Σημερα το πρωι - βενζιναδικο - σηκωνω τη μηχανη στο διπλο σταντ για να βαλω βενζινη - εχω ξεχασει ομως και το πλαινο σταντ ανοιχτο - βαζω βενζινη - τελειωνω - και παω να την κατεβασω απο το διπλο , με αποτελεσμα να καταληξουν 240 κιλα με το μονο σταντ πάνω στο ποδι μου - ευτυχως δεν επαθα ?τιποτα? αλλα οσο περναει η ωρα ουτε να το πατησω δεν μπορω - γαμω την τρελλα μου....ποναωωωωωωωωωωωω
....και εχουμε και συνεχεια....
Απογευμα....
Μ'εφαγε η γυναικα μου "να πας να βγαλεις μια ακτινογραφια"...ε...και για να γλυτωσω την γκρινια πηγα σε μια ΔΙΑΓΝΩΣΗ και εβγαλα.
Αντι να βγει ομως η μινιφορουσα κοπελιτσα να μου δωσει τις ακτινογραφιες και να φυγω...βγαινει ο ιδιος ο ακτινολογος...και μου λεει...ξαναπερασε μεσα να βγαλουμε 2 ακομα...γιατι τα βλεπω περιεργα τα πραματα.
Με 4 ακτινογραφιες στο χερι και γνωματευση : πιθανο καταγμα 1ου μεταταρσιου φευγω για το σπιτι.
Εκει παλι γκρινια...."ετσι θα το αφησεις ?" "κιαμα χειροτερεψει τη νυχτα (...ποιος θα σε αντεξει ?)"
Καλα το τελευταιο δεν το πε...αλλα σιγουρα το ειπε απο μεσα της
Αντε να παω στη Βουλα στο Ασκληπειο να ριξουν μια ματια στις ακτινογραφιες.
Θα πηγαινα με τη μηχανη...αλλα την ειχα βαλει στο γκαραζ και βαρεθηκα...οποτε πηρα το αμαξι που το ειχαμε αφησει εξω.
Ευτυχως....γιατι απο τη Βουλα...εφυγα με αξεσουαρ....
Αξεσουαρ 1
Αξεσουαρ 2
Ωωωωω ναι....κυριες και κυριοι....καταγμα 1ου μεταταρσιου...γυψοναρθηκας και 2 βδομαδες OFF.
Περαστικα μας![]()