....δεν με ενδιαφερουν αστρονομικες ταχυτητες 1 mbps μου ειναι αρκετο...
αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην πληρωνω τα μαλλια της κεφαλης μου...
![]()
....δεν με ενδιαφερουν αστρονομικες ταχυτητες 1 mbps μου ειναι αρκετο...
αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην πληρωνω τα μαλλια της κεφαλης μου...
![]()
Tωρα να πω ή να μην πω???
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα πω HOL
Για το πως και το γιατί, με πμ
![]()
Αν θες στειλε πμ σε ποια περιοχη εισαι,οροφο κι αν εχεις προσβαση στην ταρατσα για να σου πω για το μητροπολιτικο.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Forthnet;
ξερει κανεις τι παιζει;
Forthnet έχω εγώ Κώστα .... κατεβάζω με σχεδόν 12Mbit (τόσο συγχρονίζει το router βασικά αλλιώς το πάω μέχρι 20 ... ) και σε τηλεφωνία μια χαρά είναι .... *
![]()
*αλλά .... το dslam του ΟΤΕ είναι κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου (κυριολεκτικά)
![]()
Για την Forthnet γενικα εχω ακουσει τα καλυτερα...για την HOL που ειπαν τα παιδια πιο πανω δεν ξερω τι παιζει...αλλα τους πιστευω! :wacko:
εφυγα απο την forthnet γιατι ηταν μη χειροτερα...τους χαρισα και 3-4μηνες...
ειμαι TELLAS και το ψιλομετανιωσα...οχι πως ειναι σαν την forthnet αλλα για ADSL με πιασαν κοτσο...
ενα παιδι εχει ΟΤΕ και παει 'γλυστρωντας' αλλα ειναι ακριβο για μενα...(παγιο γαρ)
εχω ακουσει πολυ καλα λογια για HOL (αυτους που σκαβουν με πτυοσκαπανα στην διαφημιση)![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
+1
Την έχω πάνω από ένα χρόνο και είναι οκ.
+2 ΗΟL
Την έχω σχεδόν 2 χρόνια και είναι οκ*.Δεν έχει πέσει ποτε.
*αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είχαν 15 μήνες να μου στείλουν λογαριασμό![]()
μακρυα απο τελας
το μονο σιγουρο
ειναι οικονομικη αλλα ειναι απαραδεκτη
μια φορα την εβδομαδα θα εχεις dns probs -δλδ δεν εχεις web!-
κρατανε απο μια ωρα εως μια μερα στη χειροτερη
μονο στη ταχυτητα θα μεινεις ευχαριστημενος
1μβ μεσος ορος
οταν το συμβλαιο λεει ΕΩΣ 24!
καλα δε ειπαμε να παισουμε τα 24 αλλα ρπμ θελω να βλεπω βιντεακια στο γιουτουμπι
on the fly κ οχι να αναβω τσιγαρο μεχρι να κατεβει χωρις να κολαει.
ΕΛΕΟΣ!!!
ειμαι κ κεντρο παναθεμα με.
Dorsoduro 750 & Norton 16H
H ψηφος μου στη ΗΟL επισης
Ειμαι στο double play lite (22 ευρωπαικα το μηνα) και εχεις 6αρα γραμμη δωρεαν αστικα υπεραστικα για τους 6μηνες και δωρεαν σε αλλα τηλεφωνα της HOL για οσο καιρο εχεις τη συνδεση.
Το βασικοτερο
Δεν εχει συμβολαιο...οποτε θελεις φευγεις.
Το μονο κατς ειναι οτι αν εχει επωφεληθει απο καποια τυχον προσφορα (πχ σε εμενα καναν τα 3 πρωτα παγια δωρο) και πεις να φυγεις στους 5 μηνες θα πληρωσεις τη προσφορα που σου καναν (λογικοτατο) η στο 100% ή λιγοτερο αναλογα το χρονο παραμονης σου.
Βεβαια εχω ενα θεμα με το τηλεφωνο γιατι οσες φορες χρειαστηκε να παρω μου λεει παντα οτι η κληση μου δεν μπορει να πραγματοποιηθει και πρεπει να κανω ενα ρισταρτ το μοντεμ, αλλα ευτυχως δεν το χρησιμοποιω καθολου (3 μηνες τωρα δεν εχω κανει κληση ο τσιπης![]()
)
αυτη η χολ ολους τουε δρομους εσκαψε
παιζει καμια προσφορα για οπτικη ινα?
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Εχω την Ontelecoms ενα χρονο τωρα και παει μια χαρα.Ο γυιος μου στο σπιτι του εχει HOL και ειναι και αυτος μια χαρα και ολα αυτα χωρις παγιο ΟΤΕ.Η πρωτη μαλιστα εχει και μια υπηρεσια που βλεπεις τα καναλια της TV για 3 ημερες αναδρομικα και ετσι αν κατι σε ενδιαφερει και το χασεις,μπορεις να το δεις και μαλιστα βγαζοντας τις ενοχλητικες διαφημισεις,εκτος αυτου,μπορεις να νοικιασεις βιντεοταινιες με δυο ευρω μεσω της υπηρεσιας.Στην HOL αν κανεις την αιτηση ηλεκτρονικα μεχρι τελος του μηνα,κερδιζεις δωρεαν τριμηνη συνδρομη.Γενικα για οτι θελεις εμπα στις ιστοσελιδες τους και μαθε αν το τηλεφωνο σου δεν αντιμετωπιζει προβλημα στους κομβους τους.Εμενα με παιδεψανε 3 μηνες ,λογω δυσκολιων φορητοτητας.Βασικο μειονεκτημα των ιδιωτικων αυτων εταιρειων ειναι η ανυπαρξια σερβις και συνεργειων.Οσο πανε τα πραγματα καλα,εισαι ΟΚ.Μονο ο ΟΤΕ εχει υποδομη αλλα ειναι ακριβος.
BBBBBBBBB
Θα την φας εδω η να στην τυλιξω?Θα αργησει ακομα αυτο Αλεξ.Εδω που ειμαι εχουμε παντου οπτικες ινες αλλα ακομα ειναι ανενεργες.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
παιζει καμια προσφορα για οπτικη ινα?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related