Παίδες έχω ακούσει τα καλύτερα για τον optimate 4 όσον αφορά την φόρτιση της μπαταρίας!Ξέρει κανείς ποιός το εισάγει και που τον πουλάνε στην Αθήνα???
Παίδες έχω ακούσει τα καλύτερα για τον optimate 4 όσον αφορά την φόρτιση της μπαταρίας!Ξέρει κανείς ποιός το εισάγει και που τον πουλάνε στην Αθήνα???
pissaris
motomarket
σαρακάκης
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εαν εχεις γκαραζ και εχεις μπριζα κοντα, θα σου προτεινα φορτηστη-αποφορτηστη-συντηρησης μπαταριας, εαν δεν το μετακινεις συχνα!!
o optimate είναι ιδανικός για αυτά,Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Εαν εχεις γκαραζ και εχεις μπριζα κοντα, θα σου προτεινα φορτηστη-αποφορτηστη-συντηρησης μπαταριας, εαν δεν το μετακινεις συχνα!!
κάνει διάγνωση, φόρτιση, deep discharge recovery, desulphation, maintenance charging
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ευχαριστώ πολύ παιδιά ναι όντως ετσι ειναι όπως είπε και ο φίλος πριν αυτή η συσκευή είναι εξαιρετική και έχω ακούσει τα καλύτερα!!!
Καλημέρα!
Ο Optimate 4 της Tec Mate είναι πραγματικά τεχνολογικό διαμάντι!
Εγώ τον παράγγειλα από Αγγλία και ήρθε με 53? . Σε 3 μέρες τον είχα.
Είναι Μust για όσους περιποιούνται την καλή τους μόνοι τους...
Φιλε μου καλημέρα και σε ευχαριστώ για το μήνυμα.Ετσι είναι όπως τα λες απλά εδώ χάνει κανείς την μπάλα ρε γαμώτο...Από καλλιρόης που ρώτησα δίνουν τον optimate 3 στα 60 ευρώ με ΦΠΑ!!!!!!!!ενώ ο Πίσσαρης τον οποίο ακόμη περιμένω να μου απαντήσει για την διαθεσιμότητα του 4 προσφέρει μόνο τον 3+ Μύλος δηλαδή![]()
Για τον δε 4 τον περιμένουν γύρω στην Ανοιξη!!!!![]()
![]()
![]()
Σε παρακαλώ δώσε μου το site που το παρήγγειλες γιατί πλέον απ'ότι βλέπω η ιντερνετική παραγγελία είναι μονόδρομος!!!!![]()
![]()
Και πάλι σε ευχαριστώ
Eλα φιλε μου κανε την αγορα σου απο εδω
http://www.mandp.co.uk/productinfo.a...r3url=Optimate
![]()
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Ξεχασα ?42.79 δες για μεταφορικα, στειλε ενα mail
Dankannn
CBR 600F THE BEST
Εγώ τον παράγγειλα από εδώ και έμεινα 100% ικανοποιημένος.
ΜΠορείς να πληρώσεις και μέσω paypal. Αν δεν έχεις πιστωτική πάρε μια prepaid και είσαι οκ![]()
http://www.roadtrackandtrial.co.uk/optimate-4-637-p.asp
Χιλια ευχαριστώ φίλε μου απίστευτη τιμή πραγματικά!!!Σκέψου εδώ ζητάνε 60 για τον optimate 3!!!!!!!!!!