Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: Παρεμβάσεις στις Αγγελίες

Παλαιό μέλος

Παρεμβάσεις στις Αγγελίες

Ποια η γνώμη σας για τις παρεμβάσεις στις αγγελίες; Εξηγώ:

Ανεβάζει κάποιος μια αγγελία πώλησης μιας μοτο με τιμή "Χ" . Εγώ με βάση τα στοιχεία που βλέπω-ξέρω-νομίζω, σχολιάζω πως είναι ακριβή, φτηνή, απάτη κλπ προτρέποντας αναλόγως τους αναγνώστες.

Πρέπει να γίνεται αυτό ή όχι; Και για ποιους λόγους από την κάθε άποψη;

δημοκρατία δεν εχουμε?

αμα ο άλλος το εχει πιο ακριβά ασ εξηγήσει γιατι η τιμή ειναι εκει.....απλα......
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Re: δημοκρατία δεν εχουμε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    αμα ο άλλος το εχει πιο ακριβά ασ εξηγήσει γιατι η τιμή ειναι εκει.....απλα......

Δεν νομίζω πως σε μια αγγελία υπάρχει λόγος ανάλυσης.
    Τόσα θέλει κάποιος ή τόσα του λείπουν!! δεν παίζει κανένα ρόλο! Θα λειτουργήσουν οι νόμοι της αγοράς, άν είναι παραλογη η τιμή, δεν θα το αγοραζει κανείς και ο πωλητής θα αναγκαστει να ρίξει την τιμή.

Δείτε το σαν τις αγγελίες στην εφημερίδα, μπορείς να ανοιξεις διάλογο ή να σχολιάζεις ? Άν σου κάνει, παίρνεις τηλ και ρωτας (κανεις και λίγο παζαρια) ή απορριπτεις αυτη την αγγελία και πας στην επόμενη!

Τότε, να αρχισουμε να λέμε σε αυτους που βαζουν αγγελίες για μποτες, παντελόνια κλπ για 50?, πως για ένα ψωρο50άρικο γιατι δεν τα χαρίζουν καλυτερα?? ή το αντίθετο, πως ειναι λίγα τα λεφτα, ας ανεβασουν την τιμή!!

Ελευθερη αγορά κυριοι!!!
    Ο καθένας κανει τις επιλογες του για το τί θα αγορασει, απο πού και πόσο.

Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Βασικά μ' αρέσει να βλέπω τον Dimchios να πετάει τέτοιες φατσούλες

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρά,
    βαρέθηκα όλες αυτές τις ιστορίες απ' τα παλιά που διάφοροι ιδιώτες ή και μάντρες πουλάνε ό,τι να 'ναι και συχνά αυτός που κοροϊδεύουν είναι ανίδεος ή πρωτάρης. Όλοι βρεθήκαμε κάποτε σ'αυτή τη θέση και το θεωρώ άδικο. Αν σ' ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ δεν υπερασπιζόμαστε ο ένας τον άλλο πού θα το κάνουμε. Παρόλα ταύτα, συνήθως συμβιβάζομαι με την πολιτική του φόρουμ.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

lil

ξερεις ομως οι περισσότεροι ξεκινάνε παντα με ενα 10 000 και τελικα το πουλάνε 7 000.....γιατι?

εμεις λειτουργούμε σαν ανταγωνιστές ...προς όφελος του πολίτη!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    παραδειγμα: πουλαω την ταδε φορμα 300 ευρω

και καποιος την αγορασε περσυ απο μαγαζι 250

μπαινεις και το λες....ρε φιλε καινουργια κανει 250 και εσυ μεταχοιρο την δινεις 300????

και οχι...υποθετω οτι την δινεις ακριβα γιατι νομιζω οτι κλπ κλπ κλπ

πιστευω οτι αν υπαρχουν στανταρ πληροφοριες τοτε καλο ειναι να λεγοντε.Αλλα μεχρι εκει.
    το ποσο πχ κοστολογει καποιος την μοτοσυκλετα του ειναι δικο του θεμα. Μπορει να ειναι 15ετων μηχανη αλλα να φοραει πανω τα παντα απο αφτερ μαρκετ πως θα κοστολογισεις αυτα που φοραει την προσωπικη εργασια η τα εργατικα τες πα και θα πεις αν ειναι ακριβο η φθηνο???????

