Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Αγροτικά part II

Αγροτικά part II

Την Κυριακή που μας πέρασε έλαβαν χώρα στο νέο κλειστό γυμναστήριο Χανίων Πανελλήνιοι αγώνες Ju Jitsu. Απέξω χαμός από αυτοκίνητα (ολοκαίνουριο το κλειστό αφενός, χωρίς χώρους πάρκινγκ πέριξ του δε :a31: )
    Και ενώ ψάχνω να παρκάρω βλέπω τύπο με ασημομπλέ "σηκωμένο" αγροτικό με μπαριέρες ο οποίος κάνει άτσαλες μανούβρες για να παρκάρει σε μέρος που φανερά δεν τον βάζει. Κάποτε του φεύγει πίσω το αγροτικό και φορμάρει ολοκαίνουριο Corolla. Tου 'κανε τη μούρη κιμά!
    Και σαν κλασικός βλάκας άρχισε να κοιτά αριστεροδέξια μπας και τον είδανε. Κανείς εκείνη τη στιγμή εκεί κοντά, βάζει πρώτη και φεύγει!
    Του πήρα το νούμερο, το έγραψα μαζί με τα στοιχεία μου σε ένα χαρτί και το έβαλα στον υαλοκαθαριστήρα του θύματος.
    Στο δρόμο όπως έφευγα τον βλέπω παρκαρισμένο 200 μέτρα παρακάτω να περπατάει προς το κλειστό. Τον ρώτησα γιατί δεν άφησε στοιχεία κτλ και μου έκανε το γερμανό. Ποιός είσαι και τι είναι αυτά που μου λες και τα σια.
    Με ορισμένους ανθρώπους δεν υπάρχει ελπίδα...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Σε ανύποπτο χρόνο θα τον πέταγα μέσα στο ρινγκ !

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    δε λες καλα που δε σε πηγε βολτα δεμενο στις μπαριερες οταν του "φανερωθηκες"...

εγω δε θα τουλεγα τιποτα για τον απλο λογο οτι θα εψαχνε τροπο να εξαφανισει το χαρτακι και να προετοιμαστει καλυτερα με ολες τις δικαιολογιες του...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εγω δε θα τουλεγα τιποτα για τον απλο λογο οτι θα εψαχνε τροπο να εξαφανισει το χαρτακι και να προετοιμαστει καλυτερα με ολες τις δικαιολογιες του...
    Ναι το σκέφτηκα αλλά δεν κρατήθηκα. Θα μπορούσε να ήταν το δικό μου αυτοκίνητο/μηχανάκι στη θέση του Corolla. Κακώς που δεν μπήκα μέσα στο κλειστό να κάνω ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, αυτό μετανιώνω...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ναι το σκέφτηκα αλλά δεν κρατήθηκα. Θα μπορούσε να ήταν το δικό μου αυτοκίνητο/μηχανάκι στη θέση του Corolla. Κακώς που δεν μπήκα μέσα στο κλειστό να κάνω ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, αυτό μετανιώνω...
    Πολύ σωστά έπραξες φίλε.

Ας ελπίσουμε να αποζημιωθεί ο Corollaς...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    και εγω ετσι σε μια διασταρωση δεν χωρουσε ενα φορτηγο.
    τον καναν κουμαντο 3 και δεν τα καταφερνε.στο τελος κανει μια μανουβρα και κανει τσαμπουκα ενα αυτοκινητο απο την πισω πορτα μεχρι το μπροστινο φτερο.
    το κοιταει και φευγει.
    βλεπω ολους να κανουν το κινεζο ακομα και αυτοι που του καναν κουμαντο.
    εγραψα σε ενα χαρτι το νουμερο και μου λεει ενας τι μπλεκεις ρε φιλε

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    σκέφτηκες ότι εσύ αφού έφευγες και του είπες το και το.... και αυτός πήγαινε προς το κλειστό... να πήγε να δεί στο αυτοκίνητο του άλλου, τι ζημιά εκανε και να είδε το σημείωμα κ να το πήρε χωρίς να προλάβει να το δεί ο άλλος??

