απο το καλοκαίρι το κουβεντιάζουμε, αλλά μια οι υποχρεώσεις, μια ο καιρός, μια ο υπερμηχανικός που έχει πιάσει το μπουσάκι μου και δε λέει να το τελειώσει, όλο στην αναβολή είμαστε ...
μέσα στο φεβρουάριο λοιπόν και εφόσον ο καιρός μας το επιτρέψει, μια μικρή παρέα θα ξεκινήσει σάββατο πρωί-πρωί με προορισμό ένα χωριο λίγο έξω απο τη θεσσαλονίκη και θα επιστρέψει την επόμενη μέρα βράδυ-βράδυ!
σιγά την εκδρομή ρε φιλαράκι, θα μου πείτε ...
... μια και ποτέ δεν ήμουν καλός στη γωγραφία, είπα να να χαράξω διαδρομή στο google, μη τυχόν και χαθώ .... το θέμα είναι, ότι μου βγάζει εκτιμώμενη ώρα ταξιδίου ....
...
...
... 1 day & 13 hours.!!!!![]()
ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!!
ξέρετε εσείς ποιοί είστε ...
τσεκάρετε τα μηχανάκια σας, φτιάχτε τις σέλες σας, αλλάχτε λάδια, κλείστε ραντεβού για να ξαναλλάξετε μετα απο τρείς μέρες, πάρτε αλοιφές για κάλους, πάρτε κρέμες για αιμοροίδες, πάρτε αμα βρείτε και κανα κώλο ανταλλακτικό, γιατί ....
το ταξίδι θέλει κώλο, αντίκωλο και κομμάτι απο άλλο κώλο, όπως έλεγε η γιαγιά μου για το σχολείο!
το google μέτρησε 1937 χιλιόμετρα διαδρομής ....και να ΄στε σίγουροι, ότι κάποιο τρόπο θα βρούμε για να στρογγυλέψουμε το νούμερο!![]()