Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 2 από 2

Θέμα: Σωληνάκια υψηλής

Σωληνάκια υψηλής

Γεία σας παιδιά,θα ήθελα την γνώμη σας επάνω σε τρία θέματα που αφορούν τα υψηλής:

1ο)Είναι καλύτερα να τραβηχθούν δύο σωληνάκια ένα για κάθε δαγκάνα ή ένα και μετά γέφυρα;

2ο)Μου προτείνετε set ή να κόψω με το μέτρο και μετά ρακόρ και όλα μαζί μάστορα και πέρασμα;

3o)Σε περίπτωση αλλαγής είτε της τρόμπας του μπροστινού είτε των δαγκανών χρειάζεται άλλα ρακόρ ή δεν τίθεται θέμα συμβατότητας;

Η μετατροπή αφορά GSX-R 1000 K7.

Υ.Γ.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μάρκα για υψηλής.Μήπως ξέρετε ποίες δαγκάνες της Brembo είναι καλύτερες οι monobloc ή οι HP Radial;

Ευχαριστω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Re: Σωληνάκια υψηλής

Αρχικά δημιουργήθηκε από lotinia
    Γεία σας παιδιά,θα ήθελα την γνώμη σας επάνω σε τρία θέματα που αφορούν τα υψηλής:

1ο)Είναι καλύτερα να τραβηχθούν δύο σωληνάκια ένα για κάθε δαγκάνα ή ένα και μετά γέφυρα;

2ο)Μου προτείνετε set ή να κόψω με το μέτρο και μετά ρακόρ και όλα μαζί μάστορα και πέρασμα;

3o)Σε περίπτωση αλλαγής είτε της τρόμπας του μπροστινού είτε των δαγκανών χρειάζεται άλλα ρακόρ ή δεν τίθεται θέμα συμβατότητας;

Η μετατροπή αφορά GSX-R 1000 K7.

Υ.Γ.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια μάρκα για υψηλής.Μήπως ξέρετε ποίες δαγκάνες της Brembo είναι καλύτερες οι monobloc ή οι HP Radial;

Ευχαριστω!
    1)Αποψη μου καλυτερα 2 σωλινακια.Αν βαλεις γεφυρα προσεξε να κανεις τελεια εξαερωση στο συστημα.
    2)Σετ γιατι αμα τα κατασκευασεις μπορει να υπαρχουν ατελειες με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.
    3)Αρκει τα ρακορ να εχουν τις ιδιες γωνιες.Δλδ αν τωρα τα ρακορ ειναι ισια και μετα χρειαζεσε με γωνια τοτε δεν θα κανουν...(δεν ξερω αν το καταλαβες αυτο:smilea: )

Παρόμοια θέματα

1. Σωληνακια υψηλης
    από κουκουρουκου στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2006, 19:22
  2. Σωληνάκια Υψηλής Goodridge
    από sporky στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 23:40
  3. About Σωληνάκια Υψηλής
    από turist στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0