Τωρα εδω ειναι το σημειο για αυτο που θα γραψω δεν ξερω εγω θα το γραψω γιατι μου εκανε εντυπωση!!
Σημερα ετυχε να ανεβω απο πειραια ζωγραφου. Κατω απο την γεφυρα που βγαζει συγγρου, αριστερη στροφη ειμαι δεξια λωριδα και μαλιστα στην δεξια πλευρα της γιατι περναω αυτοκινητα με εξτρα προσοχη με λιγα χιλιομετρα εξου και ο λογος που ειμαι πολυ δεξια για να μην βγει κανεις χωρις φλας.
Ολα καλα μεχρι που με περναει απο δεξια τυπος με motard δικαβαλο παρακαλω με μια κοπελα πισω αν καταλαβα καλα, με +10/15 χιλιομετρα.
ΜΙλαμε χεστηκα. Τον πλησιαζω λιγο πιο πανω και του λεω, φιλε εκανες λαθος δεν ξερω αν το καταλαβες. Μου γνεφει καταφατικα και την κανει. Ευγενικοτατος οπως παντα εννοειται.
Δεν θελω να γινομαι υπερβολικος αλλα εκεινη την στιγμη νομιζα οτι μονο ποδηλατο χωραγε να περασει απο κει, λιγο δεξια να εκανα η να τρομαζα απο κατι η να επρεπε να ανοιξω την τροχια μου και ακουμπαγε κανα μαρσπιε θα φταναμε ζωγραφου κουτρουβαλα και οι 3!!!!!! Και καλα αυτος ενταξει εγω τι φταιω να με παρει σβαρνα???? Ισως εχω και αδικο αλλα νομιζω οτι ηταν πολυ μεγαλη απερισκεψια απο μερους του.
Τελικα λεμε λεμε για τα αυτοκινητα αλλα μερικες φορες νομιζω οτι ειμαστε ιδιοι. Πραγματικα οδηγω χρονια τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.