Ενας είχε πρόβλημα με το πουλάκι του... Αποφάσισε να κάνει προσθετική για να το μεγαλώσει.
Ερχεται σε συνενοηση με τον γιατρό του και αποφασίζουν ημερομηνία επέμβασης .. Οταν μπαινει στο χειρουργείο αντικρύζει δίπλα του σε ένα τραπέζι μια ...........προβασκίδα ελέφαντα ... !!!!!
\Τι είναι αυτό γιατρέ ??? Νέες τεχνικές του απαντά .. κανει οτι και το πουλάκι σου απλά είναι μεγαλύτερο και καλύτερο ... Οταν η επέμβαση τελειώνει και αφού ολοκληρώνονται οι εξετάσεις φεύγει αφού κλείνει ραντεβού μετά απο ένα μήνα για να τον ξαναδεί ο γιατρός
.Πράγματι μετα΄από ενα μήνα επιστρεφει στον γιατρό ..Πως πάμε τον ρωτάει ο γιατρός ??? Ολα καλά ??? Γιατρέ μου του λέει ολα είναι υπέροχα να σου φιλήσω τα χέρια . Μπράβο του λέει ο γιατρός ειναι μιά επιτυχημένη επέμβαση και χαίρομαι που ολα είναι τέλεια ..Τώρα που το λές γιατρέ μου ...βέβαια υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι .....Προβληματάκι λέει ο γιατρός ???? Τι προβληματάκι ??? Τίποτα μωρέ το σπουδαίο ..απαντά .... ο αλλος ..απλά να μωρέ οταν την βγάζω για κατούρημα .....οταν τελειώσω αρπάζει η ατιμη το χορτάρι από κάτω ..........και μου το χώνει στον ....κόλο !!!!!!