Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: ΑΓΟΡΑ Ζ750 Ή FAZER 600

Νέο μέλος Το avatar του/της Kyriakos

ΑΓΟΡΑ Ζ750 Ή FAZER 600

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να με ενημερώνατε σχετικα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχουν αυτα τα δυο μοντελα!
    Μιλάμε παντα για χρονολογία 2007 και μετά..
    Αυτοί που τα καβαλάνε ξέρουν καλα τι παίζει!! Να μπορούσα πάντως να είχα 1 βδομάδα το ένα και αλλη μια το άλλο να καταλάβω διαφορές!!!
    Αν έχετε υπόψιν σας τις πιο συνηθισμένες ζημιές και σημεία που υστερεί το καθένα γράψτε τα σας παρακαλώ γιατί έχω πελαγώσει! Αλλα διαβάζω απο δω, άλλα μου λένε απο κει, έχω μπερδευτει!!
    Ευχαριστώ για το χρονο σας!

Παλαιό μέλος
    Συν και πλυν θα δεις αρκετα απο μονος σου στο φορουμ.Αν de βαριεσε δωσε μερικα στοιχεια για να σε βοηθησουνε.Που θα την χρησιμοποιεις ,θελεις ροπες,γκαζια.....τι ζητας απο τη μηχανη.
    Αν σε βοηθαω ,καλυτερες πωλησεις εχει το fazer.

Και οι 2 μηχανές είναι πολύ καλές γι'αυτό για το οποίο θα κληθούνε να κάνουνε, δηλαδή λίγο απ'όλα. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι τι θέλεις εσύ σε εμφάνιση (αλητεία το Ζ πιο καθωσπρέπει το Fazer), τιμή, εταιρία, αντιπροσωπία εν πάση περιπτώση. Σίγουρα ο εφταμισάρης κινητήρας είναι λίγο καλύτερος από τον εξακοσάρη από ροπή και γκάζια, από άποψη στησίματος το Fazer είναι λίγο καλύτερο λόγω ανώτερου πλαισίου. Το μεγάλο θετικό για το Fazer είναι πως μπορείς να το βρείς φερινγκάτο για καλύτερη προστασία από τον αέρα ενώ το Ζ μόνον γυμνό, άνετη η θέση οδήγησης και στα 2. Παλιότερα έβγαινε με φέρινγκ, στο προτείνω να το πάρεις αν το βρείς. Από κατανάλωση περίπου ίδια, ίσως λίγο καλύτερο το Fazer. Και τα 2 είναι σχεδόν απροβλημάτιστα...πρακτικά δεν θα βγάλουνε ποτέ, τίποτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
    Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 05/08/2013 στις 14:16.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    Το Z750 μου ειπανε οτι δεν εχει καλη θεση οδηγησης.Εγω το καβαλησα (εν σταση) αλλα δεν εβγαλα συμπερασμα.Ισχυει?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

το Ζ εβγαινε και με μπικινι φερινγκ οπως το φαζερ .Και βγαινει και τωρα.
    Δεν βγαζουν προβληματα.
    Ειναι μετρια σε ολα.Σε τπτ χειριστα σε τπτ καλυτερα.
    Ανταλακτικα σερβις τα ιδια.
    Η θεση οδηγησης για μενα που ειμαι 1.70 ηταν τελεια. Ο στροβιλισμος του φερνιγκ λογο μικρης πλατης δεν με ενδοιεφερε.
    Παρε οποιο σαρεσει εμφανισιακα.
    Μην το κουραζουμε.
    Ειχα Ζ750 S .

