Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: τι να του απαντησω?

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy

τι να του απαντησω?

θελω να σας περιγραψω ενα περιστατικο που μου συναιβει καθως γυρνουσα απο το σχολειο.

στον δρομο λοιπον που πηγαινα με κατι φιλους βλεπω εναν μαθητη του λυκειου μας με ενα καινουριο runner 50αρι. καλα μεχρι εδω.

προσεξα οτι το κρανος το ειχε μαζι του και οχι μονο δεν το φορουσε αλλα το ειχε στηριξει αναμεσα στα ποδια και το κρατουσε με το αριστερο του χερι. ουσιαστικα οδηγουσε μονο με το δεξι. (διπλο το κακο) σκεφτηκα να του πω τιποτα αλλα λεω δεν παει στο καλο.

σκεπτομενος ομως τα χιλια δυο που εχω διαβασει εδω μεσα, λεω ας του πω δυο κουβεντες και ας πεσουν στο κενο.

τον πετυχαινω λοιπον λιγο πιο κατω και τον ρωταω το εξης ευλογο, γιατι ρε φιλε δεν φορας το κρανος? για το καλο σου ειναι!!

και τι γυρναει και μου λεει ?

σιγα μωρε, γιατι να το φορεσω??

ε, λοιπον τι να απαντησω σε αυτο το παιδι, που με ρωταει ουσιαστικα για ποιο λογο να το φορεσει?
    μηπως ειναι δυσκολο?
    μηπως για να του σωσει τη ζωη, αν συμβει κατι?

και με τι μοτοσυκλετιστικη παιδεια εισερχεται στον δυσκολο αυτο κοσμο της μοτο?

Κάποια στιγμή θα μάθει γιατί πρέπει να φορέσει το κράνος.Ας ελπίσουμε μετά να είναι ζωντανός για να το χρησιμοποιήσει...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    βασικα το κρανος δεν το φοραμε μονο για να προστατεψουμε την κεφαλα μας(το βασικοτερο) αλλα για να ειναι ασφαλης και οι αλλοι απο μας.τι εννοω...
    πολυ απλα κρανος με κατεβασμενη ζελατινα δεν επιτρεπει στον αναβατη να χασει τον ελεγχο της μοτοσυκλετας του απο εξωγενεις παραγοντες ,φυσικα αιτια π.χ. εντομα,δυνατος αερας ,σκονες και πολλα αλλα στα οποια δεν ειμαστε απ'ευθειας υπαιτιοι αλλα αναγκαστικα πρεπει να φυλλαγομαστε.
    οσων αφορα εμενα ,δεν μπορω να καβαλησω το Super Duke μου χωρις κρανος γιατι και το εχω συνιθησει αλλα και δεν αντεχω τον αερα στα ματια πανω απο τα 60-70 χλμ.
    οποτε φιλαρακι επρεπε να του πεις οτι τη δικη του κεφαλα δεν την σκεφτεται αλλα αν του μπει κανα ζωυφιο στο ματι ,καβαλησει κανα πεζοδρομιο και σκοτωσει κανα παιδακι θα του σπασει ο πατερας του παιδιου το κεφαλι...

Re: τι να του απαντησω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
    θελω να σας περιγραψω ενα περιστατικο ...
    φιλαρακι μου το λυπηρο είναι πως εν έτη 2009 στη χωρα μας την εξερεση την αποτελείς εσύ και όχι το παλικαρακι που περιεγραψες.

εσυ σαν νεος πως νοιώθεις και πιστευεις πως θα μπορουσε να καταλαβει 2 πραγματα; Τι θα μπορουσε να κανει η πολιτεια;

Αυτό που γράφει ένας συνάδελφος εδω μέσα.

