θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Εχει δωσει την απαντηση με την λεξη αναγκη.Ποιες ειναι οι αναγκες του καθενος για αλογα ειναι καθαρα υποκειμενικο.150 αλογα αραγμενα μπροστα στο καφε ειναι πιο λιγα απο 40 αφηνιασμενα στην εθνικη οδο.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Το λεπόν,
για τις ενδοαστικές μετακινήσεις που αφορούν δουλειές, κέντρο, φόρτωμα, μου αρκούν έως 30 αλόγατα,
για τις ενδοαστικές που αφορούν βόλτες, μου αρκούν έως 90,
για τον επαρχιακό γύρω στα 90,
για ΕΟ γυρω στα 150,
για ταξίδι με φόρτωμα, επαρχιακό, ΕΟ και πόλη από 95 έως 170. Αλλά και λιγότερα αν έχει ικανοποιητική ροπή=> 1200Sport
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Τα 5-6 του MTX ήταν λίγα.. αλλά τώρα με τα 10.5 αφινιασμένα νιώθω..
ΑΡΧΟΝΤΑΣ..:rotflmao:
Επειδή δεν μου αρέσουν οι πολεμικές βόλτες νομίζω ότι ένα super four είναι ότι πρέπει εκτός πόλης και εντός δεν χρειάζεται κάτι πάνω από 250 cc..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Εχει δωσει την απαντηση με την λεξη αναγκη.Ποιες ειναι οι αναγκες του καθενος για αλογα ειναι καθαρα υποκειμενικο.150 αλογα αραγμενα μπροστα στο καφε ειναι πιο λιγα απο 40 αφηνιασμενα στην εθνικη οδο.![]()
![]()
:a19:
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
επειδη μιλατε για αλογα και ιπποδυναμη.....για "αργους" και "γρηγορους"....
θα ριξω το δικο μου και θα φυγω..................
it's more fun to ride a slow bike fast than a fast bike slow.
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Άποψη μου είναι,ας έχεις 200 άλογα και ας κάθονται.Καλυτερα να σου περισσεύουν παρά να σου λείπουν :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Σωστα.Ετσι σκεφτονται κι οι παπουδες με τα πελωρια μερτσεντες αραγμενα στο γκαραζ.:rotflmao: :a5: (στην εφεραΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Άποψη μου είναι,ας έχεις 200 άλογα και ας κάθονται.Καλυτερα να σου περισσεύουν παρά να σου λείπουν :rotflmao:)
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Σωστα.Ετσι σκεφτονται κι οι παπουδες με τα πελωρια μερτσεντες αραγμενα στο γκαραζ.:rotflmao: :a5: (στην εφερα)
Εκεί που δεν θα το περιμένεις,όταν θα είναι εντελώς απρόσμενο...Τότε θα σε χτυπήσω...
Και το καλύτερο είναι ότι θα σε φάει η αγωνία μέχρι τότε.... :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Εκεί που δεν θα το περιμένεις,όταν θα είναι εντελώς απρόσμενο...Τότε θα σε χτυπήσω...
Και το καλύτερο είναι ότι θα σε φάει η αγωνία μέχρι τότε.... :rotflmao: :rotflmao:
Μπα θα μετραω προβατακια και θα κοιμηθω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2-0
πωπω παει για διαμαχη
εγω με 90-100 θα ειμουν φουλ σε ολες τις περιπτωσεις
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
εγω τον κυρ-Αντωνη περιμενω...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2-0
Τα προβατάκια μέτραγες ο ύπνος να σε πάρει αλλά ο breeze σε χτύπησε ύπουλα στο...στομάχι :rotflmao:
2-1
Fortis Fortuna Adiuvat
2-0
Εσείς οι άνω των 45 δεν έχετε και τίποτα καλύτερο να κάνετε το βράδυ έτσι κ αλλιώς όταν ξαπλώσετε...
2-2
Λήγει ισόπαλο το match τα λέμε στα play offs :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat