Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: κροκοδειλοι απορια- dainese G2

-------------------- Το avatar του/της jfx

κροκοδειλοι απορια- dainese G2

οι κρκοκόδειλοι εχουνε διαβαθμισμένα μεγέθη(small medium κτλ...) ή ειναι ένα μεγεθος για όλους;

σε περίπτωση που υπαρχουν κροκόδειλοι και με μεγέθη και χωρίς, το Dainese G2 ξερει κανείς αν βγαίνει σε ένα μέγεθος ή πρεπει να πας να δεις ποιο νουμερο σου κάνει...; ή παει με το μπουφάν στο οποιο θες να το βάλεις;

(κι αν εχει κανένας, σε καλή τιμούλα, ΘΕΛΩ!)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	99c188191f1c31141e54be91df0d32b5_rough.jpg 
Προβολές:	708 
Μέγεθος:	33,7 KB 
ID:	158166
    κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alarm
    με ενδιαφερει και εμενα η αγορα κροκοδειλου. εχω και εγω μπουφαν dainese αλλα αυτοι που μπενουν στο μπουφαν μου φαινονται λιγο μινιμαλ.

σιγουρα ενας κανονικου μεγεθους δεν μπορεις να τον φορας παντα. αλλα προστατευει και την ουρα στον κωλο... γεια πειτε πο γνωστες του θεματος

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    πολλοι κατασκευαστές προφέρουν διαφορα μεγέθη για να ταιρίάζουν στα διάφορα αναστήματα, δεν ξέρω αν ισ΄χυει το ίδιο και για τον συγκεκριμενο (ψάχτε το βρε παιδιά στο site της dainese...)
    από εκεί και πέρα την πληρέστερη προστασία προσφέρουν τα προστατευτικά πλατης που φοριούντε χωριστά, ενώ αυτά που μπαίνουν στις θήκες του μπουφάν δεν καλύπτουν ολοκληρη την πλάτη και συνηστάτε ο συνδιασμός τους με ζώνη μέσης....

το πιο σημαντικό ειναι να επιλέξετε προίόν που έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με την ΕΝ1621-2 (level-1 , level-2 προτιμήστε το 2 ) που είναι η προδιαγραφή που αφόρά στα προστατευτικά πλάτης για μοτοσυκλετιστική χρήση.

Κάλές αγορές!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    [B
    από εκεί και πέρα την πληρέστερη προστασία προσφέρουν τα προστατευτικά πλατης που φοριούντε χωριστά, ενώ αυτά που μπαίνουν στις θήκες του μπουφάν δεν καλύπτουν ολοκληρη την πλάτη και συνηστάτε ο συνδιασμός τους με ζώνη μέσης....

[/B]
    αλλη δουλεια κανει η ζωνη μεσης, λιγοτερο για προστασια νεφρων απο το κρυο ειναι, οχι για περιπτωση πτωσης.

βολτάδικο μέλος
    όλα τα προστατευτικά πλάτης της dainese, είτε αυτά που δείχνεις, είτε τα άλλα με τις τρυπούλες (air νομίζω λέγονται), βγαίνουν σε ένα μόνο μέγεθος. Φοράω και εγώ ένα τέτοιο... Δεν το χω δοκιμάσει και δεν θέλω να ξέρω αν θα κάνει δουλειά ή όχι! Μία υποτυπώδη προστασία φαντάζομαι ότι την προσφέρει...
    ...

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alarm
    αλλη δουλεια κανει η ζωνη μεσης, λιγοτερο για προστασια νεφρων απο το κρυο ειναι, οχι για περιπτωση πτωσης.
    απ το κρυο???? το κανεις λιγο λιανά???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    καλα τα λεει ο div
    υπαρχουν οι ζωνες που λες.που προσφερουν βασικα θερμικη μονωση αλλα υπαρχουν κ πολλα μοντελα που προσφερουν προστασια σε περιπτωση πτωσης. κοιτα σε εταιρειες που ασχολουνται με εξοπλισμο για χωμα. αν κ εχουν οι περισσοτερες εταιρειες..

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Τα ένθετα προστατευτικά πλάτης της dainese είναι όλα ένα μέγεθος. Δέν είναι άσχημα,
    αλλά δέν είναι και τόσο καλή προστασία για μεγαλύτερες βόλτες.

Για κροκόδειλο πάντως δέν υπάρχει καλύτερος από το Forcefield L2 PRO. Είναι ο μόνος που είναι επίπεδο προστασίας 1621-2 LEVEL 2. Απορροφάει δηλαδή 100 Joules ενέργειας. Οτιδήποτε άλλο είναι 50 joules και κάτω. Επίσης προστατεύει απο αρκετά ψηλά μέχρι καί την ουρά, καθώς καί τα νεφρά και τις ωμοπλάτες. Αυτόν έχω πλέον και γι'αυτό πουλάω τον κροκόδειλο της dainese wave.

