RANTEBOY STOYS DROMOYS
Να 'σαι καλά, μου έδωσες ιδέα προς τα πού να πάω αύριο!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
Να 'σαι καλά, μου έδωσες ιδέα προς τα πού να πάω αύριο!
![]()
![]()
Το νου σου στις τυφλές , τα προβατάκια περνάνε απέναντι για να βοσκήσουν :hypnotize![]()
ευτυχώς τους τρομάζει ο ήχος και σκορπίζουν …![]()
![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
ευτυχώς που δεν.. γιατί αν κόντεψε να πάρει εσενα με 230 κιλά μηχανή εγώ θα έκανα ανεμοπορίαΑρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
Κόντεψε να με πάρει ο αέρας, αλλά τελικά πήγα![]()
Που είσαι καλό μου παιδί?
Φεύγω σε μία βδομάδα.. λες να έχει καλό καιρό το ΣΚ για καμιά τελευταία βόλτα?
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Το νου σου στις τυφλές , τα προβατάκια περνάνε απέναντι για να βοσκήσουν :hypnotize![]()
ευτυχώς τους τρομάζει ο ήχος και σκορπίζουν …![]()
![]()
Έφτασε η χάρη σου στον Φουρφουρά??
Μπράβο!!!!
Ναι εκεί γύρω έχει μπόοοοολικα μπεμπε!!!!
Που όσο και να τους κάνεις μπιπ! μπιππππππ!!!!
αυτά το χαβά τους!
![]()
we are just a moment in time,
a blink of an eye, a dream for the blind,
visions from a dying brain,
i hope u don't understand
Ο δρόμος απ το σημείο αυτό , που διασχίζει τη περίμετρο του φράγματος ως τη διασταύρωση για Αμαρι για το παλιό δρόμο , πρέπει να είναι σχεδιασμένος από ονειροπόλο μηχανόβιο , δεν εξηγείτε αλλιώς τόση ομορφιά……………Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
Κόντεψε να με πάρει ο αέρας, αλλά τελικά πήγα![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Αρχικά δημιουργήθηκε από effieee
Έφτασε η χάρη σου στον Φουρφουρά??
Μπράβο!!!!
Ναι εκεί γύρω έχει μπόοοοολικα μπεμπε!!!!
Που όσο και να τους κάνεις μπιπ! μπιππππππ!!!!
αυτά το χαβά τους!
![]()
Που να δεις και τους τρεντι γιδοβοσκούς με το σούπερ ντουπερ αγροτικό που ακολουθούν το κοπάδι , να σε στραβοκοιτάνε που χάλασες την ηρεμία τους……..![]()
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Χαλαρά! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ευτυχώς που δεν.. γιατί αν κόντεψε να πάρει εσενα με 230 κιλά μηχανή εγώ θα έκανα ανεμοπορίαΠου είσαι καλό μου παιδί?
Φεύγω σε μία βδομάδα.. λες να έχει καλό καιρό το ΣΚ για καμιά τελευταία βόλτα?
![]()
Εγώ που είμαι βρέ ή εσύ που άνοιξε η γή κ σε κατάπιε; Κάτι έχω υπόψη μου σια το Σ/Κ... Θα μιλήσουμε![]()
Πίστεψε με τους βλέπω κι αυτούς.. και άλλους....Αρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Που να δεις και τους τρεντι γιδοβοσκούς με το σούπερ ντουπερ αγροτικό που ακολουθούν το κοπάδι , να σε στραβοκοιτάνε που χάλασες την ηρεμία τους……..![]()
Νότια Κρήτη μένω!
we are just a moment in time,
a blink of an eye, a dream for the blind,
visions from a dying brain,
i hope u don't understand
Σε λυπάμαι :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από effieee
Πίστεψε με τους βλέπω κι αυτούς.. και άλλους....
Νότια Κρήτη μένω!![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από effieee
Πίστεψε με τους βλέπω κι αυτούς.. και άλλους....
Νότια Κρήτη μένω!
Ε τότε Πάσχα πάμε για ρακές
και πίτες με γιαούρτι………..:a19: :a19: :a19: :a19:![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα περάσεις από Ψηλορείτη και δεν έχει σύννεφα στύλε καμιά φωτο , γιατί μου κρυβότανε και τις 2 μέρες ……
Υπάρχει προσβασημο καταφύγιο εκεί πάνω ?
RANTEBOY STOYS DROMOYS
Ρωτάς τον MikeG που έχει οργώσει με το KTM την ΚρήτηΑρχικά δημιουργήθηκε από xristoforos
Ε τότε Πάσχα πάμε για ρακές
και πίτες με γιαούρτι………..:a19: :a19: :a19: :a19:![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα περάσεις από Ψηλορείτη και δεν έχει σύννεφα στύλε καμιά φωτο , γιατί μου κρυβότανε και τις 2 μέρες ……
Υπάρχει προσβασημο καταφύγιο εκεί πάνω ?![]()
Φίλε MikeG
Δώσε μας την εμπειρία σου στο κεφάλαιο Ψηλορείτης..........
RANTEBOY STOYS DROMOYS