"Υπάρχουν 2 ειδών μοτοσυκλετιστές. Αυτοί που έχουν πέσουν ήδη ΚΑΙ αυτοί που ΘΑ πέσουν"

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Κάθε χρόνο, πάνω από 10000 άτομα πεθαίνουν στους δρόμους και 30000 τραυματίζονται σοβαρά. Αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες οικογένειες γίνονται συντρίμια. Οι οικογένειες βασανίζονται από το χαμό ενός αγαπημένου προσώπου. Σακατεύονται από το μειωμένο εισόδημα στην προσπάθεια να φροντίσουν στα ξαφνικά ένα συγγενή με μόνιμη εγκεφαλική ζημιά. Η πικρή αλήθεια, είναι ότι 40% αυτών των περιπτώσεων θα μπορούσε να είχε προληφθεί, από την απλή χρήση ενός κράνους. Εφόσον έχετε το γνώθει σ' αυτόν, δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Ισως αν δειξεις αυτες τις φωτογραφιες, καταλαβει...
    1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	n576426741_1531124_6996.jpg 
Προβολές:	579 
Μέγεθος:	46,4 KB 
ID:	158449

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    πετυχημενες φωτογραφιες menos!

μερικες φορες το σοκ μπορει να δρασει θετικα...

Νέο μέλος Το avatar του/της icet

ε, λοιπον τι να απαντησω σε αυτο το παιδι, που με ρωταει ουσιαστικα για ποιο λογο να το φορεσει?
    Δώστου το link αυτής της συζήτησης μπας και μπορέσει να δει λίγο πιο μακριά από το "τώρα"
    ---biip biip---

Μανιβελάτο μέλος
    Δεν ξέρω πως μπορείς να τον πείσεις να φοράει κράνος, αν τον έμαθε έτσι η οικογένεια του, αν βλέπει τους δικούς του να μην φοράνε ζώνη, να μην φοράνε κράνος κτλπ Δυστηχώς ορισμένες φορές η έλειψη παιδείας και κρίσης κάνουν κάποια αυτονόητα πράγματα όχι και τόσο προφανή. Το κρίμα είναι ότι το πιο πιθανό είναι αυτό που είπε ο project breeze, συνήθως μαθαίνουν αφού πάθουν, και πάντα ελπίζεις το πάθημα να μην είναι σοβαρό.. Μία βόλτα από ένα νοσοκομείο, ή μία κουβέντα με πλήρωμα ασθενοφόρου θα τον έπειθε, όμως ποιος θα τον πάρει από το χεράκι με το ζόρι για να τον πάει? Κανείς. Και επειδή δεν είναι πάντα δεδομένο ότι η οικογένεια θα συμβουλέψει ή θα ενδιαφερθεί για το αυτονόητο θα έπρεπε η ίδια η κοινωνία μέσα από το σχολείο, ή δεν ξέρω ποιον άλλον θεσμό να φροντίζει να κάνει αντίστοιχες καμπάνιες, να διδάσκει οδική συμπεριφορά, παιδεία γενικότερα, όμως ως γνωστόν εμείς εδώ δίνουμε στα παιδιά κατάρτιση με το τσουβάλι αλλά κρίση και παιδεία 0. Είχα λίγα χρόνια να παω Γαλλία, και το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όλα τα παιδιά 15-16 χρονών φορούσαν φουλ, όχι απλά κράνος, φουλ εξάρτηση. Προσπάθησα μάταια να βρω έστω και έναν χωρίς. Ούτε ένας. Χαίρομαι τουλάχιστον πολύ, που υπάρχουν εξαιρέσεις όπως εσύ που σκέφτονται. Καλά και προσεκτικά χιλιόμετρα.
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    δωστου μια κλοτσια στα @@ και πες του <<αυτο δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστα σε κατι αλλα>>

παρανοικη απαντηση το ξερω...αλλα μολις ανεβηκα πανω στο σπιτι γιατι ημουν στο λαπτοπ και ακουω εναν δυστηχως γνωριμο ηχο πεταχτηκα παπακι λεω ο ωμος μου για εναν περιεργο λογο με πονεσε παρα πανω απο οτι ολη την μερα και βγηκα εξω τελικα τον πηρε το ασθενοφορο ας ειναι καλα...

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

θελω να σας περιγραψω ενα περιστατικο που μου συναιβει καθως γυρνουσα απο το σχολειο.

στον δρομο λοιπον που πηγαινα με κατι φιλους βλεπω εναν μαθητη του λυκειου μας με ενα καινουριο runner 50αρι. καλα μεχρι εδω.