ΠΟΤΕ βόλτα χωρίς καλή προστασία μέσης.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Επίσης, άμα θέλει κανείς να είναι καλύτερα προστατευμένος, δέν είναι δύσκολο να φορά κροκόδειλο παντού. Όταν πάς κάπου και θέλεις να κρεμάσεις το μπουφάν , περνάς τις τιράντες του κροκοδειλου πάνω από τα μανίκια και καθάρισες.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Τα προστατευτικα dainese που μπαινουν σε μπουφαν εχουν οντως ενα νουμερο και το συγκεκριμενο της φωτο αγοραστηκε απο μενα 40 ευρο απο την γνωστη αποθηκη στην ηλιουπολη...ειναι πολυ καλο στην καθημερινη χρηση μιας και ουτε που το καταλαβαινεις και φανταζομαι οτι θα κανει δουλιτσα αχρειαστο να ναι... σιγουρα δεν ειναι η απολυτη προστασια αλλα για καθε μερα πιστευω ειναι ικανοποιητικο
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Τα ένθετα προστατευτικά πλάτης της dainese είναι όλα ένα μέγεθος. Δέν είναι άσχημα,
    αλλά δέν είναι και τόσο καλή προστασία για μεγαλύτερες βόλτες.

Για κροκόδειλο πάντως δέν υπάρχει καλύτερος από το Forcefield L2 PRO. Είναι ο μόνος που είναι επίπεδο προστασίας 1621-2 LEVEL 2. Απορροφάει δηλαδή 100 Joules ενέργειας. Οτιδήποτε άλλο είναι 50 joules και κάτω. Επίσης προστατεύει απο αρκετά ψηλά μέχρι καί την ουρά, καθώς καί τα νεφρά και τις ωμοπλάτες. Αυτόν έχω πλέον και γι'αυτό πουλάω τον κροκόδειλο της dainese wave.

ΠΟΤΕ βόλτα χωρίς καλή προστασία μέσης.
    δεν ειναι ο μαναδικος με level 2. βγαζει η knox η spidi λογικα κ αλλοι.
    ουτε 100J ενεργειας απορροφαει.
    δεστα ξανα..

αυτο με τα joule γιατι δεν το παρατηρησα ποτε σε κανενα σαιτ ?
    σημαντικοτερο ειναι και ειναι ανετο. αν δεν σου καθετε καλα στην μεση και σε ενοχλει, χειροτερα ειναι

σημαντικοτερο ειναι και ειναι ανετο. αν δεν σου καθετε καλα στην μεση και σε ενοχλει, χειροτερα ειναι
    ριξε μια ματια εδω http://www.planet-knox.com/BackProtectors.htm
    νομιζω εχει μπει κ ενα λινκ πιο παλια που τα εχει αναλυτικα.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    (αν εννοείς site κατασκευαστών) γιατί δυστυχώς πολλοί κατασκευαστές δεν πιστοποιούν (και δεν είναι και νομικά υποχρεωμένοι... ) τα προϊόντα τους σύμφωνα με τις ανάλογες προδιαγραφές.... όχι ότι δεν θα προσφέρουν την ίδια προστασία αλλά χωρίς την κατάλληλη πιστοποίηση δεν μπορείς και να ξέρεις με σιγουριά.

(αν εννοείς γενικότερα για δεν έχει ακουστεί) γιατί πολύ απλά πέρα από τα κράνη δεν ασχολούμαστε και πολύ με τον λοιπό εξοπλισμό. θεωρούμε (λανθασμένα κατά την γνώμη μου) ότι το κράνος είναι το Α και το Ω και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύουσας σημασίας.
    Επιπλέον οι προδιαγραφές (πέρα αυτής για τα κράνη) αφορούν εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες μοτοσικλετιστές (ομάδα Ζ πχ) και όχι των ιδιώτη (ή όπως αναφέρεται: μοτοσικλετιστή αναψυχής) οπότε δεν έχουν ''ακουστεί'' στο καταναλωτικό κοινό...

για την άνεση καλά τα λες! και βασικά θα πρέπει να τον δοκιμάσεις με την ένδυση που θα χρησιμοποιηθεί (δερμάτινο πχ) για δεις αν σου είναι άνετος ή αν σου περιορίζει τις κινήσεις

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

δηλαδη η dainese δεν εχει πιστοποιημενα πραγματα? δεν αναφερει τιποτα για joule στους ΚΟΡΚΟδειλους της

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. απορια για Dainese
    από TAKSIMIS στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2008, 08:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •