Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Αδειες κυκλοφοριας σε κολλα Α4

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pattaya boy

Αδειες κυκλοφοριας σε κολλα Α4

Παιδες οταν εκανα τα χαρτια της μεταβιβασης για το καινουριο μοτορι, η αδεια κυκλοφοριας που μου δωσανε ειναι ενα απλο χαρτι σε κολα Α4.
    Σε ερωτηση που τους εκανα γιατι δεν μου δωσανε την κανονικη πρασινη αδεια μου απαντισαν οτι εχει τελειωσει και τις λιγες που εμειναν τις δινουν μονο σε οχηματα διεθνων μεταφορων.
    Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ακουσα πως με την αδεια σε κολα Α4 δεν μπορεις να ταξιδεψεις εκτος συνορων και εχω προγραματισμενο ταξιδι για τον Ιουνιο .
    Δηλαδη καποιος που θα αγορασει δικο του οχημα αυτην την περιοδο του δινουνε ενα κωλοχαρτι για αδεια κυκλοφοριας με το οποιο αν θελησει να ταξιδεψει εκτος συνορων θα του απαγορευτει η εξοδος απο τη χωρα?
    Ξερει κανεις κατι επι του θεματος βρε παιδια και τι μπορω να κανω για να παρω την κανονικη αδεια? Στην Θεσσαλονικη δινουνε τετοιες αδειες κυκλοφοριας, για αλλες πολεις δεν γνωριζω.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Καιστην αθηνα τετοιες δινουνε. Εμενα μου ειχαν πει, πως οταν ακουσω στις ειδησεις πως εχουν παλι κανονικες αδειες, ν α περασω απο το υπουργειο να μου φτιαξουν μια. Εννοειται χωρις κοστος. Λογω του ταξιδιου θα πας κανα μηνα νωριτερα και θα τους ζητησεις να στην κανουν κανονικη. Ελπιζω να συγκινηθει καποιος υπαλληλος κΙ να στην μετατρεψει.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Μια χαρα ειναι το Α4, εμενα μου την ειχαν δωσει κατι μεταξυ τσιγαροχαρτου και τιμολογιου, τρομρη ποιοτητα χαρτιου ..

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Και στην Πάτρα το ίδιο συμβαίνει...................

Φαίνεται πως οι μεταβιβάσεις και οι νέες εκδόσεις αδειών,
    είναι τόσες πολλές (όλη η Ελλάδα αγοράζει ή πουλαει οχήματα )
    ώστε ξεμένουν από έντυπα.........

Βέβαια μπορεί και λόγω λιτότητας να παραγγέλνει η κάθε διεύθυνση
    δύο - δύο τα έντυπα των αδειών κυκλοφορίας.........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Banned
    Τετοιες δινουμε ελλειψη χαρτονιου σχεδον σε ολη την ελλαδα
    Τωρα για το εξωτερικο δεν ξερω σιγουρα τι παιζει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Το 2011 που πήρα το Tiger μου έδωσαν αυτό το τσιγαρόχαρτο που λέει παραπάνω ο Billymuse.
    Σε αστυνομικό έλεγχο όταν μου ζητήθηκε η άδεια ήμουν πάρα πολύ προσεχτικός στο πως θα την βγάλω και πως θα την διπλώσω για να την ξαναβάλω στο τσαντάκι. Μάλιστα σε συζήτηση με τον αστυνομικό μου έιπε ότι είμαι και τυχερός γιατί είχαν και μελάνι και είναι καλά εκτυπωμένη. Κυκλοφορούν και άλλες που αχνοφαίνονται τα στοιχεία!!

Το 2012 άκουσα πως είχαν φέρει κανονικές άδειες και πήγα και την άλλαξα γιατί έκανα ταξίδι Ιταλία. 2 ή 3 εργάσιμες εάν θυμάμαι καλά και κανένα κόστος φυσικά.
    Πριν ένα μήνα που άλλαξα χρώμα στη μηχανή και πήγα να το δηλώσω, ξανά τσιγαρόχαρτο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DgSensei
    Κι εμένα τσιγαρόχαρτο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    παντως για εντος ελλαδος δεν εχεις κανενα θεμα.... τα οργανα γνωριζουν και δεν σου πριζουν τα οργανα σου... για εξω δεν θα το ρισκαρα με την καμια

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ευτυχώς που μας κυβερνάει ο Σαμαράς και όχι ο Τσίπρας να δίνουν τις άδειες γραμμένες σε χαρτοπετσέτα... κατά τα άλλε δεν έχουμε πτωχεύσει ευτυχώς

Πόσο κάνει δλδ αυτό το κολόχαρτο ( το πράσινο χαρτόνι ) ??

0,30 €... 0,50 €... 1 €... 1,5 € ....εεεεε μέχρι εκεί .

Ας το εμπορεύεται κάποιος παλιόπστς , και ας τους το πηγαίνουμε εμείς να το εκτυπώνουν στο σωστό χαρτί και όχι στο κολόχαρτο .

Από το να παρακαλάω το κάθε τεμπελεχανά στο μεταφορών να μου δώσει από τις καλές άδειες γιατί θα ταξιδέψω εξψτερικό , προτιμώ να πληρώσω

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Πόσο κάνει δλδ αυτό το κολόχαρτο ( το πράσινο χαρτόνι ) ??

0,30 €... 0,50 €... 1 €... 1,5 € ....εεεεε μέχρι εκεί .

Ας το εμπορεύεται κάποιος παλιόπστς , και ας τους το πηγαίνουμε εμείς να το εκτυπώνουν στο σωστό χαρτί και όχι στο κολόχαρτο .

Από το να παρακαλάω το κάθε τεμπελεχανά στο μεταφορών να μου δώσει από τις καλές άδειες γιατί θα ταξιδέψω εξψτερικό , προτιμώ να πληρώσω
    Γιατι να τους χαρισεις και αυτα τα 0,30 0,50 1 οσα ειναι τελωσπαντων, τα 60, 80 (δεν ξερω ακριβως ποσα) ευρα της μεταβιβασης/ταξινομισης που πηγαινουν και δεν αρκουν για ενα κομματι χαρτι;

Πραγματικά προτιμώ να το πληρώσω το κολόχαρτο παρά αυτή η ξεφτύλα τα τελευταία χρόνια , και το παρακάλει στο κάθε υπάλληλο .

Ας το κάνουν προαιρετικά , όποιος θέλει λευκό χαρτί τζάμπα , όποιος θέλει κανονική άδεια με + 1 € ( πχ)

Άσε που άμα έχω σκάσει 1000€ ... 2500€...6000€...15000€ ....κτλ για το νέο μου μηχανάκι , από τη χαρά που θα χω , χέστηκα για το 1 €

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Πραγματικά προτιμώ να το πληρώσω το κολόχαρτο

πραγματικα ΔΕΝ θες να μαθεις ποσο κανει το κολοχαρτο...

Πόσο κάνει ?? Για πες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Ω ρε σεις καλά που μου το θυμίσατε,

σε εμένα είχε τελειώσει και το μελάνι και όλο λέω να βγάλω 2-3 φωτοτυπίες να υπάρχουν γιατί σε κανα μήνα δεν θα διαβάζετε τίποτα
    Travel, Grow, Share

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2011, 11:15
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2010, 11:55
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2009, 10:12
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2008, 15:40
  5. Σε μια κόλλα χαρτί...