σημερα ειχαμε κατεβει με ενα φιλαρακι στον αγιο ιωαννη τον ρωσσο κ ειχα μια πτωση,βασικα την πρωτη μου με το cbr κ τη δευτερη γενικοτερα.......
το παρακανα μαλλον στο πλαγιασμα σε μια στροφη κ εφυγε το λαστιχο που ειδη παταγε στις ακρες...
αυτα παθαινει κανεις οτι παει ταπα σε δρομο που δε ξερει κ με μικρη εμπειρεια...
ευτυχως εγω ουτε γραντζουνια ,εφερα 3-4 τουμπες κ σηκωθηκα κατευθειαν. κρανος σπασμενο πισω λιγο , κορτνουρα κ δερματινο (απο πανω) με ενα μικρο σκισιμο κ τα 2. με σωσε κ η τσαντα που χα στη πλατυ αλλιως μπορει να ποναγα κ τωρα....
το μηχανακι , μια στραβωμενη μανετα μπροστινου φρενου κ λιγο το πατακι του πισου κ ωραιες γραντζουνιες στην αριστερη πλευρα στα πλαστικα,ευτηχως μονο στο μπροστα. τιποτα δηλαδη!
ενα ευχαριστω στα παιδια που σταματησανε κ με βοηθησανε κ να σηκωσω τη μηχανη κ να δουν αμα ειμαι καλα!!! να σται καλα μαγκες , αυτο θα πει μοτοσυκλετιστικη συνειδηση!!! αμα βλεπετε κερναω καφεδακι οποτε θελετε!
κ το λεγα ,το χα προαισθημα οτι καιρο εχω να πεσω κ οτι θα γραφω στο μοτο στα στραβα κ αναποδα... αρε γμτ αληθινος βγηκα
![]()