Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: bmw- συνεργείο

Νέο μέλος

bmw- συνεργείο (edit byr0n)

Ποσο αναξιόπιστο ειναι αυτο το συνεργειο στα *********?

1. εχω παραγγειλει κατι απλά ανταλλακτικα εδω και ενα μήνα, τους εχω αφήσει τηλ/νο και ακόμα να με ειδοποιήσουν
    2. Για αλλαγή μπαταρίας από το τηλ/νο που ρώτησα, μου ζήτησαν 45euros και όταν πήγα εκεί και την άλλαξαν μου ζήτησαν 75ευρώ. φυσικά δεν τα έδωσα

ο μηχανικός στο συνεργείο ειναι καλός,αλλό αυτός που είναι υπέυθυνος για την τιμολόγηση των εργασιών και τα ανταλλακτικά κουτοπόνηρος.

Μετά από τα παραπάνω δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί

εχει κανεις άλλος ανάλογη εμπειρία?

Νέο μέλος
    Δεν ξέρω για το σερβις αλλά πριν λίγο καιρό όταν είχα σχεδόν κλείσει από το εν λόγω κατάστημα ένα μτχ μηχανάκι και ζήτησα να το οδηγήσω πριν τους δώσω τα λεφτά, μου είπαν ότι "τα μηχανάκια δεν βγαίνουν από την έκθεση". Ποιά έκθεση (!!) τρομάρα τους, κατάστημα 2Χ2?? Εντάξει τους λέω απλά βάλτε το μπροστά τουλάχιστον να ακούσω πώς δουλεύει το μοτέρ. Πέρνα αύριο μου λένε για να του βάλουμε μπαταρία! Με τέτοια μυαλά περιμένουν να πουλήσουν?? Προσωπικά μου φάνηκαν πολύ ερασιτέχνες. Ούτε απ' έξω δεν έχω ξαναπεράσει.
    (Για την ιστορία, τελικά αγόρασα ένα παρόμοιο μηχανάκι από την γνωστή αντιπροσωπεία στο Γέρακα όπου η αντιμετώπιση ήταν η μέρα με τη νύχτα).

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από atridis
    Δεν ξέρω για το σερβις αλλά πριν λίγο καιρό όταν είχα σχεδόν κλείσει από το εν λόγω κατάστημα ένα μτχ μηχανάκι και ζήτησα να το οδηγήσω πριν τους δώσω τα λεφτά, μου είπαν ότι "τα μηχανάκια δεν βγαίνουν από την έκθεση". Ποιά έκθεση (!!) τρομάρα τους, κατάστημα 2Χ2?? Εντάξει τους λέω απλά βάλτε το μπροστά τουλάχιστον να ακούσω πώς δουλεύει το μοτέρ. Πέρνα αύριο μου λένε για να του βάλουμε μπαταρία! Με τέτοια μυαλά περιμένουν να πουλήσουν?? Προσωπικά μου φάνηκαν πολύ ερασιτέχνες. Ούτε απ' έξω δεν έχω ξαναπεράσει.
    (Για την ιστορία, τελικά αγόρασα ένα παρόμοιο μηχανάκι από την γνωστή αντιπροσωπεία στο Γέρακα όπου η αντιμετώπιση ήταν η μέρα με τη νύχτα).
    γιατι εσβησαν το ονομα της αντιπροσωπειας?

Νέο μέλος
    Επεσε λογοκρισία προφανως. Θα μπορούσε όμως ο αδμιν να αφήσει έστω την περιοχή (Πατήσια) και ο νοών νοείτω. Με την ίδια λογική έπρεπε να λογοκρίνουν και το δικο μου ποστ, εκεί που γράφω "Γέρακας". Αλλά τότε ποιο το νοημα να μπαίνουμε σε διαδικασία να συζητάμε αν είναι να πέφτει λογοκρισια?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από atridis
    Επεσε λογοκρισία προφανως. Θα μπορούσε όμως ο αδμιν να αφήσει έστω την περιοχή (Πατήσια) και ο νοών νοείτω. Με την ίδια λογική έπρεπε να λογοκρίνουν και το δικο μου ποστ, εκεί που γράφω "Γέρακας". Αλλά τότε ποιο το νοημα να μπαίνουμε σε διαδικασία να συζητάμε αν είναι να πέφτει λογοκρισια?
    εχεις οδηγησει το f800gs φιλε? γιατι θελω να το αγορασω, απο τον γερακα, προφανως...
    ξερεις αν το δινει για test drive ?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2006, 12:04
  2. συνεργείο για παλαιές Bmw
    από christos34 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2005, 21:43
  3. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2004, 09:13