Παρασκευή βράδυ και πέφτουν τα σχετικά τηλέφωνα από παππού ρε τι θα κάνουμε να πάμε καμιά βόλτα? Έχω βάλει λάστιχα και θα σας κάνω θα σας δείξω και τέτοια.... παρένθεση όντως πήγαινε σαφώς καλύτερα
Και δε πάμε? Εγώ ήμουν ψιλοφλού αλλά σιγά μη δε πήγαινα....
Ραντεβού στο γνωστό περίπτερο το Σάββατο και σκάμε μύτη εξάδα hornet, thanos_, x-rider, life_dab, idi, periklisk (παραλίγο οχτάδα) για βόλτα σε Αρτεμίσιο, Ναύπλιο, Επίδαυρο και επιστροφή....
Ξεκινάμε αργάμιση μιας και είμαστε και χαλαροί και δεν βιαζόμεθα (ρε γιατί τρέχαμε δεν βιαζόμεθα λέμεεεεεε) και λίγο μετά τα πρώτα διόδια Νικηφόρος στην άκρη με ένα ξεβιδωμένο πλαστικό που παραλίγο να το απολέσει στην Εθνική.... Γρήγορο βίδωμα και βουρ...
Στάση Αρτεμίσιο για τσιγάρο (όσοι κάνουν) πρώτες εντυπώσεις από λάστιχα και διάφορα άλλα τέτοια... Βενζίνη όποιος θέλει και ξανά προς το Ναύπλιο τραβάμε....
Φτάνουμε και στο Ναύπλιο.....
Στάθης: Περικλή θες βενζίνη? (μέσα από το κράνος δεν το άκουσα) κατάλαβα "κοντεύει να σου τελειώσει η βενζίνη?"
Εγώ: Κάνω ένα νόημα καταφατικό και καλά θέλω βενζίνη αλλά επειδή ήμανε πολύ χαρούμενος και ο παππούς επίσης και ένεκα που η συνεννόηση ήτανε ταμπούρλο (αχαχαχαααα) δεν σταματήσαμε για βενζίνηέρε γλέντια... έκανα 60 χλμ με τη ρεζέρβα....
Ο Άρης έμεινε μαζί μου να πηγαίνουμε με ξεφτίλα χλμ για να μη μείνω και οι λοιποί έχουν εξαφανιστεί..... Μπαίνουμε Επίδαυρο πουθενά η παρέα...
Ρε που είστε?
Ρε είμαστε πιο κάτω στην διασταύρωση για Κόρφο εσείς που είστε?
Γαμώ είμαστε ψάχνουμε για βενζινάδικο....
Όπως ανεβαίνουμε πάλι στην εθνική προς Αθήνα μετά από κανα δυο χλμ ένα βενζινάδικο AVIN βάζω βενζίνη και πάμε να τους βρούμε......
Στάση στο μέρος που θα δείτε στις φωτό γιατί τα λόγια είναι φτώχια.... Γαμώ λέμε....
Φάγαμε ήπιαμε τον καφέ μας και γυρίσαμε!
Άντε καλά ήταν!!!