Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: alpinestars

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC

alpinestars

καλημερα συναγωνιστες.

Εχω καταλήξει σε φόρμα alpinestars octane ιδου όμως το πρόβλημα.
    Επειδη η yamaha που τις φέρνει δεν την εμπιστεύομαι μήπως ξέρει κανείς μαγαζί με alpinestars
    με μεγάλη ποικιλία καθότι είμαι και λίγο τεράστιος

ευχαριστώ

Re: alpinestars

Αρχικά δημιουργήθηκε από PQC
    καλημερα συναγωνιστες.

Εχω καταλήξει σε φόρμα alpinestars octane ιδου όμως το πρόβλημα.
    Επειδη η yamaha που τις φέρνει δεν την εμπιστεύομαι μήπως ξέρει κανείς μαγαζί με alpinestars
    με μεγάλη ποικιλία καθότι είμαι και λίγο τεράστιος

ευχαριστώ
    Απο την στιγμη που η Μοτοδυναμικη (yamaha), ειναι ο επισημος αντιπροσωπος της alpinestars στην ελλαδα, δεν βλεπω τον λογο που δεν τους εμπιστευεσαι αρχικα για την ποιοτητα των προϊοντων...

Εκτος αυτου, αυτοι σαν επισημοι αντιπροσωποι ειναι υποχρεωμενοι και εχουν stock και νουμερα...:smilea:

Τωρα αν το συζητας απο αποψη τιμων αυτο ειναι μια αλλη (πονεμενη) ιστορια...
    money cant buy me love !!!

κοιτα βασικα θα την παραγγείλω απο την alpinestars της Γερμανίας ή Αμερικής θέλω να δω την εφαρμογή επάνω μου.Με μια μικρή ματία που έριξα σε κάποιους επίσημους αντιπροσώπους δεν με ικανοποίησαν (ποικιλία)

www.motocard.com

σήμερα ήρθε το alpinestars μπουφανάκι μου απο εκεί...και 200 ευρά φθηνότερα απο μοτοδυναμική

κοιτα βασικα θα την παραγγείλω απο την alpinestars της Γερμανίας ή Αμερικής θέλω να δω την εφαρμογή επάνω μου.Με μια μικρή ματία που έριξα σε κάποιους επίσημους αντιπροσώπους δεν με ικανοποίησαν (ποικιλία)
    Αν και δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται η επισημη αντιπροσωπια να μην εχει ποικιλια, νουμερα κτλ, θα ελεγα οτι αν παρεις "σβαρνα" τα καταστηματα καλλιροης και μιχαλακοπουλου, δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις ακρη...

Α παιδια ξεχάστηκα
    κατ αρχης ευχαριστώ για την βοήθεια και τις συμβουλες προκαταβολικα
    και το κυριότερο καλές Γιορτές χωρίς απρόοπτα

Επειδη με ενδιαφερει κ εμενα, τελικα υπαρχει καποιο μαγαζι στην Αθηνα/Πειραια που να πουλαει alpinestars;

πας σε ενα καταστημα της μοτοδυναμικης (εγω προτιμο αυτο της καληροης) και του λες θελω να δοκιμασω το ταδε μοντελο να δω αν μου κανει, θα σου δεν το εχω αλλα μπορω να στο φερω τοτε του κανεις εξηγηση πως θες απλα να το δεις δεν εισαι σιγουρος αν θα το αγορασεις (ωστε να μην σου λεει αλλα μετα) εγω έτσι κανω παντα και δεν εχω κανενα παραπονο, παω παραγγελνω δοκιμαζω και συνηθως δεν αγοραζω, αλλα εξηγουμαι.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος
    Alpinestars έχουνε επίσης και τα καταστήματα του Μοτοδίκτυο. Μάλιστα στο κατάστημα της Καλλιρόης η τιμή που μου κάνανε για ένα ΤΧ-1 που είχα βάλει στο μάτι ήταν τόσο κοντά στις ιντερνετικές που τελικά το πήρα από εκεί.

ps. Άλλο Μοτοδίκτυο και άλλο Μοτοδυναμική.

παιδια δεν εχω διάθεση να δυσφημισω την μοτοδυναμικη απλα σε οποιο μαγαζι πήγα μου ήπαν οτι πρέπει να τους πω ποιο μοντελο μου αρέσει και το νούμερο, για να μου το φέρουν να το δοκιμάσω.Δεν λέω, σε όποιο μαγαζι της μοτοδυναμικής πήγα, τα παιδιά ήταν πολύ ευγενικά και προσπάθησαν να με εξυπηρετήσουν.Δεν δουλεύει έτσι όμως μια σύγχρονη επιχείρηση με φιλότιμο και ευγένεια, αλλά με επαγγελματισμό.Π.Χ όταν πήγα στην Dainese είχαν όλα τα μοντέλα και όλα τα νούμερα το πρόβλημα είναι οτι δεν ενδιαφέρομαι για dainese.
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

παιδια δεν εχω διάθεση να δυσφημισω την μοτοδυναμικη απλα σε οποιο μαγαζι πήγα μου ήπαν οτι πρέπει να τους πω ποιο μοντελο μου αρέσει και το νούμερο, για να μου το φέρουν να το δοκιμάσω.Δεν λέω, σε όποιο μαγαζι της μοτοδυναμικής πήγα, τα παιδιά ήταν πολύ ευγενικά και προσπάθησαν να με εξυπηρετήσουν.Δεν δουλεύει έτσι όμως μια σύγχρονη επιχείρηση με φιλότιμο και ευγένεια, αλλά με επαγγελματισμό.Π.Χ όταν πήγα στην Dainese είχαν όλα τα μοντέλα και όλα τα νούμερα το πρόβλημα είναι οτι δεν ενδιαφέρομαι για dainese.
    Πολυ καλα τα λες, αλλα τι κανεις κιολας

Για να κανεις τη δουλεια σου ομως πρεπει να παιξεις οπως ειπε ο mctalas πιο πανω!

Εξαλου, απο ποτε ειμαστε υποχρεωμενοι οτι δοκιμαζουμε να το αγοραζουμε κιολας... δεν καταλαβα

xcxz

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p4020193.jpg 
Προβολές:	540 
Μέγεθος:	65,7 KB 
ID:	160236
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Με τις υγείες σου!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Alpinestar GPS-3
    από Daemon στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 10:43
  2. Alpinestars...
    από dodos_1 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 15:20
  3. Alpinestars????