Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 62

Θέμα: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious

ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Φιλος ελαβε τηλ απο την τροχαια της περιοχης του οτι εχουν φοτο της μηχανης του
    με 183 χλμ στην αττικη οδο..............
    τι γινεται???????????
    τι λεει ο νομος για το θεμα?
    εισαι υποχρεωμενος να πας να την παραλαβεις ............κτλ

εχει κανενας παρομοια εμπειρια??????????
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Re: ΡΟΖ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
    Φιλος ελαβε τηλ απο την τροχαια της περιοχης του οτι εχουν φοτο της μηχανης του
    με 183 χλμ στην αττικη οδο..............
    τι γινεται???????????
    τι λεει ο νομος για το θεμα?
    εισαι υποχρεωμενος να πας να την παραλαβεις ............κτλ

εχει κανενας παρομοια εμπειρια??????????

Εμένα με είχαν φωτογραφήσει να πηγαίνω με 160 με το αυτοκίνητο.
    Πήγα για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου, όπου και κλήθηκα.
    Η φωτογραφία φαινόταν πως είχε παρθεί από συμβατικό της τροχαίας που με ακολουθούσε προφανώς.
    Στο τμήμα κατέθεσα πως βιαζόμουν γιατί κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο βρισκόταν στο νοσοκομείο και ρωτήθηκα αν συμφωνούσα με την φωτογραφία όσον αφορά τα στοιχεία της πινακίδας που φαίνονταν σε αυτήν.
    Εδώ και δύο χρόνια δεν έχω λάβει καμία κλήση.
    Νομίζω όμως πως τέτοιες παραβάσεις ( μεγάλη παραβίαση ορίου ταχύτητας) πάνε δικάσιμη.
    Είδωμεν.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Πας στην τροχαια, σου δειχνουν την φωτογραφια, πληρωνεις το προστιμο και αντιο σας

Τωρα, νομιζω οτι στα 183 Km/h μαλλον που το προστιμο θα πονεσει!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Πας στην τροχαια, σου δειχνουν την φωτογραφια, πληρωνεις το προστιμο και αντιο σας

Κλήση και πρόστιμο είναι μέχρι +20χλμ πάνω από το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο.Από εκει και πάνω ορίζεται δικάσιμος, αυτό μου είπαν εμένα πάντως.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Πραγματι, νομιζω πως επισης μετα τα 130 Km/h ειναι δικασιμη!!

Καλησπερα στο forum.
    Εγω την εκανα την παγαποδια λιγες μερες προτου ερθω Γερμανια παλι.Μου εστειλαν προσκληση να παω στο τμημα για παραβαση.Τους πηρα πριν λιγο τηλεφωνο και μου ειπαν πως ετρεχα με 183 στην Αττικη οδο και με περιμενει ενα τσουχτερο των 350.Η φωτο δειχνει μονο την πινακιδα και θελω να ρωτησω οποιος κατεχει το θεμα.
    1 Αφου δεν φαινεται ο οδηγος μπορω να ισχυριστω οτι δεν ημουν εγω?Υπαρχει κανενα σχετικο δικαστικο προηγουμενο?
    2 Αν αποδεχτω την ευθυνη ,υπαρχει περιπτωση να μου παρουν διπλωμα και πινακιδες λογω της υπερβολικης ταχυτητας?
    Ριξτε τα φωτα σας τωρα που δεν βλεπω μπροστα μου.........ποσο να μεινω ακομα Γερμανια για να παραγραφει?...μαλλον θα μου ρθει πιο φτηνα.
    thanks!!!

Αν υπηρχε δικασιμος θα μου ελεγε οτι πρεπει να πληρωσω 350 ευρο προστιμο?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

το χειρότερο είναι η αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας για εξήντα ημέρες.

άρθρο 20 ΚΟΚ
    http://www.yme.gr/imagebank/categories/KOK_pdf.pdf

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Τον πρωθυπουργα που καθε πρωι κατεβαινει κατεχακη απο περιφεριακο με 180-200 ,του στελνουν ροζ χαρτακι ή ελαφακι?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Τον πρωθυπουργα που καθε πρωι κατεβαινει κατεχακη απο περιφεριακο με 180-200 ,του στελνουν ροζ χαρτακι ή ελαφακι?
    Ελεφαντακι για να εχει παρεα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος
    Mou eixe erthei 450 apo attiki odo. Kleithika na pao na katatheso sto astinomiko tmima tis perioxis mou pou mou eixan kanei kati san katageleia minisi oi dio epibainodes sto asfalitiko pou me trabiksan foto tis troxaias attikis odou. Pou na tous koulathei to xeri.

Itan me ton pali ton kodika kai akoma perimeno na mou erthei dikasimos.

Apo oti ksero isxioun ta eksis. Apagoreuetai na exoyn fotografisei kai na fainete prosopo. Theoreitai parabiasi prosopikos dedomenon. Episis sto simeio pou anaferete oti egine i parabasi prepei na iparxei prin proeidopoitiki simansi pou na leei oti ginete elenxos me radar. An den iparxei tote theoreitai episis akiri i klisi. Ginete na peis sto dikastirio oti to aytkinito to eixes dosei ston tade kai ekei eksartatai apo ton dikasti an tha stin skasei i oxi. Episis an bgaleis xarti giatrou oti biazosouna giati genouses eixes periodo kai ego den ksero ti pali einai sto dikasti kata poso tha to xapsei.
    Nomizo me epifilaksi oti iparxei orio taxititas se kleistous aytokinitodromous pleon to 130 xoris na eimai sigouros omos.
    Episis na kserete oti ton teleutaio eksamino exoun gemisei me statheres kameres oli tin attiki odo kai tis eparxiakes ethikes odous. Prin apo kathe xoria kai sto empa kai sto ebga exei cameroula pros giannena episis.Ama thelete mporo na psakso kai sas po pou exei cameres attiki odo sigekimena. Episis gia polla xiliometra diokesai gia plimelima kai ayto paei meta mexri na sou anoiksoun fakelo.Akoma opoios paei dikastirio kala tha kanei na exei poli parapano lefta se metrita apo to prostimo giati an o dikastis bgalei apofasi gia parapano kai den exei paei kratitirio mexri na tou feroun ta lefta. Ayta.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια στα 180 μαλλον ειναι προβλημα μιας και στα πιο πολλα σημεια της αττικης οδου το οριο ειναι 100...

τωρα βεβαια αμα πας και κλαφτεις λιγο ισως και να ττη γλιτωσεις(παντως το προστιμο δυσκολα δε θα το πληρωσεις)

εκτος αν εχεις βεβαια κανα κοντινο συγγενη δικηγορο-γατο και σου κανει τη δουλεια τσαμπα, γιατι να πληρωνεις δικηγορο επισης δε συμφερει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5

Apo oti ksero isxioun ta eksis. Apagoreuetai na exoyn fotografisei kai na fainete prosopo. Theoreitai parabiasi prosopikos dedomenon.
    ειτε δουν τη φατσα σου ειτε εχουν τα στοιχεια του αυτικινητου σου (πινακιδα κλτ) δεν ειναι προσωπικα δεδομενα??

Episis sto simeio pou anaferete oti egine i parabasi prepei na iparxei prin proeidopoitiki simansi pou na leei oti ginete elenxos me radar. An den iparxei tote theoreitai episis akiri i klisi.
    μα εχει επισημανθεί το οριο ταχυτητας προηγουμενος με σχετικη πινακιδα
    παριαβιασες ή οχι τη σημανση?

Ginete na peis sto dikastirio oti to aytkinito to eixes dosei ston tade kai ekei eksartatai apo ton dikasti an tha stin skasei i oxi.
    αφου εδωσες το οχημα σου στον Ψ φιλο σου κ δεν ηταν κλοπη -αφου δε το δηλωσες- μπορει καλλιστα να κλειθει ο ενοχος ο οποιος θα πληρωσει το προστιμο........

γραφε ελληνικα εαν σου ευκολο

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος
    Nomizo me epifilaksi oti iparxei orio taxititas se kleistous aytokinitodromous pleon to 130 xoris na eimai sigouros omos.
    Ισχύει.

γενικα παντως σε καποια σημεια των ελληνικων δρομων τα ορια ειναι αστεια

ακουσα οτι καποτε καναν θεσσαλονικη αθηνα τηρωντας τα ορια σε κα8ε πινακιδα και καναν πρπ 11 ωρες
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2008, 06:45
  2. ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ 01:00-05:00
    από Konti στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 13:45
  3. Απαντήσεις: 15