήξη έσω πλαγίου
3) ρήξη μηνίσκου
Με την εγχείρηση που θα κάνω την άλλη εβδομάδα κ με 6 (κ βάλε) μήνες φυσιοθεραπείας ο γιατρός είπε ότι το γόνατο θα επανέλθει 100%.
Το παράπονό μου όμως είναι άλλο..
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!
Μετά από 2 μέρες που έφυγα από το νοσοκομείο είδα τη μηχανή μου κ καταλήγω πως μάλλον με χτύπησαν από πίσω κ δεξιά κ με παράτησαν εκεί πέρα λιπόθυμο...
Η μηχανή (Honda FMX 650) έχει στραβωμένη προς τα πάνω την δεξιά εξάτμιση, γρατζουνιές σε όλη την δεξιά μεριά στα πλαστικά ΚΑΙ σπασμένο το monoshock (!) που κρατάει το πίσω ψαλίδι!!!!!
ΟΠΟΤΕ επειδή ρε παιδιά δεν θυμάμαι, είναι ευπρόσδεκτες οι γνώμες, οι απόψεις καθώς και τυχόν πληροφορίες που τυχόν έχει ακούσει κάποιος για το περιστατικό.
Ευχαριστώ κ συγγνώμη αν κούρασα..