Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: σημεια με ασυρματο ιντερνετ

σημεια με ασυρματο ιντερνετ

η αρχη εγινε στην κομοτηνη..

Έπειτα από τη δυνατότητα δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο Internet από την πλατεία Συντάγματος, το υπουργείο Οικονομίας εγκαινίασε τη Πέμπτη δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi στο Θησείο.

«Ο καθένας από εσάς μπορεί να έρθει με τον προσωπικό του υπολογιστή ή με μια φορητή συσκευή επικοινωνίας και να συνδεθεί ασύρματα και δωρεάν στο Internet, από ένα μεγάλο μέρος της περιοχής του Θησείου» δήλωσε ο Γιώργος Αλογοσκούφης στα εγκαίνια.

«Το δίκτυο θα λειτουργεί δωρεάν μέχρι το τέλος του 2008, στο πλαίσιο της πολιτικής μας για την εξοικείωση των πολιτών με την ασύρματη ευρυζωνικότητα» πρόσθεσε ο υπουργός και ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα τίθεται σε λειτουργία ακόμη ένα τέτοιο ασύρματο δίκτυο στην πλατεία Κοτζιά.

«Πριν από 15 περίπου μήνες είχαμε εγκαινιάσει το ασύρματο δίκτυο δωρεάν πρόσβασης στo Internet στο Σύνταγμα. Από τότε μέχρι σήμερα, στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 40.000 ασύρματες συνδέσεις στο Internet από περίπου 8.000 χρήστες. Η ανταπόκριση και η αξιοποίηση του WiFi στην πλατεία Συντάγματος ήταν πάνω από κάθε προσδοκία μας» είπε ο υπουργός.

«Εύχομαι λοιπόν καλά downloads με υψηλές ταχύτητες και καλές ασύρματες συνδέσεις, αξιοποιώντας το γρήγορο δωρεάν Internet στο Θησείο» κατέληξε.

Η ταχύτητα πρόσβασης στο Θησείο είναι 4Mbps

ρε παιδες ....να πω λιγο κατι???

το σκεφτομαι εδω και καιρο αυτο wι-fi και πως σκατα λεγεται.....

εχω ακουσει οτι μαγαζια βαζουν ασυρματο wi-fi κτλ....

μπορεί κάποιος να μου αν υπάρχουν παρεμβολές στο σωμα κτλ???

εγω στο σπίτι εχω ενα καλώδιο 7 μετρα για να μην εχω ασύρματο και έκοψα και το ασύρματο τηλ.....

τι γίνεται με το WI-FI?????
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

μην ανησυχεις ιδιαιτερα

πρωτα θα πρεπει να ανησυχησεις για το ηλεκτρομαγνητικο πεδιο που δημιουργουν κινητα και καθε ηλεκτρονικη συσκευη pcia τηλεορασεις στερεο κλπ
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

δεν ανησυχω για μενα αλλα.....

αυτο το βρηκα τωρα καπου στο νετ

Οι επιστήμονες εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για τις επιπτώσεις του επονομαζόμενου «ηλεκτρονικού νέφους», το οποίο δημιουργούν τα ασύρματα δίκτυα που συνδέουν τον υπολογιστή με τον παγκόσμιο ιστό. Με τον όρο «ηλεκτρονικό νέφος» αναφέρονται στο αόρατο πλέγμα ραδιοκυμάτων και μικροκυμάτων που ανήκουν στην κατηγορία των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών UHF και VHF. Η εν λόγω ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι κατά ένα δισεκατομμύριο φορές μεγαλύτερη της ακτινοβολίας των φυσικών πεδίων και ορισμένοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι, μακροπρόθεσμα, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Ιδιαίτερη είναι η ανησυχία για ενδεχόμενες επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών. Ορισμένοι επιστήμονες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την τεχνολογία του Wi-Fi, τοποθετούν τα παιδιά στις «πιο ευπαθείς» ομάδες διότι έχουν λεπτότερο κρανίο και επειδή το νευρικό τους σύστημα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης.

Ερευνητές στη Σουηδία υποστηρίζουν ότι η ακτινοβολία σκοτώνει εγκεφαλικά κύτταρα με αποτέλεσμα η σημερινή νέα γενιά να κινδυνεύει να προσβληθεί από γεροντική άνοια πολύ νωρίς, ίσως ακόμα στα 40 ή τα 50 χρόνια τους. Ο καθηγητής Όλε Γιόχανσον του ινστιτούτου Karolinska της Σουηδίας δηλώνει βαθύτατα προβληματισμένος με την εξάπλωση της ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Όπως λέει χαρακτηριστικά υπάρχουν σήμερα χιλιάδες επιστημονικά άρθρα τα οποία μιλούν για «επιβλαβείς συνέπειες στην υγεία» και υπογραμμίζει, «δεν ξέρουμε ήδη αρκετά για να πούμε στις εταιρίες να σταματήσουν».

Το νέφος των κινητών είναι πολύ μεγαλύτερο και κυρίως ΠΑΝΤΟΥ!!!

υπογραμμίζει, «δεν ξέρουμε ήδη αρκετά για να πούμε στις εταιρίες να σταματήσουν».

ακριβως αυτο

εδω στα αεροσκαφη σου λενε να κλεινεις το κινητο ενω συμφωνα με τον καθηγητη φυσικης που ειχα στο σχολειο διαβασε σε σχετικο περιοδικο οτι δεν εχουν καμια σχεση με τις συχνοτητες των αεροπλανων. (ασχετο αλλα μετα τα 10000 ποδια δεν πιανουν :P)
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    θα λειτουργεί δωρεάν μέχρι το τέλος του 2008;
    οκτώ;

και μετά; (δηλαδή ήδη τώρα) τι παίζει;

Μανιβελάτο μέλος

Re: ρε παιδες ....να πω λιγο κατι???

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    το σκεφτομαι εδω και καιρο αυτο wι-fi και πως σκατα λεγεται.....

εχω ακουσει οτι μαγαζια βαζουν ασυρματο wi-fi κτλ....

μπορεί κάποιος να μου αν υπάρχουν παρεμβολές στο σωμα κτλ???

εγω στο σπίτι εχω ενα καλώδιο 7 μετρα για να μην εχω ασύρματο και έκοψα και το ασύρματο τηλ.....

τι γίνεται με το WI-FI?????

Όπως και σε άλλα ζητήματα, και σε αυτό, συναγωνίζονται πρακτικότητα και ασφάλεια. Το wifi στα καταστήματα που θέλουν να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες είναι μονόδρομος, όμως είναι προφανές ότι μακροπρόθεσμα είναι αρκετά επιβλαβές για τον άνθρωπο όπως και τα ασύρματα τηλέφωνα. Εκτός από αυτό τίθεται και θέμα ασφάλειας δεδομένων αφού ουσιαστικά οποιοσδήποτε έχει το υπόβαθρο μπορεί να εισχωρήσει στο δίκτυο.. (mac filtering, κλειδιά κτλπ.. κάνουν δουλειά μόνο αν έχεις να κάνεις με χρήστες). Η διαφορά με τα κινητά τηλέφωνα στο θέμα του πεδίου, είναι ότι τα κινητά εκπέμπουν (όταν δεν χρησιμιποιούνται) κάθε χ δευτερόλεπτα, για ελάχιστα ms, ενώ ασύρματα τηλέφωνα και ασύρματοι δρομολογητές εκπέμπουν διαρκώς. Επίσης διαφορετικές είναι και οι συχνότητες. (δεν θυμάμαι ακριβώς). Τώρα για το αν υπαρχουν ή δεν υπάρχουν σαφείς αποδείξεις για να απαγορευτούν..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

δεν ξερω παντως

εγω δεν θα διαλεξω να παω σε καφε με wi-fi ........
    και καλα ειναι να παρουμε λιγο μια αποφαση στην ζωη μας πως καποια πραγματα δεν ξερουμε τι θα μας προκαλεσουν!!!!

δεν λεω να σταματήσει το ιντερνετ αλλα χεστε μας τωρα θα πηγαίνουμε ολοι με τα μινι λαπιτοπια μας για καφε??? ακόμα ενα gadget και - 350 ευρο απο την τσέπη μας!

του χρονου δεν θα υπάρχει και θα τα δίνουμε σε ακομα μια μαλακια που βρήκαν για να μας τα πάρουν.....!

χαλαμε λεφτά τζαμπα,,,,,γιαυτό και ήμαστε στην κατασταση που βρισκόμαστε!!!!!
    αλλάζουμε κηνιτα καθε χρονο,
    αλλάζουμε μηχανη ανα 1-2 χρονια

μονο τα βρακιά μας δεν αλλάζουμε τοσο συχνά!

