παιδια θελω να μαθω τι πιστευετε.γινεται?![]()
αν ας πουμε βρεθει συστημα απο αλλο μηχανακι πραμοιου κιβυσμου,μπει αισθητηρας και εγκεφαλος δεν γινεται?ο κινητηρας ουσιαστηκα ιδιος δεν ειναι?
αν ας πουμε βρεθει συστημα απο αλλο μηχανακι πραμοιου κιβυσμου,μπει αισθητηρας και εγκεφαλος δεν γινεται?ο κινητηρας ουσιαστηκα ιδιος δεν ειναι?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a029:
(για τον Αντώνιο τον Τεχνικό τα παραπάνω φίλε)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Θεωρητικά γίνεται, αλλά μεγάλο το κόστος και θα πρέπει να πας σε δοκιμασμένη λύση.Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
Αλλιώς θα πρέπει να ρίξεις χρήμα για μετρήσεις, πειράματα κλπ.
Αν προκειται για κινητήρα ο οποίος εχει βγεί και με καρμπ και με ψεκασμό είναι σχετικά απλά τα πράγματα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
νομιζω το transalp 700 ειναι ψεκαστο.οι κινητηρες εχουν αρκετα κοινα με το δικο μου (bros 400)
καλλίτερα με καρμπς, φίλε...
πίστεψέ με, δεν θες να μπλέξεις με ψεκαστήρια...
(ακόμη στο αμάξι μου έχω ένα 4πλό Holley Street Avenger 670 cfm με vacuum secondaries και παίρνει με μισή στροφή στροφάλου Π.Κ.)
Σημ: Π.Κ.--> Παντός Καιρού ή αλλιώς Τα Πάντα Όλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
καλλίτερα με καρμπς, φίλε...
πίστεψέ με, δεν θες να μπλέξεις με ψεκαστήρια...
(ακόμη στο αμάξι μου έχω ένα 4πλό Holley Street Avenger 670 cfm με vacuum secondaries και παίρνει με μισή στροφή στροφάλου Π.Κ.)
Τι αμάξι έχεις, αν επιτρέπεται ?
ξερω...μερικες φορες υπαρχουν πραγματα που ολοι τα θεωρουν δυσκολα η ακομη και ανεφικτα!αλλα δεν προσπαθει κανενας να δει πως ειναι η αλλη οψη του νομισματος μηπως δεν ειναι δυσκολο βρε παιδι μου?.
παντως απ'οτι καταλαβαινω ειναι εφικτο...ξερει κανεις σιγουρα τι πρεπει να αλλαχτει η/και προστεθει?
κοιτουσα μια bmw boxer και σκευτηκα "αν δηλ. παρω αυτο το τσουτσουνι και βγαλω το καρμπ δεν γινεται?"(ε και τον εγκεφαλο....)
μια απλη σκεψη....![]()
υ.γ το καρμπυρατερ ειναι μπελας...![]()
και γω οταν αλλαξα απο autolite 4100 σε holley600 ειδα μεγαλη διαφορα.. ισως να εφταιγε και η ηλικια του carb.. τι αμαξι εχεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
+645![]()
THERE'S NO SCHOOL , LIKE THE O L D SCHOOL ! ! !
Accipere quam facere praestat injuriam
Ενα Citroen DCV του 76 εχει.:rotflmao: :rotflmao: Πες Τασο τι αμαξι εχεις(ειμαι πολυ περιεργος εως αδιακριτος)Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
και γω οταν αλλαξα απο autolite 4100 σε holley600 ειδα μεγαλη διαφορα.. ισως να εφταιγε και η ηλικια του carb.. τι αμαξι εχεις???![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Κοιτα στο net για τα συστηματα microsquirt. Γενικα γινεται, αλλα εχει νοημα μονο σαν ασκηση μηχανολογιας. Το κυριοτερο προβλημα (εκτος του οικονομικου) θα ειναι ανα βρεις σωματα ψεκασμου να ταιριαζουν στους κυλινδρους σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
κοιτα λιγο στο site www.streetmax.nl , εκει 8α δεις μετατροπες που εχουν κανει σε vmax,fzr1000,gsxr1100w και zx9r..Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
plug and play παντως σιγουρα δεν ειναι..
![]()
![]()
τι εννοεις ασκηση??τιθεται θεμα αξιοπιστιας?Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Κοιτα στο net για τα συστηματα microsquirt. Γενικα γινεται, αλλα εχει νοημα μονο σαν ασκηση μηχανολογιας. Το κυριοτερο προβλημα (εκτος του οικονομικου) θα ειναι ανα βρεις σωματα ψεκασμου να ταιριαζουν στους κυλινδρους σου.
οταν λες"να ταιριαζουν στους κυλινδρους σου"
εννοεις χωροταξικα?
σαν διαστασεις?(διαμετρο)
η υπαρχει κατι αλλο?
ποια ειναι δηλ. η σχεση που πρεπει να υπαρχει αναμεσα στον κυλινδρο και το σωμα?
Υ.Γ το site streetmax ειναι γερμανικο!!![]()
![]()
.
.
εγω παντως δεν μιλαω για custom συστημα.αν βρω απο μαζικης παραγωγης σε καμια μαντρα και το παρω κοψοχρονια!!
τεσπα υποθετικα μιλαω να δω τι παιζει.ειναι πολυ ενδιαφερον!μου αρεσει να κανω "εξαλα" πραγματα![]()
Ο εγκέφαλος σίγουρα θέλει απαναπρογραμματισμό εκτός απο τα φυσικά μεγέθη.Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
τι εννοεις ασκηση??τιθεται θεμα αξιοπιστιας?
οταν λες"να ταιριαζουν στους κυλινδρους σου"
εννοεις χωροταξικα?
σαν διαστασεις?(διαμετρο)
η υπαρχει κατι αλλο?
ποια ειναι δηλ. η σχεση που πρεπει να υπαρχει αναμεσα στον κυλινδρο και το σωμα?
Υ.Γ το site streetmax ειναι γερμανικο!!![]()
![]()
.
.
εγω παντως δεν μιλαω για custom συστημα.αν βρω απο μαζικης παραγωγης σε καμια μαντρα και το παρω κοψοχρονια!!
τεσπα υποθετικα μιλαω να δω τι παιζει.ειναι πολυ ενδιαφερον!μου αρεσει να κανω "εξαλα" πραγματα![]()
Και δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται σε μαζικής παραγωγής.