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Απαράδεκτο Μέλος Το avatar του/της Black Diamond
    και τα 2 είναι μια χαρά. Το Z όπως ειπώθηκε είναι γυμνό καθαρά. Το fazer με ζελατίνα είναι διαφορετικό μηχανάκι οπότε αποφάσισε τι χρήση θες να κάνεις για να καταλάβεις ποιο θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα. Αν το επιλέξεις γυμνό είναι καθαρά θέμα δικό σου γιατί αν εξαιρέσεις την διαφορά κυβικών δεν υπάρχει ουσιαστική στην οδήγηση και ΔΕΝ θα βγάλει κανενα απο τα 2 πρόβλημα. Έχουν πουλήσει πολύ και θα βρείς εύκολα.
    Άποψη μου, πάρε αυτό που το γουστάρεις πιο πολύ όταν το βλέπεις και αισθάνεσαι άνετα πάνω του.
    Καλές αγορές!
    bike away your everyday routine

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Black Diamond Προβολή μηνύματος
    και τα 2 είναι μια χαρά. Το Z όπως ειπώθηκε είναι γυμνό καθαρά.
    οπως ειπωθηκε το Ζ βγαινει και με φερινγκ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kyriakos Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σας, θα ήθελα να με ενημερώνατε σχετικα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχουν αυτα τα δυο μοντελα!
    Μιλάμε παντα για χρονολογία 2007 και μετά..
    Αυτοί που τα καβαλάνε ξέρουν καλα τι παίζει!! Να μπορούσα πάντως να είχα 1 βδομάδα το ένα και αλλη μια το άλλο να καταλάβω διαφορές!!!
    Αν έχετε υπόψιν σας τις πιο συνηθισμένες ζημιές και σημεία που υστερεί το καθένα γράψτε τα σας παρακαλώ γιατί έχω πελαγώσει! Αλλα διαβάζω απο δω, άλλα μου λένε απο κει, έχω μπερδευτει!!
    Ευχαριστώ για το χρονο σας!
    Τι χρήση θα του κανείς ;

η bmw f650 τωρα τελευταια οποιος και να ρωτησει αυτο του απαντουν οι μυστικοι πρακτορες της βαυαρικης εταιριας που εχου υπουλα ανακατευτει μεσα στο κοσμο του φορουμ αυτου.....που θελουν να ξεστοκαρουν οτι εμεινε απο τα μεταχειρισμενα

χεστα ολα φιλε παρταλια ειναι ειδικα το Ζ ρωτα και εμενα που το ειχα, ολοι με περναγαν απο πανω ..και στροφες? ποτε!!!!οταν αρχιζαν οι στροφες εγω περιμενα στην εθνικη μεχρι να ξανακατεβουν οι υπολοιποι να γυρισουμε , ουτε αναστροφη δεν μπορουσε να κανει μιλαμε με γερανο με γυρναγαν απο το αλλο ρευμα του δρομου.... αστα δραμα.... και αν ηθελα να σταματησω???ειχα προσαρμοσει τον τρουπερ απο πισω με ενα σχοινι , αυτος με το παπι, φρεναρε το παπι σταματαγε το Ζ αφου το παρατσουκλι του φιλου μου τοτε ηταν ΄΄η αγκυρα΄΄ απο κει βγηκε και το ΄΄φρενα αγκυρες΄΄ασε που ηταν 250 κιλα το Ζ...οταν ειχε αερα και ολοι πηγαινανε αριστερα δεξια στις λωριδες σαν μπαλαρινες εγω εκει...σταθερη μιλαμε για τρελη ξενερα...ετσι μονο....

τελικα παρε ενα τουονο

Τελευταία τροποποίηση από EVI; 06/08/2013 στις 00:37.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Το z υπερτερεί του fz6 στον κινητήρα, και χάνει σε όλα τα υπόλοιπα. Και έχει και φωτιά ανταλλακτικά. Αν δεν σε νοιάζουν λοιπόν τόσο πολύ τα γκάζια, δεν βλέπω δίλημμα. Αλλά από την άλλη είναι πολύ πιο όμορφο από το yamaha, αλλά και πάλι θα έλεγα να ακούσεις τη λογική και να πάρεις fazer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mixalhsCr Προβολή μηνύματος
    Τι χρήση θα του κανείς ;
    Κοιτάξτε..επειδη με ρωτατε για τη χρήση κυρίως...περισσότερο κινούμαι μέσα στην πόλη(μένω Ηράκλειο Κρήτης)
    Εδω και ενα χρόνο έχω ενα ΚΤΜ 640 sm το δίμπουκο και μπορώ να πώ με σιγουριά ότι κινούμαι μέσα στην πόλη πιο καλα και απο ποδήλατο..το μηχανακι είναι άριστο κατα τη γνώμη μου..(γκάζια, κατανάλωση, αναρτήσεις, φρένα, ενφάνιση)..αλλα όταν βγαίνω λίγο εκτός ξενερώνω ρε παιδια γιατί οταν πηγαίνω πάνω απο 130-140 νοιώθω οτι ανα πάσα στιγμη θα το χάσω..καθόλου σταθερο.. Τώρα που καλοκαίρεψε και άρχισα τα εκτός πόλης μου μπήκε η ιδέα να το δώσω για να έχω κάτι που να με εξυπηρετεί και σε αυτόν τον τομέα..
    Για το δίλημα μου τώρα, πάντα μου άρεσε το Ζ..θεωρώ ότι είναι απο τα ομορφότερα μηχανάκια..ΑΛΛΑ:
    Ακούω για κάτι μοπυκώματα της τρόμπας βενζίνης, για καυτό αέρα που βγαίνει στα πόδια σου απο έναν αεραγωγό, για κάτι διαρροές στο καπάκι του μοτέρ, για μη τέλεια λειτουργεια των φρένων και κολύωμαι..! Για το fazer δεν μου έχει παραπονεθεί κανείς πέρα απο την μη ικανοποιητικη(σε κάποιους) μπροστινή ανάρτηση.. Καταλαβαίνετε γιατι το κουράζω το θέμα, θα φύγω απο τις φρενάρες και τις αναρτησάρες και θα παω ΠΟΥ;;;;
    Πάντως παρόλαυτα, η ζυγαρια κλίνει προς το Ζ... ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    η bmw f650 τωρα τελευταια οποιος και να ρωτησει αυτο του απαντουν οι μυστικοι πρακτορες της βαυαρικης εταιριας που εχου υπουλα ανακατευτει μεσα στο κοσμο του φορουμ αυτου.....που θελουν να ξεστοκαρουν οτι εμεινε απο τα μεταχειρισμενα

χεστα ολα φιλε παρταλια ειναι ειδικα το Ζ ρωτα και εμενα που το ειχα, ολοι με περναγαν απο πανω ..και στροφες? ποτε!!!!οταν αρχιζαν οι στροφες εγω περιμενα στην εθνικη μεχρι να ξανακατεβουν οι υπολοιποι να γυρισουμε , ουτε αναστροφη δεν μπορουσε να κανει μιλαμε με γερανο με γυρναγαν απο το αλλο ρευμα του δρομου.... αστα δραμα.... και αν ηθελα να σταματησω???ειχα προσαρμοσει τον τρουπερ απο πισω με ενα σχοινι , αυτος με το παπι, φρεναρε το παπι σταματαγε το Ζ αφου το παρατσουκλι τοτε ηταν ΄΄η αγκυρα΄΄ απο κει βγηκε και το ΄΄φρενα αγκυρες΄΄ασε που ηταν 250 κιλα το Ζ...οταν ειχε αερα και ολοι πηγαινανε αριστερα δεξια στις λωριδες σαν μπαλαρινες εγω εκει...σταθερη μιλαμε για τρελη ξενερα...ετσι μονο....

τελικα παρε ενα τουονο

χαχαχαχα!!! τωρα ειδα το post σου!! ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.

Banned
    παρε το Ζ τωρα,και οταν μεγαλωσεις κι αλλο παρε το fz

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορα fazer 600 03
    από axilleas samos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2011, 06:37
  2. fazer 600 αγορα
    από TROOPER στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2008, 17:19