Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: ΚΛΟΠΗ Montesa Cota 247t

ότι μας χαλάει..... Το avatar του/της TEOkaip7

ΚΛΟΠΗ Montesa Cota 247t

κλάπηκε απο γκαράζ στην περιοχή των Βριλησσίων Montesa cota 247T φίλου, αν πάρει κάτι το μάτι-αυτί σας ειδοποιήστε.

το μηχανάκι είναι σαν αυτό, η φωτο είναι copy απο κάπου εδω μέσα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	resize wizard-1.jpg 
Προβολές:	422 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	154097

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αλλο και τούτο πάλι!!!

Με βάζει σε σκέψεις και μου δημιουργεί ανησυχία το οτι κλάπηκε τέτοιο μηχανάκι.

Θα εχω το νού μου μήπως ακουστεί τίποτα και μήπως καποιος απο τη Λεσχη Κλασσικων ακουσει κατι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ρε συ

μήπως το πήρε κανείς για καμιά βόλτα

για ρίξε μια ματιά γύρω - κοντά από το σπίτι μήπως και το βρεις πουθενά παρατημένο

ότι μας χαλάει..... Το avatar του/της TEOkaip7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αλλο και τούτο πάλι!!!

Με βάζει σε σκέψεις και μου δημιουργεί ανησυχία το οτι κλάπηκε τέτοιο μηχανάκι.

Θα εχω το νού μου μήπως ακουστεί τίποτα και μήπως καποιος απο τη Λεσχη Κλασσικων ακουσει κατι.
    πιστεύω ότι ήταν "παραγγελία" για ανταλλακτικά μιας και ήταν σε καλή κατάσταση, το ενδεχόμενο να το πήρε κάποιος για βόλτα δεν νομίζω να ισχύει αφού είχε καιρό να πάρει μπροστά και θα του 'βγαζε την παναγία, άσε που είχε κι άλλο μηχανάκι μέσα για βόλτα

θεωρώ τρομερά δύσκολο να βρεθεί παρ' όλα αυτά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: ΚΛΟΠΗ Montesa Cota 247t

Αρχικά δημιουργήθηκε από TEOkaip7
    κλάπηκε απο γκαράζ στην περιοχή των Βριλησσίων Montesa cota 247T

ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ????
    Accipere quam facere praestat injuriam

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: Re: ΚΛΟΠΗ Montesa Cota 247t

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ????
    Ειπαμε να κανουμε χαβαλε αλλα οχι και με τα κλεμενα.Κι αν θες να ξερεις μια τετοια "κοτα" με εκανε το γυρο της Κρητης δικαβαλο και με μπαγκαζια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΔΕν κορο'ι'ιδευω ... αλλα σκεφτομαι ...τι αλλο θα αρχισουν να σηκωνουν? Moto-guzzi? enfield? triumph? bimotes? BSA?

Υ.Γ. το μηχανακι ειναι φιλου του, και αν κορο'ι'δευα face to face

θα το καταλαβαινες !! το μηχανακι οπως φαινεται ειναι πρωτοποριακο -παππους των SCRABLER...

ΤΡΕΦΩ σεβασμο σε Trailway-SLR-BMW country και ας με κοροίδευουν ολοι οι υπολοιποι (το μηχανακι ειναι που παει , οχι πως φαινεται)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    ΔΕν κορο'ι'ιδευω ... αλλα σκεφτομαι ...τι αλλο θα αρχισουν να σηκωνουν? Moto-guzzi? enfield? triumph? bimotes? BSA?

θα το καταλαβαινες !! το μηχανακι οπως φαινεται ειναι πρωτοποριακο -παππους των SCRABLER...

ΤΡΕΦΩ σεβασμο σε Trailway-SLR-BMW country και ας με κοροίδευουν ολοι οι υπολοιποι (το μηχανακι ειναι που παει , οχι πως φαινεται)
    Οτι κι αν σηκωσουνε ειναι οδυνηρο για τον ιδιοκτητη.Πιστεψε με,μου εχει τυχει και δεν ηταν καθολου για χαβαλε.Αν κι εχουν περασει 7 χρονια ετσι και τον πιασω στα χερια μου τον τυπο θα τον πνιξω.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Δηλαδή θα σου έκανε εντύπωση αν έκλεβαν μηχανάκια των οποίων τα ανταλακτικά (όσα υπάρχουν) κοστίζουν μια περιουσία????

PS Montesa Cota είναι το μηχανάκι. TRIAL εποχής..... Scrambler κλπ με τέτοιες διαδρομές???

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Κι αν θες να ξερεις μια τετοια "κοτα" με εκανε το γυρο της Κρητης δικαβαλο και με μπαγκαζια.
    Αυτό είναι βίτσιο, αφεντικό. Far beyond σιδεροκωλία
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Δηλαδή θα σου έκανε εντύπωση αν έκλεβαν μηχανάκια των οποίων τα ανταλακτικά (όσα υπάρχουν) κοστίζουν μια περιουσία????

PS Montesa Cota είναι το μηχανάκι. TRIAL εποχής..... Scrambler κλπ με τέτοιες διαδρομές???
    αν σηκωναν ενα GIXXER 1000 σιγουρα θα ηταν ασχημο...

αλλα σε αυτην την περιπτωση το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι EBAY ή καποιο Forum που θα "καταπιει" τα ανταλλακτικα ....

το ανησυχητικο ειναι οτι εκει που λες οτι οι κλεψια και το σπασιμο των ανταλλακτικων ΔΕΝ με "αγγιζει" , γιατι π.χ. εχω ενα URAL ... εκει πανε ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ και ΑΥΤΟ...!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Απο την άλλη πόσο βλάκας να είναι ένας κλέφτης να κλέψει ένα μηχανάκι που από δύσκολο έως αδύνατο να πουλήσει ανταλακτικά στην Ελλάδα, ενώ ένα σύγχρονο να έφευγε άνετα
    και το συνάφι του τράιαλ δεν το έχω ψυχολογίσει για κλεφτρόνια.
    Ποιός ξέρει πάλι, κρίμα, ελπίζω να βρεθεί το μηχανάκι.

Παλαιό μέλος
    ρε τι μου θυμισες τωρα ....αναποδες μανιβελες και το ΠΑΝΙ της Λ.Αλιμου ευχομαι να βρεθει φιλε γιατι ειναι κριμα μετα απο τοσα χρονια συμβιωσης ,το μοντελο ηταν το κορυφαιο μαζι με την Οσσα την εποχη του ...και για καποιους ακομη ειναι

Παρόμοια θέματα

1. Montesa Cota 348, 1976
    από Ktm.Prestige στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 07:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