Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Shuberth S1-pro

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel

Shuberth S1-pro

Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το κράνος Shuberth S1-pro το δοκίμασα και φαίνεται γ@ματο σαν εφαρμογή και έχω ακούσει τα καλύτερα γενικώς...Το έχει δοκιμάσει κανείς?Ακούω γνώμες από κατόχους του συγκεκριμένου κράνους...
    Και μια σημαντική λεπτομέρεια από τιμές παίζει στα 590-600 ευρώ και από κει και πέρα η μείωση έρχεται στα μετρητά!!!Σε κάποια μαγαζία που έχω ρωτήσει μου το κατεβάζουν στα 520-530 και μόνο ένας που βρήκα στην Καζαντζάκη στους Αγ.Αναργύρους μου τα αφήνει 580 σε τιμή μετρητοις!

γεια σου φιλε εφοσον το δοκιμασες και σου αρεσε θα σου προτεινα να ψαξεις λιγο και στο internet γιατι ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις καλυτερες τιμες απο οτι εδω .

Ναι δεν έχεις άδικο φίλε μου και σε ευχαριστώ δεν ξέρω μπήκα σε κανα δυο sites να σκεφθείς οι τιμές που παίζουν είναι περίπου στα 600...Anyway αν κανείς το χει βρεί από Αθήνα στα 450 ας ρίξει κανά μήνυμα...Ημουν παλιά κάτοχος του S1 του προηγούμενου μοντέλου και ήμουν απίστευτα ικανοποιημένος απλά το καινούργιο έχει από μόνο του pinlock και πλέον 3 αεραγωγούς!

μπες και δες εδω http://www.bikersbargains.co.uk

Thanks Χάρη όντως φαίνεται καλή περίπτωση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της echoplex

Re: Shuberth S1-pro

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το κράνος Shuberth S1-pro το δοκίμασα και φαίνεται γ@ματο σαν εφαρμογή και έχω ακούσει τα καλύτερα γενικώς...Το έχει δοκιμάσει κανείς?Ακούω γνώμες από κατόχους του συγκεκριμένου κράνους...
    Και μια σημαντική λεπτομέρεια από τιμές παίζει στα 590-600 ευρώ και από κει και πέρα η μείωση έρχεται στα μετρητά!!!Σε κάποια μαγαζία που έχω ρωτήσει μου το κατεβάζουν στα 520-530 και μόνο ένας που βρήκα στην Καζαντζάκη στους Αγ.Αναργύρους μου τα αφήνει 580 σε τιμή μετρητοις!
    Eνα πολυ καλο σχόλιο για τα Schuberth γενικα.. θα διαβάσεις
    εδω και εδω (αγγλικα)
    και επίσης πολυ καλές τιμές θα βρείς στοFCmoto
    καλή αγορά!!

Παρόμοια θέματα

1. Εντυπώσεις από το καινούργιο μου κράνος... (Schuberth S1 PRO)
    από JZER40 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2012, 18:12
  2. schuberth S1 pro
    από vstromgr στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2009, 22:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας