θα ηθελα να ξερω ποιο ειναι το χρονικο διαστημα που καποιος μπορει να επαναλαβει την αγγελια του (πχ σε 4 ή 6 μηνες μπορει να την ξαναβαλει?)
θα ηθελα να ξερω ποιο ειναι το χρονικο διαστημα που καποιος μπορει να επαναλαβει την αγγελια του (πχ σε 4 ή 6 μηνες μπορει να την ξαναβαλει?)
Μεταφερόμαστε στις γενικές.
Επίσης καλό είναι να διαβάσεις τα παρακάτω :
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=21729
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=27092
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=30592
![]()
οχι κ τοσο πολυ βρε φιλε!!!νομιζω οτι στις 20 μερες ή στο μηνα μπορεις να κανεις ενα up-ανανεωση.εκτος αν προκυψουν τπτ αλλαγες στην τιμη εκ μερους σου ή πουληθει κατι.ας ενημερωσουν κ οι mods πιο εμπεριστατωμενα![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εδω και πολυ καιρο βλεπω παρα πολυ κοσμο που με χαρακτηριστικη αδιαφορια για τις αγγελιες των αλλων, ανεβαζει την αγγελια του στην πρωτη σελιδα μπαινοντας και γραφοντας "up" και αλλα τετοια, που εγω προσωπικα το θεωρω ακρως αγωιστικο,για να μην πω εμετικο.
Επειδη και εγω εχω 2 αγγελιες στα αζητητα, και μου την δινει που εκει που βρισκονται, δεν θα τις δει κανεις, εκανα κατι πολυ απλο.
Το λινκ της αγγελιας το εκανα copy-paste στην υπογραφη μου οπως πολλοι εδω μεσα.
Για ονομα του Θεου συμπεριφερθειτε σαν ανθρωποι πρωτα και μετα σαν "πληκτρολογια".
Οπως καταλαβαινετε ολοι θελουμε να πουλησουμε...αλλα το να ξεθαβουμε την περσινη μας αγγελια καθε δυο μερες ειναι απαραδεκτο.
Σεβαστειτε λιγο και τον συνανθρωπο σας που χαρη στην μαλακια/ανοχη του ΔΕΝ θα πουλησει εξ'αιτιας σας.![]()
![]()
έχει γραφτεί πολλές φορές στο παρελθόν, τα ups δεν επιτρέπονταιΑρχικά δημιουργήθηκε από kyko
οχι κ τοσο πολυ βρε φιλε!!!νομιζω οτι στις 20 μερες ή στο μηνα μπορεις να κανεις ενα up-ανανεωση.εκτος αν προκυψουν τπτ αλλαγες στην τιμη εκ μερους σου ή πουληθει κατι.ας ενημερωσουν κ οι mods πιο εμπεριστατωμενα![]()
διάβασε εδω το ποστ του McGyver : http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=17117
αυτό ισχύει σήμερα
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
παρολο που με αυτα που γραφεται ειμαι καλυμενος
δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι σβηστηκε αγγελια μου για καλαθι bmw και μαλιστα μου
σταλθηκε αυτο το μυνημα
<<<
DimChios
Κόκκινο Κ@υλωμένο Μέλος
Poses...
...fores skopeyeis na anoikseis tin IDIA aggelia?
KAI gia to kala8i KAI gia to R 51????
>>>>>
σημειωτεων οτι η αγγελια
για τη μηχανη δεν ξαναμπηκε (ειχε μπει αρχες νοεμβριου 08 )
και για το καλαθι που μπηκε ειχε μπει ιουλιο 08
απλα .....
λυπαμαι για την αντιμετωπιση
ναταν μονο οι αγγελιες που σφαζονται εδω μεσα...Αρχικά δημιουργήθηκε από fields
απλα .....
λυπαμαι για την αντιμετωπιση
λες και ο αλλος θα κανει ευρεση "καλαθι για BMW R51..."
KAI να πουμε οτι τα παιδια δεν βαλαν για πουλημα κανα ζευγαρι μαλλινες καλτσες...
δε θελω να παρω κανενος το μερος... πρεπει να υπαρχει και ταξη γιατι αλλιως δε θα υπαρχει λογος υπαρξης του Φορουμ... αλλα οχι να ειμαστε "με το μπαμπακι" να τα "αποστειρωσουμε" ολα...
oi MODS , μια παρακληση...