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Για ακουστε και αυτο, γιατι μερικες φορες οι ανθρωποι εχουν δυσανεξια στο καλο..

Πριν καποια χρονια πινω ποτακι με φιλους σε μπαρακι στην Φωκιωνος...βιτρινα το μαγαζι για να κοβεις κινηση οξω.

Αραγμενο παπακι ακριβως μπροστα μας και ερχεται ο ηλιθιος με το αυτοκινητο για να παρακαρει, το πεταει κατω και συνεχιζει, το μαζευει απο κατω και το κανει ολιγον τι πουτ@ν@...φυσικα μολις πηρε χαμπαρι τι εγινε την κοπανησε...

Βγαινουμε εξω, σηκωνουμε το παπι το οποιο ηταν ενα GLX χρεπι, αλλα ζημια ειχε γινει, τι να λεμε τωρα...εχουμε συγκρατησει τον αριθμο κυκλοφοριας και αποφασιζουμε αν εμφανιστει ο ιδιοκτητης του οσο ειμαστε στο μαγαζι να βγουμε εξω να του το πουμε κατ ιδιαν, αν οχι να αφησουμε χαρτακι με τον αριθμο του βλακα οδηγου...

σε καποια φαση ερχεται ενα ζευγαρι και παει να καβαλησει το παπι, το βλεπουν και φρικαρουν, βγαινω εξω και πιανω τον οδηγο-ιδιοκτητη και του λεω το και το, ετσι εγινε, το ειδαμε ολο το σκηνικο, σκετος Αρτμεης Ματσας εγινα...

το αποτελεσμα ηταν να δεχθω μια απιστευτη επιθεση βλακειας απο τον ιδιο και την κοπελια του, κατηγορωντας με εμμεσως πλην σαφως οτι εγω την ειχα κανει την ζημια και πηγαινα να τα ριξω σε αλλον και οτι για να ανακατευομαι την εχω λερωμενη την φωλια μου και αλλες τετοιες αηδιες...

...φυσικα του εστειλα στο διαολο και δεν του εδωσα ποτε τον αριθμο κυκλοφοριας του αυτοκινητου...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    το αποτελεσμα ηταν να δεχθω μια απιστευτη επιθεση βλακειας απο τον ιδιο και την κοπελια του, κατηγορωντας με εμμεσως πλην σαφως οτι εγω την ειχα κανει την ζημια και πηγαινα να τα ριξω σε αλλον και οτι για να ανακατευομαι την εχω λερωμενη την φωλια μου και αλλες τετοιες αηδιες...
    :wacko: :wacko: :wacko:

καλός μ@λ@κ@ς και του λόγου του

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Για ακουστε και αυτο, γιατι μερικες φορες οι ανθρωποι εχουν δυσανεξια στο καλο..

Πριν καποια χρονια πινω ποτακι με φιλους σε μπαρακι στην Φωκιωνος...βιτρινα το μαγαζι για να κοβεις κινηση οξω.

Αραγμενο παπακι ακριβως μπροστα μας και ερχεται ο ηλιθιος με το αυτοκινητο για να παρακαρει, το πεταει κατω και συνεχιζει, το μαζευει απο κατω και το κανει ολιγον τι πουτ@ν@...φυσικα μολις πηρε χαμπαρι τι εγινε την κοπανησε...

Βγαινουμε εξω, σηκωνουμε το παπι το οποιο ηταν ενα GLX χρεπι, αλλα ζημια ειχε γινει, τι να λεμε τωρα...εχουμε συγκρατησει τον αριθμο κυκλοφοριας και αποφασιζουμε αν εμφανιστει ο ιδιοκτητης του οσο ειμαστε στο μαγαζι να βγουμε εξω να του το πουμε κατ ιδιαν, αν οχι να αφησουμε χαρτακι με τον αριθμο του βλακα οδηγου...

σε καποια φαση ερχεται ενα ζευγαρι και παει να καβαλησει το παπι, το βλεπουν και φρικαρουν, βγαινω εξω και πιανω τον οδηγο-ιδιοκτητη και του λεω το και το, ετσι εγινε, το ειδαμε ολο το σκηνικο, σκετος Αρτμεης Ματσας εγινα...

...φυσικα του εστειλα στο διαολο και δεν του εδωσα ποτε τον αριθμο κυκλοφοριας του αυτοκινητου...
    γι'αυτο εχουν βγει τα κινητα με καμερες.
    παιρνεις μια φωτο στο τσακ μπαμ ή τραβας ενα βιντεακι ακομα καλυτερα και μετα πας και μαρτυρας στο δικαστηριο.

Εχετλαίο μπραβο για την κινηση σου!

Re: Αγροτικά part II

Την Κυριακή που μας πέρασε έλαβαν χώρα στο νέο κλειστό γυμναστήριο Χανίων Πανελλήνιοι αγώνες Ju Jitsu. Απέξω χαμός από αυτοκίνητα (ολοκαίνουριο το κλειστό αφενός, χωρίς χώρους πάρκινγκ πέριξ του δε :a31: )
    Και ενώ ψάχνω να παρκάρω βλέπω τύπο με ασημομπλέ "σηκωμένο" αγροτικό με μπαριέρες ο οποίος κάνει άτσαλες μανούβρες για να παρκάρει σε μέρος που φανερά δεν τον βάζει. Κάποτε του φεύγει πίσω το αγροτικό και φορμάρει ολοκαίνουριο Corolla. Tου 'κανε τη μούρη κιμά!
    Και σαν κλασικός βλάκας άρχισε να κοιτά αριστεροδέξια μπας και τον είδανε. Κανείς εκείνη τη στιγμή εκεί κοντά, βάζει πρώτη και φεύγει!
    Του πήρα το νούμερο, το έγραψα μαζί με τα στοιχεία μου σε ένα χαρτί και το έβαλα στον υαλοκαθαριστήρα του θύματος.
    Στο δρόμο όπως έφευγα τον βλέπω παρκαρισμένο 200 μέτρα παρακάτω να περπατάει προς το κλειστό. Τον ρώτησα γιατί δεν άφησε στοιχεία κτλ και μου έκανε το γερμανό. Ποιός είσαι και τι είναι αυτά που μου λες και τα σια.
    Πολύ σωστή η κίνηση σου.
    Δυστυχώς συμφωνώ με αυτό που λές ότι με ορισμένους ανθρώπους δεν υπάρχει ελπίδα.
    Εγώ πάντως θα πω ότι δεν είναι απλά ορισμένοι αλλά δυστυχώς πάρα πολλοί .

Ακριβως το ιδιο συνεβει και σε εμενα μια φορα:

Μαγκας που εκανε ζημια στο παρακρισμα με τζιπακι και εφυγε...

Κρατησα εγω πινακιδα και την εβαλα στο αμαξι του "θυματος"...

Αργοτερα με πηρε και με ευχαριστησε και με τις μερες εμαθε ενα ονομα απο την πινακιδα... ο συγγεκριμενος εχει κανει πολλα τετοια ατυχηματα.

Τελικα δεν ξερω τι εγινε...

Παρόμοια θέματα

1. Vfr 1000 Part Ii
    από gregorgeous89 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2007, 22:18
  2. Το καλό, το άσχημο και το χειρότερο! (Part II)
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2006, 08:41
  3. Gamikoulas part II
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2006, 10:52
  4. The Mall - Part II
    από duck456 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 11:52
  5. Italian TV-Ποια Μενεγάκη... (Part II)
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 09:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF