Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: 5000 χρόνια ιστορίας, με ένα κλικ

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter

5000 χρόνια ιστορίας, με ένα κλικ

Ο παρακάτω χάρτης, δείχνει την ιστορία των αυτοκρατοριών, μέσα σε 5000 χρόνια.
    Σε 90'', μπορείτε να δείτε την εξέλιξη και την πτώση όλων των αυτοκρατοριών, που κιριάρχησαν στην μεσόγειο και την ανατολική ευρώπη

Map Of Wars-Earth Empires

Πραγματικά απολαυστικό

Ωραίο
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αν παρατηρησετε, το 500 π.Χ ενα μεγαλο μερος της Βορειας Ελλαδας ειχε καλυφθει απο την περσικη Αυτοκρατορια

Επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση, ειναι το 336 π.Χ οπου κυριαρχησε στην Ελλαδα η Μακεδονικη αυτοκρατορια, αφησε ανεπαφη Κρητη και Κυπρο!! Ενδιαφερον....

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Αν παρατηρησετε, το 500 π.Χ ενα μεγαλο μερος της Βορειας Ελλαδας ειχε καλυφθει απο την περσικη Αυτοκρατορια

Επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση, ειναι το 336 π.Χ οπου κυριαρχησε στην Ελλαδα η Μακεδονικη αυτοκρατορια, αφησε ανεπαφη Κρητη και Κυπρο!! Ενδιαφερον....

Σωστές οι παρατηρήσεις, αλλά επειδή δεν βρήκα κάποια άλλη πηγή που να αναφέρει την ύπαρξη αυτού του ''εικονικού χάρτη'', δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστος. Εννοώ με χρονολογίες και τοποθεσίες.

Πιστευω ότι είναι λίγο στο περίπου τα χρόνια και χονδρικά τα σύνορα κάθε αυτοκρατορίας

....

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF