Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Δεν ξέρω τι μΕ γίνεται...

Να το πάρει το ποτάμι.Βλέπω τα έχεις με τις χάρλευ,ΔΕν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι αλλά μην ξεχνάς ότι είναι μία ολόκληρη ιστορία οι Χάρλευ.Εχουν το δικό τους κοινό.Το καλοκαίρι πέτυχα σε ένα κάμπινκ στην Μάνη περί τα 60 + χάρλευ και είχαν κατέβει κοντά στα 100 άτομα άντρες και γυναίκες από κάποιο club Harley της Αθήνας.Φίλε τα παλληκάρια έχουν αυτό που λέμε προσωπικότητα με όλη τη σημασία της λέξεως ΠΟλύ κέφι και άψογοι σε όλα τους δεν ενόχλησαν κανέναν κύριοι ήρθαν κύριοι έφυγαν και μάλιστα καραγουστάραμε με την όλη φάση τους....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

~

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrish69
    Να το πάρει το ποτάμι.Βλέπω τα έχεις με τις χάρλευ,ΔΕν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι αλλά μην ξεχνάς ότι είναι μία ολόκληρη ιστορία οι Χάρλευ.Εχουν το δικό τους κοινό.Το καλοκαίρι πέτυχα σε ένα κάμπινκ στην Μάνη περί τα 60 + χάρλευ και είχαν κατέβει κοντά στα 100 άτομα άντρες και γυναίκες από κάποιο club Harley της Αθήνας.Φίλε τα παλληκάρια έχουν αυτό που λέμε προσωπικότητα με όλη τη σημασία της λέξεως ΠΟλύ κέφι και άψογοι σε όλα τους δεν ενόχλησαν κανέναν κύριοι ήρθαν κύριοι έφυγαν και μάλιστα καραγουστάραμε με την όλη φάση τους....

Κατ' αρχήν να πω ότι ΔΕΝ έχω τίποτα με τα Harley!
    Όσο για την υπογραφή μου απευθύνεται σε ένα και μόνο συγκεκριμένο ''κάτοχο'' Harley!

Τώρα το κουτί που λέω που είχε παραπάνω ιπποδύναμη από την ονομαστική ήταν το παλιό και
    συμβατικής τεχνολογίας άλφα 33 το 1200. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των αυτοκινήτων κάπου
    το 20% τουλάχιστον αυτών που ήρθαν στην Ελλάδα ήταν 1500 κυβικά αντί για 1200!
    Η άλφα στο έδινε για 1200 δηλαδή άλλα αυτό ήταν 1500 με πολύ μεγαλύτερη ιπποδύναμη
    οι κινητήρες είχαν τον ίδιο χαρακτηριστικό κωδικό αλλά στην ουσία ήταν άλλο μοντέλο
    κινητήρα!
    Ο κινητήρας αυτός ήταν με κωδικό AR και λέω ήταν γιατί πίστεψε με πολύ λίγοι έχουν μείνει!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Που να σας στείλω εσάς, τώρα ...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Re: ~

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των αυτοκινήτων κάπου
    Η άλφα στο έδινε για 1200 δηλαδή άλλα αυτό ήταν 1500 με πολύ μεγαλύτερη ιπποδύναμη
    οι κινητήρες είχαν τον ίδιο χαρακτηριστικό κωδικό αλλά στην ουσία ήταν άλλο μοντέλο
    κινητήρα!
    Ο κινητήρας αυτός ήταν με κωδικό AR

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Όσο για την υπογραφή μου απευθύνεται σε ένα και μόνο συγκεκριμένο ''κάτοχο'' Harley!

Τώρα το κουτί που λέω που είχε παραπάνω ιπποδύναμη από την ονομαστική ήταν το παλιό και
    συμβατικής τεχνολογίας άλφα 33 το 1200. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των αυτοκινήτων κάπου
    κινητήρα!
    Ο κινητήρας αυτός ήταν με κωδικό AR και λέω ήταν γιατί πίστεψε με πολύ λίγοι έχουν μείνει!

Tα εχεις μπερδεψει λιγο...

Παλιοτερα οι εδω αντιπροσωποι ζητουσαν απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες να τοποθετησουν ισχυροτερους και μεγαλυτερου κυβισμου κινητηρες σε εκδοσεις αυτοκινητων που εβγαιναν κανονικα απο το εργοστασιο με κινητηρες 1.0 - 1.4 λιτρα...

Ο λογος ηταν το κοστος, αφου ουσισαστικα επαιρνες εξοπλισμο 1.2 και ειχες κινητηρα 1.5-1.6...

...αλλα στην αδεια ηταν 1.5-1.6...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Που να σας στείλω εσάς, τώρα ...???

και έψαχνα να βρω ποιος το έστειλε εδώ ....

:a47: :a45: :a47:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Σάκη, εγώ σε πιστεύω ρε.

Re: Re: ~

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Σάκη, εγώ σε πιστεύω ρε.

Και εγώ σε πιστεύω :rotflmao:
    Ειδικά εκεί που τα αναφέρεις ως Χαρχάλευ το ξεκαθαρίζεις απόλυτα !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ο λογος ηταν το κοστος, αφου ουσισαστικα επαιρνες εξοπλισμο 1.2 και ειχες κινητηρα 1.5-1.6...

...αλλα στην αδεια ηταν 1.5-1.6...
    Επ τώρα το είδα ότι το θέμα μεταφέρθηκε εδώ!

Κάπου κάνεις λάθος φίλε μου! Δεν έχω μπερδέψει τίποτα εσύ κάπου έχεις λάθος!

Ήταν καθαρά θέμα τύχης το να σου βγει 1200 ή 1500 κυβικά εκατοστά!
    Δυο γνωστοί μου τα πήρανε μαζί τότε ίδιο εξοπλισμό ίδιο μοντέλο ίδια τιμή και ψαχνόντουσαν
    για πολύ καιρό να βρούνε γιατί το ένα πήγαινε με άνεση τα 180 ενώ το άλλο μετά βίας τα 165 κμ!

Και το ξαναλέω ότι ο αριθμός κινητήρα το χαρακτηριστικό δηλαδή ήταν το ίδιο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Tt600r και δεν ξέρω τι μΕ γίνεται (από λάστιχα...)
    από Akatanomastos στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2009, 09:50
  2. δεν ξερω τι να πω........
    από orangefactor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2008, 17:05
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2007, 15:12
  4. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40