Χρόνια πολλά στο Νικόλα και στη Νικολία που γιορτάζουν σήμερα.![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά στο Νικόλα και στη Νικολία που γιορτάζουν σήμερα.![]()
![]()
![]()
Χρονια πολλα σε ολους και ιδιαιτερα στο Βαυαρονικολα.![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
χρόνια μας πολλά ρεεεεεεεε να είμαστε πάντα καλλλλλλλλλλλλλλααααααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
χρονια μας πολλα και με ενα καινουριο μοτερ!!!!![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Χρόνια πολλά στους: Βα(ρ)βαρονίκο Νικόλα Φειζεροκάτι Ταξιδευτή Νπατ ή Νμπατ ή κάπως έτσι τέλος πάντων Σνάιπερ ή Σνίπερ και γενικώς σε όλους τους Νικόλαους του φόρουμ και στις Νικολίες άμα υπάρχει καμία![]()
Πάντα καλά παιδιά με υγεία.
![]()
Ευχές και από την Lilipua καθώς και φιλιά.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Χρόνια πολλά και καλά!!!![]()
![]()
@ Νpat ,ΔΕΝ εύχομαι πολλά χιλιόμετρα ,μιας και τα "έχεις",οπότε εστιάζω στα "ποιοτικά" (if you know what I mean) !!!!Ό,τι ποθείς να το πετύχεις!!
@@ sniper (κάτσε να γλύψουμε λίγο και τον mod μας μπας και γλιτώσουμε κάνα μπαν),πολύχρονος,υγιής, με μπόλικη υπομονή με αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα
και γενικά...στα @@ σου
![]()
EDIT:...τον Ταξιδευτή (δεν τον ) ξέχασα!!!![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες !
Ότι επιθυμείτε σας εύχομαι νεράϊδες και παλικάρια![]()
![]()
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑΑΑΑ!
σε όλους τους/τις Νίκους/ες
![]()
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! κι απο μεναααααα!!!!!!! χρονια πολλα και παντα γεροί και δυνατοι!!!!!
αχχ!!!!!!! γλυκια μου νικολια παω να φαω μια μπριζολια!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: ....
![]()
![]()
γλυκια μικρη μου μανιβελα....
αχχ!!!!!!! γλυκια μου νικολια παω να φαω μια μπριζολια!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: ....
![]()
[/B][/QUOTE]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()