Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Ζημιά σε μπουζί ...Παπιού???

Νέο μέλος

Ζημιά σε μπουζί ...Παπιού???

Κατα αρχήν καλημέρα σε όλους. Φίλοι μου θέλω την γνώμη σας για κάτι περίεργο που μου συνεβει. Πήγα να πάρω το παπί μου (C50 ΄86) χθές απο την πυλωτή του σπιτιού και το βρήκα με σπασμένο μπουζί??? Κάποιος είχε πάρει πέτρα και είχε σπάσει το πάνω σιδεράκι απο το μπουζί που πιάνει η πίπα. Την πέτρα την άφησε δίπλα!!! Το μηχανάκι δεν είχε τίποτα άλλο απο ότι είδα τουλάχιστον. Τί ήθελε να κάνει ο ποιητής? Ειλικρινά δεν έχω διαφορές με κανέναν. Έχει κανείς ιδέα τι ήταν αυτό?

Στο επαγγελματικό-ερωτικό περιβάλλον έψαξες για τυχόν διαφορές ή αντίποινα?

Το πιθανότερο είναι ότι είχε κολλήσει το σπείρωμα από την πολυκαιρία και προσπάθησε με το χτύπημα να το "χαλαρώσει" για να μπορέσει να το ξεβιδώσει :smilea:

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    σε αλλους εχουν ριξει ζαχαρη στο μοτερ, οποτε και χαρουμενος να σαι
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Νέο μέλος
    Παιζει να θέλαν να το ακινητοποιήσουν για να μην το παρω στη δουλεια και να πηγαιναν ανετοι το πρωι με ενα φορτηγακι για φορτωμα? Αλλα και αυτο κουφό μου ακουγεται. το μηχανακι ειναι 20 ετιας. 200 ευρώ τα πιάνει δεν τα πιάνει

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsian
    Παιζει να θέλαν να το ακινητοποιήσουν για να μην το παρω στη δουλεια και να πηγαιναν ανετοι το πρωι με ενα φορτηγακι για φορτωμα? Αλλα και αυτο κουφό μου ακουγεται. το μηχανακι ειναι 20 ετιας. 200 ευρώ τα πιάνει δεν τα πιάνει
    Θα μπορούσαν απλά να ξεφουσκώσουν ένα λάστιχο, άντε και τα δύο για να σε πείσουν πιο εύκολα να το αφήσεις σπίτι. Αθόρυβα κι ωραία, δεν υπήρχε λόγος να κάθονται να κοπανάνε με κίνδυνο να τους ακούσει κάποιος

Υποθέτω ότι κάποιος παπάκιας έμεινε από μπουζί εκεί κοντά και βρήκε την εύκολη λύση..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Κάποιος έμεινε σίγουρα απο μπουζί... αλλά μπορεί να το ήθελε οχι μόνο για το μηχανάκι του, αλλά και για να κατεβάσει αθόρυβα κανά τζάμι απο κανά αυτοκίνητο γιατί κάτι μπορεί να είχε μέσα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    αλλά και για να κατεβάσει αθόρυβα κανά τζάμι απο κανά αυτοκίνητο γιατί κάτι μπορεί να είχε μέσα.
    Gandalf
    Κι αυτό παίζει αλλά μου φαίνεται λίγο κουλό να βγήκαν τσάρκα για τέτοιες δουλειές χωρίς να κουβαλάνε μαζί τους ένα μπουζί των 3 ευρώ έστω και να ριψοκινδυνέψουν με το παπί του φίλου, ποτέ δεν ξέρεις βέβαια και το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.

Νέο μέλος
    Παιδιά με έχετε αγχώσει, αλλά ευχαριστώ για τα σχόλια

Παιδιά με έχετε αγχώσει, αλλά ευχαριστώ για τα σχόλια
    Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, προσωπικά δεν πιστεύω να εμφανιστούν ξανά αυτός οι αυτοί που το έκαναν, προσπάθησαν να κάνουν τη δουλειά τους -όποια κι αν ήταν αυτή- με το μπουζί του παπιού σου αλλά μάλλον δεν τα κατάφεραν οπότε δεν βλέπω και τον λόγο να επιστρέψουν.

Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να έχεις το νου σου λίγο περισσότερο στο παπί σου, όσο μπορείς τουλάχιστον, τα άγχη όμως κατά 99,9%* δεν έχουν λόγο ύπαρξης όσο αναφορά το συγκεκριμένο θέμα..

*= επειδή θα βρεθεί ένα ρεμάλι και θα ρωτήσει από που έβγαλα το ποσοστό, η απάντηση είναι απ'το μυαλό μου

Ψαρωμένο μέλος Το avatar του/της sputnik
    Παίδες, ακριβώς το ίδιο μου είχε συμβεί τον Μάρτιο του 2008, κάτω από το σπίτι μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε ίδιο μηχανάκι με του φίλου Tsian!

Κατέβηκα να πάω στη δουλειά μου κατά τις 10 το πρωί και το μπουζί ήταν σπασμένο από το σημείο που προεξέχει από τον κινητήρα, ακριβώς εκεί που πιάνει η πίπα. Η πέτρα ήταν αφημένη δίπλα στο μηχανάκι. Μάλιστα, από το χτύπημα είχαν "τραυματίσει" ελαφρά και τις γρίλλιες του μοτέρ κάτω από το μπουζί. Πραγματικά ανεξήγητο, αφού υπέθεσα ότι πρόκειται για κάποιο freak accident (έπεσε σαθρό κομμάτι από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, έκανε γκελ και έσπασε το μπουζί) γιατί άλλη λογική εξήγηση δεν μπορούσα να βρω. Τώρα που διαβάζω και ταυτόσημο περιστατικό, δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Περίεργα πράματα!

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos

ΞΕΡΩ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sputnik
    Παίδες, ακριβώς το ίδιο μου είχε συμβεί τον Μάρτιο του 2008............

Τώρα που διαβάζω και ταυτόσημο περιστατικό, δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Περίεργα πράματα!
    Serial μπούζι-Killer!

Αυτό είναι!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Διαστροφή...

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Κάποιος έμεινε σίγουρα απο μπουζί... αλλά μπορεί να το ήθελε οχι μόνο για το μηχανάκι του, αλλά και για να κατεβάσει αθόρυβα κανά τζάμι απο κανά αυτοκίνητο γιατί κάτι μπορεί να είχε μέσα.

Gandalf
    Το πιθανότερο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Η μπορει το μπουζι να ηταν ιριδιου και να αξιζε πιο πολυ απο το παπι!

Πλακα κανω.....
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου