Παιδιά ψάχνω να βρω ebooks σχετικά με μηχανολογία μηχανών...κάτι για αρχάριους εννοείται :smilea:
επίσης ψάχνω να βρω manual για το kawasaki 250R. Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να κοιτάξω?
άντε και πήρα μηχανή...να μην ξέρω πως δουλεύει?
![]()
Παιδιά ψάχνω να βρω ebooks σχετικά με μηχανολογία μηχανών...κάτι για αρχάριους εννοείται :smilea:
επίσης ψάχνω να βρω manual για το kawasaki 250R. Μήπως έχει κανείς ιδέα που μπορώ να κοιτάξω?
![]()
Όπως δε μαθαίνουμε οδήγηση στις σχολές έτσι δε θα καταλάβεις και πολλά απ' τα μπούκια.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Όπως δε μαθαίνουμε οδήγηση στις σχολές έτσι δε θα καταλάβεις και πολλά απ' τα μπούκια.
![]()
Αν τα "μπούκια" είναι τα βιβλία, γιατι να μην μαθει από αυτα?
Θελεις να μαθεις να το λύνεις και να το δένεις ή θες να μαθεις πώς δουλευει θεωρητικα?
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
πως δουλεύει και από τι αποτελείται...θεωρητικά στην αρχή και στη συνέχεια αν δω ότι με παίρνει και να το λύνω και να το δένω![]()
θέλω να το προχωρήσω όσο με πάρει![]()
ασε τι σου λενε!![]()
αφου θελεις να διαβασεις να βρεις και να διαβασεις!
Κατι θα μαθεις στα σιγουρα απαξ και σε ενδιαφερει!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
....
επίσης ψάχνω να βρω manual για το kawasaki 250R. .....
Κυριε των δυνάμεων....
ποιο καβασάκι 250R;;;;;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ουφ....... ΟΚ, τι ακριβώς ψάχνεις γι αυτό όταν λες manual?Αρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
το μικρό το νιντζάκι...?
Τρομαξες καμαρι μου sniper?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε "εχει" ρε!
![]()
για κάποιο παράξενο λογο, το μυαλό μου είδε GPZ250R....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τρομαξες καμαρι μου sniper?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σε "εχει" ρε!
![]()
:hypnotize
![]()
χαλαρά με έχει ρε.....
στείλε πμ στον Oldman, αυτός είναι εγκυκλοπαίδεια μοτομηχανολογίας, θα σε καθοδηγήσει σε εύκολα, είναι και υπομονετικός με τους αρχάριους, ότι πρέπειΑρχικά δημιουργήθηκε από Χαρά
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
υποθετω πως ειναι καινουριο ( αυτο που βγηκε φετος ninja 250) οποτε εγω στην θεση σου θα ξεχνουσα λυσιματα-δεσιματα... 1ον γιατι δυσκολο να χρειαστει δικη σου 'επεμβαση'
2ον αν θελεις να χαρεις την εγγυηση της KAWA δεν βαζεις χερι και δεν σκαλιζεις...
KAWA-LET THE GOOD TIMES ROLL μωρε....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
στείλε πμ στον Oldman, αυτός είναι εγκυκλοπαίδεια μοτομηχανολογίας, θα σε καθοδηγήσει σε εύκολα, είναι και υπομονετικός με τους αρχάριους, ότι πρέπει
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
......
KAWA-LET THE GOOD TIMES ROLL μωρε....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: