Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 89

Θέμα: ... έλα να ετοιμαζόμαστε ...

... έλα να ετοιμαζόμαστε ...

απο το καλοκαίρι το κουβεντιάζουμε, αλλά μια οι υποχρεώσεις, μια ο καιρός, μια ο υπερμηχανικός που έχει πιάσει το μπουσάκι μου και δε λέει να το τελειώσει, όλο στην αναβολή είμαστε ...

μέσα στο φεβρουάριο λοιπόν και εφόσον ο καιρός μας το επιτρέψει, μια μικρή παρέα θα ξεκινήσει σάββατο πρωί-πρωί με προορισμό ένα χωριο λίγο έξω απο τη θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει την επόμενη μέρα βράδυ-βράδυ!

σιγά την εκδρομή ρε φιλαράκι, θα μου πείτε ...
    ... μια και ποτέ δεν ήμουν καλός στη γωγραφία, είπα να να χαράξω διαδρομή στο google, μη τυχόν και χαθώ .... το θέμα είναι, ότι μου βγάζει εκτιμώμενη ώρα ταξιδίου ....
    ...
    ...
    ... 1 day & 13 hours.!!!!

ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!!
    ξέρετε εσείς ποιοί είστε ...

τσεκάρετε τα μηχανάκια σας, φτιάχτε τις σέλες σας, αλλάχτε λάδια, κλείστε ραντεβού για να ξαναλλάξετε μετα απο τρείς μέρες, πάρτε αλοιφές για κάλους, πάρτε κρέμες για αιμοροίδες, πάρτε αμα βρείτε και κανα κώλο ανταλλακτικό, γιατί ....
    το ταξίδι θέλει κώλο, αντίκωλο και κομμάτι απο άλλο κώλο, όπως έλεγε η γιαγιά μου για το σχολείο!

το google μέτρησε 1937 χιλιόμετρα διαδρομής ....και να ΄στε σίγουροι, ότι κάποιο τρόπο θα βρούμε για να στρογγυλέψουμε το νούμερο!

...μια πρώτη γεύση! θα ξεκινήσουμε για κάστρο, θα ανεβούμε αράχωβα, θα κατεβούμε ιτέα, ναυπακτο, μεσολόγγι, το κόβουμε αριστερά για αστακό, πάλαιρο, βόνιτσα, γυρνάμε λίγο πίσω για αμφιλοχία & ανεβαίνουμε για άρτα, γιάννενα, μέτσοβο, κατεβαίνουμε προς τον κάμπο του δεσπότη και κάποια στιγμή πιάνουμε εγνατία για θεσσαλονίκη όπου και ξαναβγαίνουμε σε επαρχιακό μέχρι τον τελικό προορισμό μας ....

για τον γυρισμό θα κατέβουμε προς καλαμπάκα, λίμνη πλαστήρα, κέδρο, λουτρά σμοκόβου, θα καταλήξουμε μετά απο αρκετή ώρα μακρακώμη, θα ανεβούμε καρπενήσι, προυσό, θα κατεβούμε στην τριχωνίδα, Παραβολα, Αντίριο και βλέπουμε .....

η παραπάνω διαδρομή δεν είναι η ακριβής, λεπτομέρειες & μικροαλλαγές, απο κοντά ....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Η εκδρομή! 1937χλμ ....jpg 
Προβολές:	927 
Μέγεθος:	26,8 KB 
ID:	154139

Racefit Growler...τελος!!
    τα χουμε για πρωινο αυτα τα χλμ ρε συ
    βαλε λιγα ακομα

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    παντως αν σας βγαλει ο δρομος Τρικαλα καντε μια σταση για καφε αν θελετε ή για φαγητο
    αν ειδα καλα σας βγαζει απο εδω
    μιας και δεν μπορω να ακολουθησω αν θελετε πινουμε ενα καφεδακι μαζι
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    παντως αν σας βγαλει ο δρομος Τρικαλα καντε μια σταση για καφε αν θελετε ή για φαγητο
    αν ειδα καλα σας βγαζει απο εδω
    μιας και δεν μπορω να ακολουθησω αν θελετε πινουμε ενα καφεδακι μαζι
    άμα έχει λιακάδα, και μας έχεις χώρο στην ασκλκηπιού για τα μηχανάκια ....

Παλαιό μέλος
    Σου λείπουν το X, το Y και το Z.....

απανω στην Ασκληπιου εχει μαγαζι ο αδερφος μου...καφετερια...
    στο τριγωνο αν ξερεις

τι ηρθαν κατι γνωστοι και καπου επρεπε να αφησουν τα μηχανακια για να τα βλεπουμε...

ολη η ασκληπιου δικια σας
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    απανω στην Ασκληπιου εχει μαγαζι ο αδερφος μου...καφετερια...
    στο τριγωνο αν ξερεις

τι ηρθαν κατι γνωστοι και καπου επρεπε να αφησουν τα μηχανακια για να τα βλεπουμε...

ολη η ασκληπιου δικια σας
    πριν απο 20 χρόνια θυμάμαι, έψαχνα τρόπο για να τρυπώσω στα ηλεκτρονικά στο τρίγωνο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: στο ....πως το λέγανε και δε μου ΄ρχεται ...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Σύντροφε ΠΑΠ, κατ αρχάς η ΠΣΚ / moto.gr είναι μαζί σου, και θα στείλει εκπροσώπηση!

Τη διαδρομή που διάλεξες---υπέροχη και πράγματι σιδερόκωλη---ειδικά για Φλεβάρη την κόβω λίγο δύσκολη (δεν νομίζω όλα τα ορεινά περάσματα που περιλαμβάνει να είναι ανοιχτά).

Όπως και να 'χει πάντως, εσύ κάνεις κουμάντο, εμείς μαζί σου!

εγω δεν το προλαβα καν...

ο αδερφος μου (Priest) το προλαβε και προσπαθουσε να μπει και αυτος...δεν τα καταφερε ποτε

play house

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ξαδερφε...

Με το καλο θα εχω αναρωσση τελειως και ψηνομαι...Αλλα!!! Η διαδρομη που θελεις δεν περνα απο ολους με μεγαλη ευκολια...Εχει σιγουρα σημεια με παγο και πιθανολογο και χιονακι!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Σύντροφε ΠΑΠ, κατ αρχάς η ΠΣΚ / moto.gr είναι μαζί σου, και θα στείλει εκπροσώπηση!

Τη διαδρομή που διάλεξες---υπέροχη και πράγματι σιδερόκωλη---ειδικά για Φλεβάρη την κόβω λίγο δύσκολη (δεν νομίζω όλα τα ορεινά περάσματα που περιλαμβάνει να είναι ανοιχτά).

Όπως και να 'χει πάντως, εσύ κάνεις κουμάντο, εμείς μαζί σου!

θα κοιτάξουμε να ενημερωθούμε για χιόνια και αναλόγως προσαρμόζουμε και τη διαδρομή ..

ήξερα ότι θα απαντούσες αμέσως!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    μια καλή προπόνηση για το 36ωρο

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    μια καλή προπόνηση για το 36ωρο
    το 36ωρο δε θα πιάνει μια, μπροστά σε αυτό το σ/κ ...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator

Re: ... έλα να ετοιμαζόμαστε ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

μέσα στο φεβρουάριο

...

μέτσοβο ... πλαστήρα ... λουτρά σμοκόβου ... ρεντίνα ... καρπενήσι ... προυσό,

...

τσεκάρετε τα μηχανάκια σας, φτιάχτε τις σέλες σας, αλλάχτε λάδια, κλείστε ραντεβού για να ξαναλλάξετε μετα απο τρείς μέρες,
    Αν μπορείτε να καβατζώσετε και κάνα σετ πλαστικούλια, κανα δυο μανετούλες (έτσι να βρίσκονται, βρε αδερφέ), κακό δεν θα 'ταν... καθόλου κακό!

Α ρε Παπ, μας βλέπω σε έξοδα!

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έλα να μαζευόμαστε ...!!!
    από OldMan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2006, 17:00
  2. Ελα να διαβάζουμε Τεχνικά λίγο...
    από free rider στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2004, 11:45
  3. Έλα να σΕ πω μωρή πατσα-βούρα SouperGayzer
    από Zanzibar στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2004, 14:06
  4. Έλα να μαζευτούμε έχουμε πολλά να πούμε!!!
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2004, 12:54
  5. Ελα να παμε στα...Καλαβρυτα.
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 08:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας