re paidia,pos pernate apo ta diodia?
plironete i ti "κανετε" απο τα e-pass?
de milao gia attiki odo giati ekei de me poliniazi,ta aksizi kapos ta lefta tis
re paidia,pos pernate apo ta diodia?
plironete i ti "κανετε" απο τα e-pass?
de milao gia attiki odo giati ekei de me poliniazi,ta aksizi kapos ta lefta tis
Με τις "Αγγελίες" τι σχέση έχει αυτό;![]()
έχουμε και μοντερέιτορ υποτίθεται![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
den to ebala ego,kai oute ksero pos ginete i katataksi
Τα λεφτά του πίσω απο τα διόδια ζητάει ο ανθρωπος ,στις αγγελίες ζήτησης .........Καλή χρονιά !
ο άνθρωπας ΖΗΤΑΕΙ να μάθει τι κάνουμε στα διόδια
μπαααααααα...
kai na to pao ligo para pera,osoi pernate tsampatsidika apo to e-pass exete pinakida i ti bgazete otan iste ethniki?
i mipos exxete anadiploumeni basi pinakidas?
στευ κατω απο την μπαρα ..κατω απο την μπαρα
tipot' apo ola afta
Kai pinakida exoume kai kanonika plErwnoume
edw eimaste OLOI nomimoi![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ούτε πινακίδες ούτε πληρωμές..Σιγά μην πληρώνω για να κάνω τη βόλτα μου.
Καλη χρονιά![]()
www.myspace.com/deathmetalito
orea...de plironis.de se stamparoun kapos i apla den asxolounte?
de to exo kani pote alla thelo na to kano giati an sou elege kanis to 2001 oti tha plironis 650 drx gia na perasis me mixani apo ta diodia tha tous gam@$#ses epitopou!
Τι να σου πώ..Είμαστε 2+ μηχανές κάθε φορά και πιστέυω δεν είμαστε και οι μόνοι που περνάμε έτσι.Άλλοτε μας κοιτάνε περίεργα,βρίζουν κιόλλας![]()
Τις πιο πολλές φορές πάντως δεν κοιτάνε καν,έχει κάτσει και φάση να είναι ωραία κοπελιά και να μασ χερετάει![]()
www.myspace.com/deathmetalito
Παλιότερα όταν όλα ηταν κρατικά δεν πλήρωνες πουθενά γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν δίναν δεκάρα για το τι θα κάνεις .Τώρα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά με τις εταιρίες.Πάντως (προσωπική άποψη και μήθυμώσει κανένας θερμοκέφαλος ) πρέπει να πληρώνουμε! Ξέρω ,δεν υπάρχει κράτος ,είναι λαμόγια ,μας έχουνε χεσμένους ,σιγά τους δρόμους κλπ. Ομως μην περιμένεται να αλλάξει κάτι άν δεν προσπαθήσουμε εμείς .Δεν νομίζω ότι μπορεί να μας δεί κάποιος σοβαρά (μπορεί και να υπάρχει κάποιος) όταν εμείς ταξιδεύουμε χωρίς πινακίδες ή γράφουμε τα διόδια η γενικά τσαμπουκαλευόμαστε όταν ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος.Προσωπικά πιο πολύ μ'ενοχλεί να βγάζω γάντια να ψάχνω λεφτάκλπ. Δεν νομίζω ότι θα φτωχήνει κανείς απο τα διόδια. Αν θέλουμε να αντιδράσουμε στα εκάστοτε λαμόγια που μας κυβερνάνε υπάρχει κι άλλος τρόπος . Πάμε στις εκλογές να τους μαυρίσουμε ΟΛΟΥΣ μπάς και καταλάβουν ότι είμαστε εδώ αλλά τους έχουμε χεσμένους πλέον![]()
Βγάλτε γουστα, σπάστε την τηλεόραση και καψτε τον καναπέ,ηζωή είναι μικρή!!!!!!
Μονο η ξεφτυλα φτανει(μην αναφερω και το προστιμο που ειναι τσουχτερο).Αν δεν θελεις να πληρωνεις διοδια πας απο αλλο δρομο.Φαντασου να περασεις διοδιο χωρις πινακιδα,χωρις να πληρωσεις και να πεσεις πανω σε μπατσαδικο.Ε ρε γλεντια.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
dekto.na pao apo allo dromo alla einai megala mounopana kai exoun balei diodia kai sto paradromo!
imarton dld!
milao gia ethniki athinon-lamias sto kapandriti.ta alla sto sximatari na ta pliroso.egine o dromos kai einai kalos,ta psiloaksizi kai autos ta lefta tou...
pos tha se piasoun oi mpatsoi?afoun arazoun ekei dipla kai ksinoun to poulaki tous(o,ti kanoun panta dld)
i mipos iparxoun sta diodia etimopolemoi zitades?(alloi koinonikoi paries autoi!)