και τελος παντων καλο ειναι να αποτρεπουμε αλλους απο λαθος αγορες να το γνωριζουμε αλλα να υποψιαζομαστε και λιγο να ρωταμε να ψαχνουμε οχι να περιμενουμε αν το δει καποιος να το γραψει για να μας ενημερωσει.

αυτα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Re: lil

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ξερεις ομως οι περισσότεροι ξεκινάνε παντα με ενα 10 000 και τελικα το πουλάνε 7 000.....γιατι?

εμεις λειτουργούμε σαν ανταγωνιστές ...προς όφελος του πολίτη!

Το είπες μόνος σου, "ξεκινάνε με 10.000 και τελικά το πουλάνε 7.000"!!!!

αρα, το θέμα πάει απο μόνο του εκεί που πρέπει, χωρίς σχόλια και παρεμβάσεις απο αυτους που δεν ενδιαφερονται να αγοράσουν!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ......
    αυτα

Ευη μου, δεν διαφωνώ μαζι σου.
    αλλά θα αγόραζες ποτε κάτι μεταχειρισμένο ΧΩΡΙΣ να έχεις ψάξει πόσο κανει στην αγορά καινούργιο?

Πιστευω πως οι συμβουλές και τα σχόλια αυτα, υπάρχουν ήδη στα θρέντ που έχουν θέμα "ερευνα αγοράς" !(και καθημερινά ανοιγουν καινούργια) .

Σε περιπτώσεις βέβαια, που η τιμή βγάζει μάτι ότι είναι υπερβολική, πάω πάσο!!! Θα πρεπει να καταλάβουν και οι πωλητες ότι επειδη πάνω σε αυτη τη μηχανη έχασαν την παρθενιά τους, δεν ειναι ανεκτίμητη και για τους υπόλοιπους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    παραδειγμα: πουλαω την ταδε φορμα 300 ευρω

και καποιος την αγορασε περσυ απο μαγαζι 250

μπαινεις και το λες....ρε φιλε καινουργια κανει 250 και εσυ μεταχοιρο την δινεις 300????

και οχι...υποθετω οτι την δινεις ακριβα γιατι νομιζω οτι κλπ κλπ κλπ

πιστευω οτι αν υπαρχουν στανταρ πληροφοριες τοτε καλο ειναι να λεγοντε.Αλλα μεχρι εκει.
    το ποσο πχ κοστολογει καποιος την μοτοσυκλετα του ειναι δικο του θεμα. Μπορει να ειναι 15ετων μηχανη αλλα να φοραει πανω τα παντα απο αφτερ μαρκετ πως θα κοστολογισεις αυτα που φοραει την προσωπικη εργασια η τα εργατικα τες πα και θα πεις αν ειναι ακριβο η φθηνο???????

και τελος παντων καλο ειναι να αποτρεπουμε αλλους απο λαθος αγορες να το γνωριζουμε αλλα να υποψιαζομαστε και λιγο να ρωταμε να ψαχνουμε οχι να περιμενουμε αν το δει καποιος να το γραψει για να μας ενημερωσει.

αυτα
    +1299
    οσο αφορα το θεμα μηχανης ο καθενας μπορει να ζητησει οτι τιμη θελει η νομιζει....που βεβαια συνηθως δεν ξεπερναει την αρχικη τιμη μιας καινουργιας μηχανης....οταν ομως στα αξεσουαρ η στον εξοπλισμο η τιμη του μεταχειρισμενου ειναι μεγαλυτερη απο την τιμη του καινουργιου τοτε πρεπει να υπαρχει ενημερωση...και μετα ο καθενας να κανει τα κουμαντα του....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Αν σ' ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ δεν υπερασπιζόμαστε ο ένας τον άλλο πού θα το κάνουμε.
    Με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε ο προβληματισμός μου.