ειναι πολυ πιο ομορφο να υπαρχει αμοιβαιος ΣΕΒΑΣΜΟΣ και κατανοηση , παρα ΦΟΒΟΣ για διαγραφες , επιπληξεις ,μεταφορες θεματων, και ψηφιακες κουραστικες φιλονοικιες...
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα![]()
Ο DimChios (επειδη το γνωριζω το παλληκαρι) δεν εχει διαθεση για αντιπαραθεσεις τετοιου στυλ , ουτε προσωπικα με κανενα εδω μεσα!!
Μην ζηταμε δικαιολογια απο μια αγγελια να κατακρεουργησουμε τους υπευθυνους!!!
Ας δουμε τι εχουν να αναφερουν πρωτα, προτου τους βαλουμε στην γκιλοτινα!
Εκανα το ιδιο λαθος και εγω προσωπικα αρκετες φορες οταν κατι δεν μου "πηγαινε"
Ακουγοντας ομως τις αποψεις των Mods αντιληφθηκα οτι δεν εχουν προσωπικα θεματα με κανεναν (σχεδον) εδω μεσα
Απλα κρατανε ισορροπιες, και ας μην αρεσει αυτο σε μερικους
Αρχικά δημιουργήθηκε από fields
δεν μπορω ομως να καταλαβω γιατι σβηστηκε αγγελια μου για καλαθι bmw και μαλιστα μου
σταλθηκε αυτο το μυνημα
αυτη τι είναι ρε φιλαρακι? http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=62001
Δε πιστευω πως εχεις παραπονο τωρα της τσαμπα διαφημισης![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
...
oi MODS , μια παρακληση...
ειναι πολυ πιο ομορφο να υπαρχει αμοιβαιος ΣΕΒΑΣΜΟΣ και κατανοηση , παρα ΦΟΒΟΣ για διαγραφες , επιπληξεις ,μεταφορες θεματων, και ψηφιακες κουραστικες φιλονοικιες...
υπάρχουν κάποιοι κανονες στο φόρουμ? υπάρχουν...
δεν ξεκινάμε απο εκεί λοιπόν ?
στην περιπτωση του "up" ποιος δε σέβεται ποιόν ? μην το κουράζουμε...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
υπάρχουν κάποιοι κανονες στο φόρουμ? υπάρχουν...
δεν ξεκινάμε απο εκεί λοιπόν ?
στην περιπτωση του "up" ποιος δε σέβεται ποιόν ? μην το κουράζουμε...
δηλαδη το up που κανει ο καθε ανυποψιαστος 1φορα μετα απο μια βδομαδα (δεν λεω πρωι-μεσημερι-βραδυ) ειναι
δολιοφθορα...
Bikenet.gr/ mybike.gr / motocikleta.gr / και σε αυτα τα forum εχω δει συστασεις αλλα οχι με την ενταση που γινεται εδω...
η μονη μομφη που πρεπει να υπαρχει ειναι για μελη που εχουν συνολο μηνυματων π.χ. 9 και τα 3 απο αυτα ειναι "UP" !
Accipere quam facere praestat injuriam
Πολύ το κουράζετε. Τα up/down και λοιπά απαγoρεύονται. ΤέλοςΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
η μονη μομφη που πρεπει να υπαρχει ειναι για μελη που εχουν συνολο μηνυματων π.χ. 9 και τα 3 απο αυτα ειναι "UP" !
Για το bikenet τουλάχιστον πήγαινε να ποστάρεις αγγελία αν δεν έχεις ένα min 10 (σοβαρών) ποστ. Απλά δεν επιτρέπεται (και πολύ καλά κάνουν). Κάνεις refresh την σελίδα εδώ και βλέπεις 10 αγγελίες από άτομα που έχουν 1 ποστ. Φαντάσου να αφήναμε και τα up δηλαδή...
ΥΓ: Για να μην πω τίποτα για κάποιους που δεν μπαίνουν κάν στον κόπο να γράψουν την αγγελία, και κοτσάρουν το link από ΄κει που το έχουν βάλει.![]()