Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 73

Θέμα: ΝΕΑ Naked Kai ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ

Νέο μέλος

Smile ΝΕΑ Naked Kai ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Επιτέλους βρήκα ένα forum που πιστεύω θα μπορεσει να με βοηθήσει! Ψαχνω για την 1η μου μηχανή και θα ήθελα τη γνώμη όποιου μπορεί να με βοηθήσει (please!!!!!).

Είμαι 26 έχω βγάλει δίπλωμα για μηχανή( απεριόριστα κυβικά), αλλά δεν έχω αξιωθεί μέχρι σήμερα να πάρω τη δική μου μηχανή. Εμπειρία: Μέτρια προς το καθόλου.

Πήρα τη μεγάλη απόφαση και σκέφτομαι για πρώτη μηχανή ένα naked. Είναι για εμένα ότι πιο όμορφο, (περι ορέξεως κολοκυθόπιτα). Γι'αυτό παρακαλώ όποιον γνωρίζει να μου πει τι θα πρότεινε για πρώτη μηχανή σε έναν αρχάριο απο τα παρακάτω:

Ducati Monster 696

Yamaha FZ S2 Naked 600

Honda Hornet 600

Aprilia Shiver 750

Aprilia Mana 850

Kawasaki ER-6n

Yamaha XJ6 naked

PS: Πιστεύετε οτι είναι λάθος να πάω σε μια τέτοια μηχανή? Η χρήση που θα της κάνω είναι κυρίως στην Αθήνα και στο νησί μου, για μετακίνηση και βόλτες.

Ευχαριστώ παίδες!!!

Καλημέρα!

Έψαχνα και εγώ γυμνό και κατέληξα σε Χόρνετ(δε το πήρα ακόμα) αλλά παλιό μοντέλο γιατι γουστάρω στρογγυλοφάναρο

Από τα υπόλοιπα:
    Ντουκάτι απλά εμενα μάλλον δε θα με βόλευε γιάτι ήθελα να κ άνω δικάβαλες βόλτες .

Re: ΝΕΑ Naked Kai ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nperp
    Πήρα τη μεγάλη απόφαση και σκέφτομαι για πρώτη μηχανή ένα naked. Είναι για εμένα ότι πιο όμορφο, (περι ορέξεως κολοκυθόπιτα). Γι'αυτό παρακαλώ όποιον γνωρίζει να μου πει τι θα πρότεινε για πρώτη μηχανή σε έναν αρχάριο απο τα παρακάτω..
    Ασχέτως μοντέλου, θα σε συμβούλευα για πρώτη να πάρεις ενα μεταχειρισμενο μοντέλο. Οι αναποφευκτες πτώσεις λόγω απειρίας θα τσούξουν λιγότερο

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Για πρώτη μηχανή προτείνω το ΜΤ-03 της Yamaha. Φτηνά ανταλλακτικά για τις άτυχες στιγμές που αναφέρει και ο Cpt. Haddock, είναι πραγματικά ευκολοδήγητο και διασκεδαστικό και πιστεύω οτι για την χρήση που περιγράφεις θα σε καλύψει πλήρως. Είναι μονοκύλινδρο, με τα θετικά (φτηνή συντήρηση και χαμηλή κατανάλωση) και τα αρνητικά (κραδασμοί) του αλλά τα αρνητικά του δεν νομίζω να σε πειράξουν.

Ρίξε μια ματιά εδώ:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=77563

ΥΓ: Καλώς ήρθες και πάντα όρθιος.

Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Still Improving.. Το avatar του/της Xigo
    Δωσε 4500 χιλιαρικα παρε ενα ζ750 04-06 σε αριστη κατασταση που τα πουλανε κ θα βρισκεις και ανταλλακτικα μεταχειρο παντου σε πτωσεις..ειδικα αν δεν σε πειραζει το ποσο πολλα ατομα το εχουν τοτε ορμα

Παλαιό μέλος
    κάποτε οι αρχάριοι ξεκινούσαν με 50άρια παπιά και εντουράκια, και ανέβαιναν προς τα μεγάλα κυβικά με ΣΤΑΘΕΡΑ και ΣΙΓΟΥΡΑ βήματα, κι όταν τα έφταναν, τα έσκιζαν, γιατί ήξεραν πλέον καλά τι σημαίνει οδήγηση μοτό

μετά άρχισαν να ξεκινάνε με cb400, cb-1, bandit-400 και παρόμοια

τώρα ψάχνονται ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ για 600+

...και λαμβάνουν και προτάσεις για 750άρια...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    κάποτε οι αρχάριοι ξεκινούσαν με 50άρια παπιά και εντουράκια, και ανέβαιναν προς τα μεγάλα κυβικά με ΣΤΑΘΕΡΑ και ΣΙΓΟΥΡΑ βήματα, κι όταν τα έφταναν, τα έσκιζαν, γιατί ήξεραν πλέον καλά τι σημαίνει οδήγηση μοτό

παλια οι μηχανες ηταν πανακριβες,τωρα οχι.και με χαγιαμπουσα να ξεκινησεις,αν προσεχεις δε θα παθεις τιποτα(το σοβαρο).ξερω παρα πολλους με παπακια που εχουν σκοτωθει απο την αλλη
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter

Η ηλικία του (26), δεν του απαγορεύει να ξεκινήσει με 600 κυβικά.
    Αν έχεις το μυαλό, και σου εξηγήσουν και κάποια πράγματα, είσαι οκ.

Ας πάρει πχ ένα fazer ή ένα hornet. Και πάνε παντού, και δεν θα τα βαρεθεί γρήγορα, και δεν ''τρομάζουν'' καθόλου τον αναβάτη.

Έχω παράδειγμα φίλου, που ξεκίνησε πρόσφατα με fazer600, και το πάει μια χαρά. Το σέβεται όσο πρέπει, και δεν βαριέται όπως θα βαριόταν με την πρώτη του επιλογή που ήταν το zxr250.

Aν θεωρείς ότι έχεις το μυαλό , αλλά και το κατάλληλο περιβάλλον, πάρε ότι θέλεις σε αυτη την κατηγόρια, άφοβα.

Αν πάλι έχεις τίποτα ''γρήγορους'' φίλους, που το παίζουν Rossi και θα σε πιέζουν να το πηγαίνεις στα όρια σου, άλλαξε φίλους.....

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    και με χαγιαμπουσα να ξεκινησεις,αν προσεχεις δε θα παθεις τιποτα(το σοβαρο).
    ό,τι πεις

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    παλια οι μηχανες ηταν πανακριβες,τωρα οχι.και με χαγιαμπουσα να ξεκινησεις,αν προσεχεις δε θα παθεις τιποτα(το σοβαρο).ξερω παρα πολλους με παπακια που εχουν σκοτωθει απο την αλλη
    Δλδ εσύ προτρέπεις έναν 20 άρη, χωρίς εμπειρία με παπί, να πάρει Hayabusa?

Κρίμα δεν είναι για το μηχανάκι και τον ίδιο??

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Δλδ εσύ προτρέπεις έναν 20 άρη, χωρίς εμπειρία με παπί, να πάρει Hayabusa?

Κρίμα δεν είναι για το μηχανάκι και τον ίδιο??
    δεν καταλαβατε το νοημα του ποστ μου παιδια.αυτο που λεω ειναι πως με ο,τι μηχανη και να αρχισει καποιος,αν σεβεται το γκαζι δεν θα εχει κανενα προβλημα.οπως ειπες κι εσυ,θελει σεβασμο στο γκαζι.αν δεν εχεις σεβασμο και με παπακι σκοτωνεσαι(οπως εχουν σκοτωθει πολλοι) και με 250 εντουρακι και με χαγιαμπουσα βεβαια.ισα ισα που ενας που αρχισει με πολυ μικρη μηχανη,μετα νομιζει πως την "εχει" πιο ευκολα επειδη το γκαζι της δεν τον εξιταρει και ετσι ειναι πιο επικινδυνος
    The sickness

Παλαιό μέλος
    δεν καταλαβατε το νοημα του ποστ μου παιδια.αυτο που λεω ειναι πως με ο,τι μηχανη και να αρχισει καποιος,αν σεβεται το γκαζι δεν θα εχει κανενα προβλημα.οπως ειπες κι εσυ,θελει σεβασμο στο γκαζι.αν δεν εχεις σεβασμο και με παπακι σκοτωνεσαι(οπως εχουν σκοτωθει πολλοι) και με 250 εντουρακι και με χαγιαμπουσα βεβαια.ισα ισα που ενας που αρχισει με πολυ μικρη μηχανη,μετα νομιζει πως την "εχει" πιο ευκολα επειδη το γκαζι της δεν τον εξιταρει και ετσι ειναι πιο επικινδυνος
    διαβάζοντας την πρώτη πρότασή σου ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω αν οι πιθανότητες ατυχήματος μειώνονται αν ξεκινά κανείς με μικρό μηχανάκι