Μανιβελάτο μέλος

Re: δεν ξερω παντως

αλλάζουμε μηχανη ανα 1-2 χρονια

καλά ρε όλο αυτό για να μας εξυμνήσεις πάλι την africa?

Νόμιζα ότι εσύ είχες καφετέρια. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τη μια στις τόσες που θα πας σε μια καφετέρια, εγώ μίλησα για το σπίτι. Για κάποιους το wifi της καφετέριας, ειδικά αν βρίσκονται σε άλλη πόλη είναι η μόνη πρόσβαση, και είναι καλό, απλά δεν υπάρχει λόγος να γεμίσουν όλα τα σπίτια με μία επιπλέον πηγή ακτινοβολίας.
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Re: Re: δεν ξερω παντως

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    καλά ρε όλο αυτό για να μας εξυμνήσεις πάλι την africa?

Νόμιζα ότι εσύ είχες καφετέρια. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τη μια στις τόσες που θα πας σε μια καφετέρια, εγώ μίλησα για το σπίτι. Για κάποιους το wifi της καφετέριας, ειδικά αν βρίσκονται σε άλλη πόλη είναι η μόνη πρόσβαση, και είναι καλό, απλά δεν υπάρχει λόγος να γεμίσουν όλα τα σπίτια με μία επιπλέον πηγή ακτινοβολίας.

οχι ρε μαν εγω ,,,,,μαγαζι με skate,snowboard ,graffiti κτλ
    κατω απο καφετερια!

Παλαιό μέλος
    Don't worry, με τα κινητά τρώμε πολύ περισσότερη ακτινοβολία από οτιδήποτε άλλο :smilea:

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: δεν ξερω παντως

εγω δεν θα διαλεξω να παω σε καφε με wi-fi ........
    και καλα ειναι να παρουμε λιγο μια αποφαση στην ζωη μας πως καποια πραγματα δεν ξερουμε τι θα μας προκαλεσουν!!!!

δεν λεω να σταματήσει το ιντερνετ αλλα χεστε μας τωρα θα πηγαίνουμε ολοι με τα μινι λαπιτοπια μας για καφε???
    esy koufala Lariseo εισαι τυχερος... με την Αφρικανα μπορεις να παρεις τα βουνα ανα πασα στιγμη...εμεις με τα στριτοειδη τι θα κανομε....

[Τζιμάκος]
    Θα γίνουνε σημεία και τέρατα
    τα σπίτια μας βγάλανε κέρατα στις ταράτσες
    Οι Δούρειες τηλεοράσεις μας
    θα φέρουνε στις διαστάσεις μας
    τα δαιμόνια
    Απ' τις οθόνες ξημερώματα
    θα βγούνε κάτι εξαμβλώματα
    στα σαλόνια
    Του Εωσφόρου τα οράματα
    σε στοιχειωμένα ολογράμματα
    μας κοιτάνε
    Τις πόρτες κλείνουν τα φαντάσματα
    εξάρες ρίχνουν στα χαλάσματα
    με τρία ζάρια
    Θα γίνουνε σημεία και τέρατα
    τα σπίτια μας βγάλανε κέρατα
    στις ταράτσες
    Accipere quam facere praestat injuriam

ρε.......

ποτε θα κανωνησουμε για κανενα καφε,,,,,,αλλα ξεχνα τα flow cafe και της παπαριες των κατω....... εμεις υποστηρηζουμε τα δικα μας εδω.....

ασε που στα φλο καφε και στα σταρμπακσ εχουν βι-φαι

:smilea:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια, μιλαμε για μεταφορα δεδομενων με ΚΥΜΑΤΑ...

σκεφτειτε λοιπον τα κυματα που εκπεμποντε απο τηλεοπτικους σταθμους, ραδιοφωνικους...
    ακομα και το ρευμα που περνα απο τα καλωδια εκπεμπει ακτινοβολια...

δεν ειναι κατι καινουριο, κυματα υπαρχουν εδω και δεκαετιες, και σε μερικα χρονια(ευτυχως) θα υπαρχει παντου wi-fi...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σχετικά με ασύρματο router
    από notakos600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2013, 00:48
  2. ΑΠΑΤΗ ΑΓΟΡΑΣ Serow ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    από Μανού στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2008, 13:26
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
    από PAO13 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket