hlektronio εκτός απο την εξάτμιση και τα αμορτισέρ που σίγουρα δεν είναι δικά του, εβγαινε ετσι απο το εργοστάσιο η εχει γίνει καποιο πάντρεμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από hlektronio
:wacko:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
σαπιλα===
απο οτι ξερω ετσι εβγαινε το μηχανακι?
μην μου πεις οτι δυσκολευτηκες να το βρεις??
ασχετο ,αλλα δεν μου αρεσει σαν μηχανακι.... εσενα??
Βρε ωραίο είναι, αλλά να πω την αλήθεια δεν το εχω αναγνωρίσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από hlektronio
σαπιλα===
απο οτι ξερω ετσι εβγαινε το μηχανακι?
μην μου πεις οτι δυσκολευτηκες να το βρεις??
ασχετο ,αλλα δεν μου αρεσει σαν μηχανακι.... εσενα??
Πρέπει να είναι Honda, αλλά με προβληματίζει η τάπα πλήρωσης των λαδιών, που ειναι σε περίεργη θέση.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Το μοτέρ δεν πολυμοιάζει με Honda. Αυτό το τεράστιο καπάκι του συμπλέκτη με την εσοχή για το φρένο κάτι με θυμίζει, αλλά τι? Yamaha (FJ??).Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βρε ωραίο είναι, αλλά να πω την αλήθεια δεν το εχω αναγνωρίσει.
Πρέπει να είναι Honda, αλλά με προβληματίζει η τάπα πλήρωσης των λαδιών, που ειναι σε περίεργη θέση.
Aκόμη και το πισω φανάρι μοιάζει με Yamaha ή Suzuki... (Η Ηonda έβαζε πάντα πιο όμορφα φανάρια...)
hondaki ειναι
Είναι Honda CB400 . Το οποίο απο κοντά είναι ΑΡΩΣΤΙΑ. Πρέπει να είναι δεκαετία 90. Παίζουν 1-2 εκ των οποίο το ένα, χρώματος οινοπνευματί, το πετυχένω Κηφισσίας που και που. Δεν έχω καταφέρει να βρώ πουθενά στοιχεία.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βρε ωραίο είναι, αλλά να πω την αλήθεια δεν το εχω αναγνωρίσει.
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Επρεπε να με κόψει αφου η Honda ειναι η μόνη που επιμένει να βάζει τάπα λαδιού με δείκτη, ενω οι άλλοι προτιμούν το "μάτι". Ακόμη και τα καρμπυρατέρ φαίνονται πως ειναι Keihin και οχι Μikuniα.
Aτιμο hlektronio αυθαδιάζεις?? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από hlektronio
sapila δεν το περιμενα αυτο απο σενα...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
honda nc36 400
εχει και αλλες δυο εξατμισεις απο την αλλη πλευρα
Oτι ηταν Honda το ήξερα και το μοτερ το βρηκα τελικά γιατί ειναι ίδιο με το CB400 Bol d Or αλλά με αλλο χρώμα.
Με βρήκες σε super πήξιμο βρε!![]()
Ο wired εχει εξελιχθεί σε παιχταρα!
Αντε τωρα να βρούμε αυτό με την κουφή πίσω ανάρτηση. Μου θυμίζει ενα με πίσω πηρούνι που εχω δει![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957