Επειδή διαβάζουν και πιο μικρές ηλικίες, πιο αθώες και ανυποψίαστες,

και επειδή αρκετοί έχουν όφελος από τα μπριζωμένα πιτσιρίκια (που η πλειοψηφία τους - πιστεύω - έχει κάνει ασύδοτες τις μεγάλες αντιπροσωπείες στη χώρα μας)

νομίζω είναι καλές οι επεμβάσεις όπου αντικειμενικά (όπως ανέφερε και άλλος παραπάνω) το τίμημα είναι δυσανάλογα υψηλό.

Άσχετα από την πολιτική του φόρουμ, που στην προσπάθειά του για αμεροληψία και ίση μεταχείριση των μελών μπορεί κάποιες φορές να δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο. (δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο φόρουμ, δεν έχω βάλει ποτέ αγγελία και δεν έχω παράπονο, απλά σκέφτηκα πως κάποιες φορές η "κατά γράμμα" εφαρμογή των κανόνων ίσως δεν είναι και ότι καλύτερο. Εγώ προσωπικά θα ήθελα ακόμη και μέσα σε μια αγγελία να βλέπω (ουσιαστικές και αληθινές) αντιπαραθέσεις για το περιεχόμενό της, γιατί δεν μπορούμε όλοι να έχουμε την ίδια εμπειρία ούτε τα ίδια γερακίσια μάτια που θα μας βοηθήσουν να μη την πατήσουμε).
    Αν θέλετε, σχολιάστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
    Με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε ο προβληματισμός μου.

Επειδή διαβάζουν και πιο μικρές ηλικίες, πιο αθώες και ανυποψίαστες,

και επειδή αρκετοί έχουν όφελος από τα μπριζωμένα πιτσιρίκια (που η πλειοψηφία τους - πιστεύω - έχει κάνει ασύδοτες τις μεγάλες αντιπροσωπείες στη χώρα μας)

νομίζω είναι καλές οι επεμβάσεις όπου αντικειμενικά (όπως ανέφερε και άλλος παραπάνω) το τίμημα είναι δυσανάλογα υψηλό.

Άσχετα από την πολιτική του φόρουμ, που στην προσπάθειά του για αμεροληψία και ίση μεταχείριση των μελών μπορεί κάποιες φορές να δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο. (δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο φόρουμ, δεν έχω βάλει ποτέ αγγελία και δεν έχω παράπονο, απλά σκέφτηκα πως κάποιες φορές η "κατά γράμμα" εφαρμογή των κανόνων ίσως δεν είναι και ότι καλύτερο. Εγώ προσωπικά θα ήθελα ακόμη και μέσα σε μια αγγελία να βλέπω (ουσιαστικές και αληθινές) αντιπαραθέσεις για το περιεχόμενό της, γιατί δεν μπορούμε όλοι να έχουμε την ίδια εμπειρία ούτε τα ίδια γερακίσια μάτια που θα μας βοηθήσουν να μη την πατήσουμε).
    Αν θέλετε, σχολιάστε...
    δεν πιστευω να υπαρχει εστω και ενα ατομο που να αγοραζει κατι μτχ χωρις να εχει κανει ερευνα αγορας και το ποσο αξιζει καινουργιο για να δει ποσο τον συμφερει η οχι....αντιπαραθεσεις δεν χρειαζονται γιατι ειναι απλα μαθηματικα....πχ κατι που κανει καινουργιο 200 και ο αλλος το πουλαει 300 μεταχειρισμενο πρεπει να γινεται επισημανση το που και ποσο....το γιατι δεν χρειαζετε...για οσο αφορα της μηχανες ειπαμε....ο καθενας μπορει να ζητησει οτι θελει...αλλωστε στο νετ ειμαστε τωρα...το να ψαξεις ειναι ακομα πιο ευκολο....

...