προσεξα οτι το κρανος το ειχε μαζι του και οχι μονο δεν το φορουσε αλλα το ειχε στηριξει αναμεσα στα ποδια και το κρατουσε με το αριστερο του χερι. ουσιαστικα οδηγουσε μονο με το δεξι. (διπλο το κακο) σκεφτηκα να του πω τιποτα αλλα λεω δεν παει στο καλο.

σκεπτομενος ομως τα χιλια δυο που εχω διαβασει εδω μεσα, λεω ας του πω δυο κουβεντες και ας πεσουν στο κενο.

τον πετυχαινω λοιπον λιγο πιο κατω και τον ρωταω το εξης ευλογο, γιατι ρε φιλε δεν φορας το κρανος? για το καλο σου ειναι!!

και τι γυρναει και μου λεει ?

σιγα μωρε, γιατι να το φορεσω??

μηπως ειναι δυσκολο?
    μηπως για να του σωσει τη ζωη, αν συμβει κατι?

και με τι μοτοσυκλετιστικη παιδεια εισερχεται στον δυσκολο αυτο κοσμο της μοτο?
    πηγαινε και πεστου αν εχει τα @@ να παρει φορα και να κουτουλησει οσο πιο δυνατα μπορει εναν τοιχο του σχολειου σας....αφου θα σου πει τι μαλακιες λες....απαντησε του ποσο μεγαλυτερη μαλακια κανει και ποσο περισσοτερο θα πονεσει (αν ειναι τυχερος) αν πεσει η τον ριξουν και δεν φοραει κρανος....και αν σου απαντησει οτι αυτος δεν θα πεσει ποτε...ρωτα τον αν ειχε ποδηλατο και αν επεσε ποτε απο αυτο....

Μανιβελάτο μέλος

Re: Re: τι να του απαντησω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    πηγαινε και πεστου αν εχει τα @@ να παρει φορα και να κουτουλησει οσο πιο δυνατα μπορει εναν τοιχο του σχολειου σας....αφου θα σου πει τι μαλακιες λες....απαντησε του ποσο μεγαλυτερη μαλακια κανει και ποσο περισσοτερο θα πονεσει (αν ειναι τυχερος) αν πεσει η τον ριξουν και δεν φοραει κρανος....και αν σου απαντησει οτι αυτος δεν θα πεσει ποτε...ρωτα τον αν ειχε ποδηλατο και αν επεσε ποτε απο αυτο....

Δυστυχώς δεν πρόκειται να σοκαριστεί, και για να καταλάβει χρειάζεται ένα σοκ.. όσες φορές και να προσπάθησα να μιλήσω σε κάποιο πιτσιρικά μου απάντησε με ύφος οτι αυτός δεν είναι βλάκας για να πέσει.. ότι και αν έλεγα.. απλά στον βρόντο..

(μεταξύ μας με το ποδήλατο έχω φάει απίστευτες ακόμα θυμάμαι αυτήν που κατέληξε σε μια τριανταφυλλιά και έχω γλιτώσει άλλες τόσες.. ορισμένες από τις οποίες θα μπορούσαν να με στείλουν αδιάβαστο )
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed

Re: Re: τι να του απαντησω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

δεν νομιζω κανενας απο αυτους τους ανεγκεφαλους να μην το εχουν σκεφτει ποτε αυτο.ειναι μια αλλη δυναμη....μαγικη...δεν ξερω.εγω την λεω βλακεια.
    το να λες "δεν θα συμβει ποτε σε μενα αυτο"ειναι τελειως ηλιθιο αλλα παρ'ολ'αυτα ειναι πραγματικο!!!!και οχι μονο κρανος τουλαχιστων και μπουφαν.
    .
    .
    .
    η εμπειρια δεν μπορει να δοθει σε κανεναν απο κανεναν.πρεπει να την αποκτησουμε μονοι μας.ας ελπισουμε οτι αυτος θα την αποκτησει αναιμακτα.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2012, 12:45
  2. Τι παπουτσάκια να του βάλω?
    από SALTAPIDAS στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 23:14
  3. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ...
    από BAD BOY στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 08:35