αλλα με διαταξη boxer υπαρχουν ????κατι ειδα για αλφα ρομεο και μια bmw αλλα πολυ ελλειπης πληροφοριες ...δλδ πιο πολυ αναφορα ηταν ??? εσεις ξερετε
αλλα με διαταξη boxer υπαρχουν ????κατι ειδα για αλφα ρομεο και μια bmw αλλα πολυ ελλειπης πληροφοριες ...δλδ πιο πολυ αναφορα ηταν ??? εσεις ξερετε
PROzacRIDER
h Honda βγαζει, αλλα 6κυλινδρες μποξερ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
Η Goldwing ειναι, η Valkyrie...
για αλλα μοντελα που να υπαρχουν στην παραγωγη δε γνωριζω...
έβγαζε, όμως...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
h Honda βγαζει, αλλα 6κυλινδρες μποξερ...
Σημ:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και πάρε και μιά πολιτικιά:
Τι είναι αυτό?![]()
![]()
![]()
:a07: :a07: :a07:
Ερωτεύτηκα!
υπαρχει καποιος λογος που δεν αξιοποιηθηκε παραπανω αυτη η διαταξη ... βλεπωντας την εμπορικη τουλαχιστον επιτυχια της bmw ME TO δικυλινδρο ?????δλδ σε τι μειονεκτει σε σχεση με αλλες διαταξεις ?
PROzacRIDER
Στο οτι ο πισω κυλινδρος καθε ζευγους δεν ψυχεται ικανοποιητικα μονο με τον αερα και απαιτει υγροψυξη, η οποια ανεβαζει βαρος και προσθετει σε ογκο & πλατος που ειναι ουτως η αλλως ηδη πολυ μεγαλα σε τιμες...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
υπαρχει καποιος λογος που δεν αξιοποιηθηκε παραπανω αυτη η διαταξη ... βλεπωντας την εμπορικη τουλαχιστον επιτυχια της bmw ME TO δικυλινδρο ?????δλδ σε τι μειονεκτει σε σχεση με αλλες διαταξεις ?
η λυση: συνεργασια BMW & GUZZI και δημιουργια ενος τετρακυλινδρου Boxer V90 οπου και οι τεσσερις κυλινδροι θα ειναι εκτεθιμενοι στο ρευμα του αερα....
γαματο;
χαραμιζομαι ρε πουστη μου....χαραμιζομαι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Θα σκόνταφτες στους κυλίνδρους ρε Τάσο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Σημ:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.![]()
![]()
![]()
![]()
Σε παίρνει να βάλεις κι έναν από ΧΤ με ψευτοκάπακο που να οδηγεί και τον αέρα στους υπόλοιπους 4 ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
η λυση: συνεργασια BMW & GUZZI και δημιουργια ενος τετρακυλινδρου Boxer V90 οπου και οι τεσσερις κυλινδροι θα ειναι εκτεθιμενοι στο ρευμα του αερα....
γαματο;
χαραμιζομαι ρε πουστη μου....χαραμιζομαι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
binzis ακούει ;![]()
![]()