διαβάζοντας παρακάτω, βλέπω πως πιστεύεις το ακριβώς αντίθετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ένα είναι βέβαιο φίλε μου, όταν ο αρχάριος ακολουθεί τη συμβουλή πιο "έμπειρου" και παίρνει μεγάλο μηχανάκι για αρχή, όταν πέσει, θα πονέσει αυτός, κι όχι ο "έμπειρος" συμβουλάτορας

Απο την λίστα με τις μοτοσυκλετες που εγραψες προτεινω --> Honda Hornet 600 (η Ζ750)

*************** www.motodevils.gr ***************

διαβάζοντας την πρώτη πρότασή σου ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω αν οι πιθανότητες ατυχήματος μειώνονται αν ξεκινά κανείς με μικρό μηχανάκι

διαβάζοντας παρακάτω, βλέπω πως πιστεύεις το ακριβώς αντίθετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ένα είναι βέβαιο φίλε μου, όταν ο αρχάριος ακολουθεί τη συμβουλή πιο "έμπειρου" και παίρνει μεγάλο μηχανάκι για αρχή, όταν πέσει, θα πονέσει αυτός, κι όχι ο "έμπειρος" συμβουλάτορας
    δλδ εσυ πιστευεις πως οι πιθανοτητες ατυχηματος ειναι μικροτερες με μια μικρη μηχανη και οχι με μια μεγαλη που εχει
    α)μεγαλυτερο ογκο αρα φαινεται καλυτερα
    β)καλυτερη ενεργητικη ασφαλεια
    γ)γκαζι που "φοβαται" καποιος απειρος και δε το ανοιγει τερμα(εδω μπαινει ο ορος σεβασμος) γιατι αν δεν "φοβασαι" το γκαζι και νιωθεις πως "εχεις" την μηχανη σου(οπως κανουν ολοι οι 16ρηδες με τα παπακια και τα διχρονα),την πατας.αποδεδειγμενο αυτο
    δ)το κοστος πτωσης σκεφτεσαι πως ειναι μεγαλο και δεν ρισκαρεις χωρις λογο ουτε συνεχεια

υγ δε του προτεινα να παρει χαγιαμπουσα σε καμμια περιπτωση.αλλα αν πιστευεις πως ενα 250 εντουρο ειναι καλο σχολειο για να παρει σε 1-2 χρονια 1000αρι,τοτε κατι σκεφτεσαι λαθος.το μονο καλο που σου δινει ενα μικρο μηχανακι(εκτος του κοστους χρησης) ειναι πως μπορεις να μαθεις να κυκλοφορεις μεσα στην πολη καλυτερα.κατα τα αλλα,ειναι διαφορετικο ενα on/off,διαφορετικο ενα γυμνο σε αισθηση
    The sickness

παλι HONDA ρε παιδια??

Re: ΝΕΑ Naked Kai ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nperp
    ..........................
    Η χρήση που θα της κάνω είναι κυρίως στην Αθήνα και στο νησί μου, για μετακίνηση και βόλτες.

μονο και μονο με αυτο το κρητηριο που αναφερεις --κατα τη γνωμη μου --θα κοιταγα τα δυο τελευταια μοντελα που παραθετεις-- για πρακτικους κυριως---αλλα και οικονομικους λογους

επισης τυνχανει να ταιριαζουν καλυτερα και με την οδηγικη σου εμπειρια
    αλα τα 73-78 αλογα αλα τα 98-105
    καλες αγορες σε οτι αποφασισεις
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2012, 11:06
  2. Νέα από africa twin club
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2004, 13:29
  3. νεα kawasaki (clopyright απο διπλανο forum)
    από idi στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2004, 13:51
  4. αποκληστηκα νεα απο παπαρατσι χριστο R1..
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 19:55
  5. ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΖΑΝ
    από VAL-MPARIERINO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2004, 19:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας