Την ΠΟΛΥ Καλημέρα μου σε όλες & όλους.
Την λένε «μπουμπού», είναι μια μαύρη καλλονή και με παιδεύει λόγο βάρους [200 κιλά] αλλά την λατρεύω.. την καβαλάω όποτε θέλω χωρίς γκρίνιες, πάμε παντού μαζί, δεν χρειάζεται να την αφήσω από το χέρι για να πάει για ψώνια και πάνω απ'όλα, είναι πολύ καλά στημένη. Και ΕΙΜΑΙ παίδες .. καλά μαζί της. Την λένε XLV650 αλλά εγώ την φωνάζω «μπουμπού» ή «μπουμπούκα».
Πότε πάμε βόλτα;;
Λοιπόν, ας σοβαρευτώ και λίγο .. [κακό δεν κάνει]
Εκτός λοιπόν από την καλημέρα μου, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και τα παρακάτω.
1ον] ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - δικηγόρος [για τροχαία περιστατικά .. φτού φτού μακριά από εμάς αυτά]. Ο Χρήστος είναι φιλαράκι και για ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δικό τους άτομο, μπορούν να τον ενοχλήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα.
Θα έχετε σίγουρα δει κάποιους τύπους με On-Off ή τα «ψευτό-ON OFF» [τύπου TDM] να κουβαλάνε μια «μπανάνα» αλλά ΟΧΙ στην μέση αλλά στο πόδι .. Ε λοιπόν, το έψαξα και μπορώ να σας πω ότι τα παιδιά [Γιάννης & Τάκης] που τα φέρνουν είναι στο κατάστημα «ΕΝΕΔΡΑ». Αυτό το κατάστημα φέρνει, για στρατιώτες - αστυνομικούς - λάτρεις της περιπέτειας [σαν κι'εμένα], πολλά καλά καλούδια. Εγώ την έχω ήδη παραγγείλει και την περιμένω για την επόμενη εβδομάδα.
Παρακάτω θα βρείτε τις φωτό [αν μπορέσω να τις επισυνάψω] αλλιώς, πάρτε με τηλέφωνο να σας πω το πού και το πώς..
Τα λέμε .. Τζίμης
![]()