Επιτέλους ήρθε η ώρα να δούμε πόσοι και ποιοί είμαστε!! Γιατί απ'ότι βλέπω στο φόρουμ είμαστε αρκετοί αλλα σκόρπιοι!!!
Οπότε συγκαλώ γενική μάζωξη όπου θέλετε μέσα στην εβδομάδα μετα τις 20.00 για να μπορούμε όλοι!!!
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!
![]()
![]()
![]()
Επιτέλους ήρθε η ώρα να δούμε πόσοι και ποιοί είμαστε!! Γιατί απ'ότι βλέπω στο φόρουμ είμαστε αρκετοί αλλα σκόρπιοι!!!
Οπότε συγκαλώ γενική μάζωξη όπου θέλετε μέσα στην εβδομάδα μετα τις 20.00 για να μπορούμε όλοι!!!
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!
![]()
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Εμένα με ξέρεις...
Φοιτητής είμαι...
Κατάληψη έχουμε...
Οπότε κάθε μέρα είναι καλή. Εκτός (ειδικά αυτής) της Τετάρτης που παίζω μπάλα στις 20:15.
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Εμένα με ξέρεις...
Φοιτητής είμαι...
Κατάληψη έχουμε...
Οπότε κάθε μέρα είναι καλή. Εκτός (ειδικά αυτής) της Τετάρτης που παίζω μπάλα στις 20:15.
ΔΕΝ αγχωνεσαι με τοσο σφικτο προγραμμα?
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
και εγω και εγω
αλλα που;
ποτε;
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ θα μαζευτουμε....αντε θα εχει και ψητα...και για να μη βαρεθητε θα παμε "θεατρακι" απο Χαλανδριτσα Καλαβρυτα Αιγιο ....
ELEGA KE EGO 8A KSEPERASOUN TOUS TESERIS.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΚΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ELEGA KE EGO 8A KSEPERASOUN TOUS TESERIS.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΡΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕ?????
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Θεατράκι 21.00 την Πέμπτη...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
μου φαινεται θελουν να συσπειρωθουμε να τους δειξουμε την δυναμη μας....χα χα
![]()
καλημερες
![]()
για να μαζευτη το πατρινο division να διξουμε ποσο απιδια χωραει ο σακος!!!
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Πέμπτη, 21:00, Θετράκι.
Εγώ είμαι μέσα.
Για να μιλήσουν όμως και οι υπόλοιποι που έχουν περισσότερες υποχρεώσεις μπας και δεν μπορούν.
Λοιπόν; Ακούω!
@afrotwin
Είμαστε πολλοί. Απλά δεν φανερωνόμαστε για να μην δείτε πόσοι είμαστε. Κι όταν κάνουμε ΝΤΟΥ για να πάρουμε την πρωτεύσουσα, να σας πιάσουμε εξαπίνης!!!![]()
Γεια χαρά φόρουμ!!!![]()
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
STIN SIGKETROSI TON PATRINON KSEXILISE ENA DIKLINO POU LEEI KE O KLIN...Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Πέμπτη, 21:00, Θετράκι.
Εγώ είμαι μέσα.
Για να μιλήσουν όμως και οι υπόλοιποι που έχουν περισσότερες υποχρεώσεις μπας και δεν μπορούν.
Λοιπόν; Ακούω!
@afrotwin
Είμαστε πολλοί. Απλά δεν φανερωνόμαστε για να μην δείτε πόσοι είμαστε. Κι όταν κάνουμε ΝΤΟΥ για να πάρουμε την πρωτεύσουσα, να σας πιάσουμε εξαπίνης!!!![]()
Γεια χαρά φόρουμ!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ELATE PARTE OTI 8ELETE ARKI NA ER8ETE...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
ρε αστε των να νομιζει πως ειμαστε λιγοι
που να ξερει πως εχουμε κατασκοπους παντου, απο ζηλια τα λεει που σε ολοκληρη Αθηνα δεν του δεχοντε πουθενα παρα μονο στο ΔΕΛΕΑΡ.... οξω ρε....
πεμπτη 21.00 λεει θεατρακι ε?
μεσα κι εγω.κανονιστε να με στησετε ε........![]()
![]()
![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
Δεν ξερω σιγουρα αλλα 2 GS 1200 και ενα Transalp μπορει να ειναι εκει λιγο μετ ατισ 10,ετσι για το καλησπερα
κοίτα να δεις κόσμος που πλάκωσε!!![]()
![]()
λεωνίδα μάλλον ξεπερνάμε τους 4!!!
ρε είμαστε λαός λέμε!!!
φαντάζεστε να μαζευτούμε 6??
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ώρα και μέρα ισχύουν κανονικά! τα λέμε αύριο λοιπον!
FZ6 RULEZ!!!