Δεν ειναι παραλογος ο τρόπος που σκέφτεσαι!
    και ξαναλέω, συμφωνώ με αυτο, σε παραλογες αγγελίες.

αλλά απο την άλλη πλευρα, τότε, να κανουμε ένα sticky που να λέει σε όσους ποσταρουν αγγελίες " παιδία, όλοι είμαστε μοτοσυκλετιστές, ας υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.Μη ποσταρετε αγγελίες με υπερβολικες τιμες!!"

Ξέρω, το πήγα στο άλλο άκρο!!!

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι? αγγελίες σε εφημερίδες διαβάζεις όταν ψάχνεις για κάτι? εκει τί κανεις που δεν υπαρχει δυνατότητα για σχόλια? ΡΩΤΑΣ!! ΨΑΧΝΕΙΣ!
    Αν διαβάσεις 10 αγγελίες για μια μηχανή με τα ιδια χαρακτηριστικά και οι 8 κυμαίνονται στα 6.000 και οι 2 στα 10.000, ποιός σου φταίει άν πας να πάρεις αυτη των 10.000? όλα ετοιμα τα θέλετε μου φαινεται!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι? αγγελίες σε εφημερίδες διαβάζεις όταν ψάχνεις για κάτι? εκει τί κανεις που δεν υπαρχει δυνατότητα για σχόλια? ΡΩΤΑΣ!! ΨΑΧΝΕΙΣ!
    Αν διαβάσεις 10 αγγελίες για μια μηχανή με τα ιδια χαρακτηριστικά και οι 8 κυμαίνονται στα 6.000 και οι 2 στα 10.000, ποιός σου φταίει άν πας να πάρεις αυτη των 10.000? όλα ετοιμα τα θέλετε μου φαινεται!!!
    Συγγνώμη, δεν είχα καταλάβει πως το φόρουμ λειτουργεί ως εφημερίδα!

Όπως γράφεις και εσύ: "ΡΩΤΑΣ!! ΨΑΧΝΕΙΣ!"

Νόμιζα πως τα φορουμ εξυπηρετούν και αυτόν τον σκοπό...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua

αλλά απο την άλλη πλευρα, τότε, να κανουμε ένα sticky που να λέει σε όσους ποσταρουν αγγελίες " παιδία, όλοι είμαστε μοτοσυκλετιστές, ας υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.Μη ποσταρετε αγγελίες με υπερβολικες τιμες!!"

Ξέρω, το πήγα στο άλλο άκρο!!!

Επίσης, δεν είμαστε όλοι μοτοσυκλετιστές... Μέσα στα φόρουμ κυκλοφορούν και έμποροι (ή κάνω λάθος?)

Επίσης, καμμία μεταχειρισμένη μοτο δεν έχει ίδια χαρακτηριστικά με μία άλλη...

Συγγνώμη, δεν είχα καταλάβει πως το φόρουμ λειτουργεί ως εφημερίδα!

Όπως γράφεις και εσύ: "ΡΩΤΑΣ!! ΨΑΧΝΕΙΣ!"

Νόμιζα πως τα φορουμ εξυπηρετούν και αυτόν τον σκοπό...

Δεν είπα πως λειτουργεί σαν εφημερίδα, αλλά όλα αυτα που λές λύνονται αν καποιος εχει κανει ερευνα ΠΡΙΝ απαντησει σε μία αγγελία. Τότε, δεν χρειάζεται να τον "σωσεις" απο κάτι, γιατί ήδη ξέρει!
    Αυτο που θέλω να πω δλδ είναι, πως άν απαντας στα θρεντ με τις απορίες για αγορές, τότε έχεις ήδη βοηθήσει.

Αν το κάνουμε έτσι, θα καταλήξουν οι αγγελίες να είναι υποκατηγορία στις αντιπαραθεσεις!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2007, 15:55
  2. Πρόταση για υποκατηγορίες στις Αγγελίες
    από zanny στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 13:07
  3. Και στις Αγγελιες μπορουσε να πάει
    από dukeandthecity στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 11:25